KTO JE NA COM ZAVISLY A VAZNE

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les napísal:Dobre davam ti za pravdu, bryndza sa da kupit v Amerike, ale len v niektorych slovenskych restauraciach- staci ti to?
A este chcem znova zdoraznit, ze JA som nepisal o predaji bryndze v restauraciach, ale ako Cert spravne poukazal- v obchodoch a to BEZNE.
Bullshit, v prispevku pre Sheep_a si jasne napisal: "Bryndza v USA sa nepredava, zijes tam ty, alebo ja? Kde tam vidis BEZNE? Keby si napisal, ze sa v USA nepredava BEZNE, nemam dovod reagovat, pretoze je to fuckt- sam som napisal, ze bryndza pre Americanov nie je bezny tovar! Ked som si precital prvu vetu, uz som si zacal mysliet, ze sa z teba stava chlap stojaci za slovom, no ty si za svojim slovom zjavne stat nedokazes, naopak- neustale sa krutis ako prd v trenkach. BTW. nasiel som nasl. vypovede ludi zijucich v USA, ludi ktori by sa podla teba Sheep_ovi za tvrdenie o existencii predaja bryndze v USA vysmiali...

Kód: Vybrať všetko

http://www.slovakiaclub.com/viewtopic.php?t=49

http://www.slovakiaclub.com/viewtopic.php?p=891
Prílohy
bryndza01.jpg
bryndza01.jpg (26.43 KiB) 1153 zobrazení
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Necitim aby som bol na niecom zavisly.
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Auta & cigarety
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Tomasito napísal:Bullshit, v prispevku pre Sheep_a si jasne napisal: "Bryndza v USA sa nepredava, zijes tam ty, alebo ja? Kde tam vidis BEZNE? Keby si napisal, ze sa v USA nepredava BEZNE, nemam dovod reagovat, pretoze je to fuckt... sam som napisal, ze bryndza pre Americanov nie je bezny tovar! Ked som si precital prvu vetu, uz som si zacal mysliet, ze sa z teba stava chlap stojaci za slovom, no ty si za svojim slovom zjavne stat nedokazes, naopak- stale sa potrebujes krutit ako prd v trenkach. BTW. nasiel som nasl. vypovede ludi zijucich v USA, ktori by sa podla teba Sheep_ovi za tvrdenie o existencii bryndze v USA vysmiali...

http://www.slovakiaclub.com/viewtopic.php?t=49

http://www.slovakiaclub.com/viewtopic.php?p=891
Tomasito, ty sa vies hrat so slovickami, mas v tom evidentne prax. Neviem ako Ty, ale ja nechodim kupovat potraviny do restauracii, cize uz tam je de-facto dokaz, ze som nemyslel na restauracie s ktorymi si prisiel len Ty. Ja si za svojim stojim, len ty si to prekrutil na temu o predaji bryndze v restauraciach, tak nebudem tvrdit, ze tam ich nedostat.

Co zmoze jedna bryndza... :roll:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Les & Tomasito toto je téma : KDO JE NA COM ZAVISLI A VAZNE
a nie Bryndza v USA, ak máte záujem o halušky, trocha marišky a máte také halušky jak hovado, alebo si založte vlastný TOPiC : Halušky (bryndza) a vaše skúsenosti :smt063 a nespammujte túto tému vašími témami, kde, ako a za koľko kúpiť v USA bryndzu. :hehe: nech žije SLOVAKiA, a LES ten podpis čo máš to si povedal ty ? lebo " jeden slovák žijúci v USA " to sedí aj na teba 8)
Tomasito
VIP
VIP

Les napísal:Tomasito, ty sa vies hrat so slovickami, mas v tom evidentne prax. Neviem ako Ty, ale ja nechodim kupovat potraviny do restauracii, cize uz tam je de-facto dokaz, ze som nemyslel na restauracie s ktorymi si prisiel len Ty. Ja si za svojim stojim, len ty si to prekrutil na temu o predaji bryndze v restauraciach, tak nebudem tvrdit, ze tam ich nedostat.
Slova ktore si adresoval Sheepovi su jasne a preto tu s tebou o tak jasnej veci polemizovat nebudem. Dodam uz len to, ze "international food stores" nie su restauracie! Pritom aj v pripade tych restauracii ide stale o moznost kupy bryndze v USA, ktoru tu ty od zaciatku tak malicherne popieras... miesto toho aby si sa tesil, ze v USA mas kde zohnat bryndzu. That´s all
Tomasito
VIP
VIP

