Maturita
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Maturita
vsetci maju (skoro) rovnake vysvedcenia, z pisomnych znamky nie su, neviem odkial mate znamky z pisomnych... tam su percenta, ako z testu, tak zo slohu. a vsetko sa zapisuje (pokial nemas nepovinny predmet a nechces si ho nechat zapisat)
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Takže tu je výsledok po 4 rokoch absolútnej ignorácie školy
´´učil´´ som sa to 3 dni asi tak, že som si komplet všetko raz-dva prečítal
AJ B2 - 2
G - 3 (videl som to 1x 30min. pred maturitou)
SJ - 3
NOS - 4 (z filozofie ani zaťať
)
AJ B2 - 2
G - 3 (videl som to 1x 30min. pred maturitou)
SJ - 3
NOS - 4 (z filozofie ani zaťať
Tak zatiaľ:
Písomná SJ: 82%
Písomná AJ: 96%
Sloh SJ: 92%
Sloh AJ: 95%
Odborná: 1
Ústna SJ: 1
Ústna AJ: 1
Ústna praktická až vo štvrtok.
Najlepšia maturita v ročníku a kvôli môjmu debilnému egu (šáák čó, dám si prihlášku na jedinú výšku a na skúšky sa nepripravím...) mám rok voľna. Mladšie generácie, berte si ponaučenie!!
Písomná SJ: 82%
Písomná AJ: 96%
Sloh SJ: 92%
Sloh AJ: 95%
Odborná: 1
Ústna SJ: 1
Ústna AJ: 1
Ústna praktická až vo štvrtok.
Najlepšia maturita v ročníku a kvôli môjmu debilnému egu (šáák čó, dám si prihlášku na jedinú výšku a na skúšky sa nepripravím...) mám rok voľna. Mladšie generácie, berte si ponaučenie!!
Vsak druhe kola prijimacok este budu, neboj nic.
A urcite nie len na nejake "podradne" skoly. Kamarat posielal prihlasku, myslim ze na FJFI CVUT, niekedy v auguste a zobrali ho bez problemov.
A urcite nie len na nejake "podradne" skoly. Kamarat posielal prihlasku, myslim ze na FJFI CVUT, niekedy v auguste a zobrali ho bez problemov.
-
Waagbistritz69
King
dá sa aj odvolať, ale gap year tiež neni zlý.. perdo ľudí hovorí, že by stratili učebné návyky, ale jednak na strednej tomu veľa ľudí práveže moc neublíži a dvak je prvý ročník VŠ beztak veľký skok a zvyknúť na nové veci si treba tak či tak
A čo tak ten rok radšej robiť, ako "mať voľno"? 
Plánujeme spraviť živnosť, no. Len treba doriešiť formálnu stránku, to tu ale riešiť nechcem. Neplánujem si dávať prihlášku inde, ísť študovať niečo čo ma nebaví len kvôli titulu, to fakt nie. Že prídem o učebné návyky sa nebojím, ono sa totiž nedá prísť o niečo, čo som nikdy nemal
Na rok to možno skúsim znova, záleží od toho, ako sa nám bude dariť.
/e Odvolanie písať nemôžem, lebo sa nemám načo odvolať (podľa ich noriem). Okrem toho, moje výsledky boli dosť hlboko pod čiarou, čiže aj šanca úspešného odvolania by bola dosť malá.
/e Odvolanie písať nemôžem, lebo sa nemám načo odvolať (podľa ich noriem). Okrem toho, moje výsledky boli dosť hlboko pod čiarou, čiže aj šanca úspešného odvolania by bola dosť malá.
-
aviceN
Guru
Pisomne:
SJ: 72%
SJ sloh: 78%
AJ B1: 96%
AJ B1 sloh: 100%
Ustne:
Prakticke odbor: 3 (Arduino...)
Odbor: 2 (Zbernice v PC, unipolarne tranzistory)
SJ: 2 (Epika, retrospektiva, gramatika...)
