STK, EK
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: STK, EK
audio: ...tak toto som teda ja nemal v ziadnom aute 
-
audiotrack
VIP
tebe sa tam už žiadna kontrolka nezmestí, lebo tam máš 5 budíkov 
-
Fabo
Hardcore addict
mne pre zmenu v poslednej dobe palubak nadava aj ked ziarovka funguje
(teda, xenon, on sa vypne, ale ale staci vyp/zap svetla a chyti sa. No, bude na umretie pomaly)
(teda, xenon, on sa vypne, ale ale staci vyp/zap svetla a chyti sa. No, bude na umretie pomaly)
-
hojko
Site Admin
To mas vybavu skoro v plnke, cize uz len ta klima a funkcne ziarovky ti chybajudekarbon napísal:seat ibiza 6L s výbavou bez klimy ale má 4 elektricke okná a ABS a má aj servo a elektricky vyhrievane zrkadlá a elektricky nastavovatelne spatne uzrkadla,zadne vyhrievane sklo a tak...stare auto rok 2004
zdravím, môžem na aute urobiť stk a ek aj napriek tomu že niesom majiteľ vozidla? dik
Zakonom je definovane kto moze. Majitel resp drzitel. Prakticky moze hocikto. Zbycajne to totiz nekontroluju kto prisiel.
-
audiotrack
VIP
ešte som sa s tým nestretol, ani som nepočul o prípade, že by od niekoho vyžadovali doklad totožnosti a overovali s údajmi na techničáku. Ak ti majiteľ vozidla zverí veľký techničák, tak môžeš. Veľa servisov dokonca poskytuje takúto službu, že zoberú tvoje auto na STK a EK ak to tebe časovo nevyhovujetomas147 napísal:zdravím, môžem na aute urobiť stk a ek aj napriek tomu že niesom majiteľ vozidla? dik
Presne tak, ja stále auto odniesol do servisu a oni boli spraviť EK/STK.. vlastne, iba raz v živote som bol na EK osobne.. a aj to s autom, ktoré som oficiálne nevlastnil. 
Majiteľa určite neriešia, nepýtajú občiansky... stačí, že máš pri sebe všetky potrebné doklady od auta.
Majiteľa určite neriešia, nepýtajú občiansky... stačí, že máš pri sebe všetky potrebné doklady od auta.
Mozes, minule som bol s autom pisanym na mojho otca a nikto sa nic nepytal. Takisto on bol neskor s mojim a znova v pohode.
-
sixsixfingers
Novice
Ahojte, potrebujem radu ohladom stk. Bol som na stk s autom. Musim ist na opravnu! Otravuju ma kvoli hrdzi na karoserii. Motor je v 100% stave. Chcem vediet,ci legalne je mozne ist inde na druhu stk (a nie na opravnu u toho isteho chlapika)? Zaplatil by som radsej dalsiu, ako investovat kopec prachov do opravy trochu zhrdzavenej karoserie. Dakujem za odpoved.
-
audiotrack
VIP
áno, je to možné. STK môžeš absolvovať na novo v inom stredisku, ale asi budeš platiť plnú sumu.
-
Jancuk
Professional
Zdravim,
Dnes pozeram na papiere od motorky a vidim tam ze by to chcelo ist coskoro na STK. Mam ale jeden problem, v mojom TP som nasiel toto:
41 Rozmer a druh pneumatik na naprava :
1. 21 x 1,60 MT/ NIE
2. 17x 2,15 MT / NIE
42 Rozmer rafikov na naprave:
1.3,00 - 21
2. 5,10 - 17
Z tohoto chapem to ze mam mat vzadu 17-nast palcove kolo a v predu 21. Nerozumiem ale, ake mozem mat rozmer pneu aby mi to sedelo s TP.
Aktualne mam v predu 90/90 R21 a v zadu 130/70 R17.
Je to spravne podla TP ci nie ?
Jedna sa o moto Honda XR600R
Vopred dakujem za pomoc.
Dnes pozeram na papiere od motorky a vidim tam ze by to chcelo ist coskoro na STK. Mam ale jeden problem, v mojom TP som nasiel toto:
41 Rozmer a druh pneumatik na naprava :
1. 21 x 1,60 MT/ NIE
2. 17x 2,15 MT / NIE
42 Rozmer rafikov na naprave:
1.3,00 - 21
2. 5,10 - 17
Z tohoto chapem to ze mam mat vzadu 17-nast palcove kolo a v predu 21. Nerozumiem ale, ake mozem mat rozmer pneu aby mi to sedelo s TP.
Aktualne mam v predu 90/90 R21 a v zadu 130/70 R17.
Je to spravne podla TP ci nie ?
Jedna sa o moto Honda XR600R
Vopred dakujem za pomoc.
-
rufus59
Light Professional
Chcem sa spýtať aké sú poplatky na STK? Ďakujem
Rozmery pneumatík pri STK nikoho nezaujímajú.
Toto by som nepausalizoval, zalezi od konkretneho technika. Po spravnosti by sa mali kontrolovat, rovnako ako povinna vybava a dalsie veci.bindo011 napísal:Rozmery pneumatík pri STK nikoho nezaujímajú.
Konkretne rozmer pneumatik je kontrolny ukon c. 406:
http://www.stkcontrol.sk/index.php?sub=62
Jancuk: nemas zle vypisany technicak? Ja tam mam vypisane aj rozmery pneumatik, nie len rafikov.
jj.. niekde napr. kontrolujú dátum lekárničky, niekde na to kašlú.
-
audiotrack
VIP
počítaj okolo 20-25€. Tie ceny sú plus mínus a väčšinou k ním ešte treba prirátať nejaké drobné za nálepkyrufus59 napísal:Chcem sa spýtať aké sú poplatky na STK? Ďakujem
-
rufus59
Light Professional
Audiotrack : Dakujem 
-
Jancuk
Professional
Tak to ja netusim, ci je zle vypisany TP motorku, som uz kupil takym TP. U nas v BJ okrese kontroluju aj pneu. Cize asi pojdem niekde inde robit STK...GothaR napísal: Toto by som nepausalizoval, zalezi od konkretneho technika. Po spravnosti by sa mali kontrolovat, rovnako ako povinna vybava a dalsie veci.
Konkretne rozmer pneumatik je kontrolny ukon c. 406:
http://www.stkcontrol.sk/index.php?sub=62
Jancuk: nemas zle vypisany technicak? Ja tam mam vypisane aj rozmery pneumatik, nie len rafikov.