AJ B1: 1 (ez)
SJ: 72%
SJ sloh: 78%
AJ B1: 96%
AJ B1 sloh: 100%
Ustne:
Prakticke odbor: 3 (Arduino...)
Odbor: 2 (Zbernice v PC, unipolarne tranzistory)
SJ: 2 (Epika, retrospektiva, gramatika...)
AJ B1: 1 (ez)
Tento rok to tu ešte nikto neoživil, tak začnem ja, pripravujete sa? 
Na písomné? Si v poriadku?
Porob 2-3 testy, a ak to budeš dávať na 0-40, až potom sa pripravuj, ak na viac, tak nestresuj a radšej rob niečo užitočnejšie. Prípadne, ak ti výsledok pôjde na výšku (napr. Matika, tak sa snaž, samozrejme). 
No jasné myslel som len robenie si cvičných testov.
Som na 5-ročnom, takže tento rok iba slovenčina chválabohu
Viac je aj zbytočné, na tieto testy sa nedá pripraviť krátkodobo. Slovina je z veľkej časti iba IQ test a čítanie s porozumením, angličtina je iba o tom, či ju vieš, alebo nie (na úrovni testu), za pár dní sa jazyk nenaučíš, a ani slovíčka nemáš šancu pokryť všetky, keď nevieš, aká bude téma. Ale hovorím, keď spravíš 3 testy z minulých rokov, a dáš ich s aspoň akou takou rezervou, tak si za vodou.
Ja som tiež strašne stresoval, nakoniec pohodička. Potom som stresoval z ústnych, a 3x väčšia pohodička.
Ja som tiež strašne stresoval, nakoniec pohodička. Potom som stresoval z ústnych, a 3x väčšia pohodička.
-
Fabo
Hardcore addict
Vsetci stresuju z maturit, lebo ich ucitelia strasia. Potom zistia ze pohodicka.
A pride prve skuskove, a dam sa oddelia muzi od chlapcov
A pride prve skuskove, a dam sa oddelia muzi od chlapcov
-
guess.whoo
Redeemer
tak veru
aj na vyske sa najdu lahsie skusky, no tie tazsie sa nedaju s maturitou ani nahodou porovnavat. ak ma niekto brutalny stres z maturity na vysku by sa ani nemal hlasit z obavy o zdravie
Ake je vlastne znamkovanie ? Jedine co viem je ze 34% je minimum no az tak nizko to mat nechcem
na 2 alebo 3 potrebujem kolko ?
Z písomnej známka neni. Iba percentá a percentil.
A spomínate si dakto ako ste dopadli nakoniec?
Ja hlavne na matiku, kde som z písomnej časti mal 36%
no nejako som to dal nakoniec.
Ostatné predmety v pohodičke 1, 2, hlavne praktická maturita a z odborných je ľahučká. Ak si 4 roky nečučal do blba furt, nemal si 300, 500 vymeškaných a vieš o čo išlo, tak bude radosť maturovať. Aj zo všetkých ostatných predmetov. Kus ťažšie bude to, čo vieš málo. U mňa bola matika vždy slabá stránka, ďalej na výške ani nehovorím. Boh žehnaj tie dve Éčka, čo mám v indexe
.
Ja hlavne na matiku, kde som z písomnej časti mal 36%
Ostatné predmety v pohodičke 1, 2, hlavne praktická maturita a z odborných je ľahučká. Ak si 4 roky nečučal do blba furt, nemal si 300, 500 vymeškaných a vieš o čo išlo, tak bude radosť maturovať. Aj zo všetkých ostatných predmetov. Kus ťažšie bude to, čo vieš málo. U mňa bola matika vždy slabá stránka, ďalej na výške ani nehovorím. Boh žehnaj tie dve Éčka, čo mám v indexe
-
Fabo
Hardcore addict
pisomne vobec 
Takze zajtra to caka aj mna
Necham sa prekvapit 
No... ehm... no povedzme za to mam dobre