Capone_SVK napísal:Les & Tomasito toto je téma : KDO JE NA COM ZAVISLI A VAZNE a nie Bryndza v USA, ak máte záujem o halušky, trocha marišky a máte také halušky jak hovado, alebo si založte vlastný TOPiC : Halušky (bryndza) a vaše skúsenosti :smt063 a nespammujte túto tému vašími témami, kde, ako a za koľko kúpiť v USA bryndzu. :hehe: nech žije SLOVAKiA, a LES ten podpis čo máš to si povedal ty ? lebo " jeden slovák žijúci v USA " to sedí aj na teba 8)
Vsak diskutujeme o bryndze, na ktorej je Les zavisly, tak sa predychaj a OT ohladom Lesovho podpisu si ries nabuduce cez SS.
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

ja som este zabudol na EBM, a motorky .. ach uz tesim ked budu prachy
v1kt0r
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa v1kt0r »

Na compe,internet. Tod vse
desec
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa desec »

PC, PC hry, a trochu alkohol a zeny. :oops:
kurt
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurt »

ja som ma CS. :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ja som zavisly na :
1.Internet (mavam aj abstaky)
-vtedy to nahradzam podradnymi zabavami ako su zeny alkohol alebo Trucky, pripadne si vypijeme ale nepovazujem to za zavislost :oops:
starsky
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa starsky »

vino zeny klobasy pivo tanec cigaretle
techno77
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa techno77 »

cigarety, moja "stara" ( :) ),net,hudba,a priznawam aj trosku tie nedowolene latky... ale ne, na tom nejsom zawisly! :lol:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Ako tak pozeram, niektori su tu zavisli na hadani sa s Lesom. Ja osobne asi na dobrej hudbe :smt020
sv3stka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sv3stka »

Tomasito, ty mas asi fakt potrebu sa s Lesom hadat. Ked clovek uvazuje, tak mu logicky vyplinie ze koli poondiatej bryndzi sa nebude tr*kat dade 200km do nejakeho posraneho obchodu. Pochybujem Tomasito ze ty by si to urobil tak sa uz nechytajte za slova. Bezne proste v USA ani v inych statoch bryndzu nezozenies.
Pre Lesa: bryndza sa trochu podoba na cottage cheese, mozes ju skusit nahradit zan. Aspon myslim :)

K teme: mam taky smutny dojem ze som zavisli na cigach... Ale snazim sa s tym skoncit, aj ked je to tazke...
kurt
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurt »

techno77 napísal:cigarety, moja "stara" ( :) ),net,hudba,a priznawam aj trosku tie nedowolene latky... ale ne, na tom nejsom zawisly! :lol:
ja tiez si dam obcas nejake tie latky ale tiez niesom na nich zavisly,skor na hrach ako CS :!:
Tomasito
VIP
VIP

sv3stka napísal:Tomasito, ty mas asi fakt potrebu sa s Lesom hadat. Ked clovek uvazuje, tak mu logicky vyplinie ze koli poondiatej bryndzi sa nebude tr*kat dade 200km do nejakeho posraneho obchodu. Pochybujem Tomasito ze ty by si to urobil tak sa uz nechytajte za slova. Bezne proste v USA ani v inych statoch bryndzu nezozenies.
Co tu teraz riesis? Kto chce, nech sa tr*ka, kto nechce, nech sa netr*ka ("International foot store" mas v USA pomaly v kazdej diere). Ale nech ma nikto nepresviedca o tom, ze bryndza sa v USA nepredava, ked to nie je pravda. A je prinajmensom smiesne, ze sa tu po uvedeni konkretnych dokazov zrazu niekto zacne trapne chytat slovicka "bezne", pritom som sam davno napisal, ze brynza nie je bezny tovar (nie len v USA). Fuckt neviem co tu teraz riesis, najma ked je uz 3 dni "po funuse".
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Tomasito napísal:Co tu teraz riesis? Kto chce, nech sa tr*ka, kto nechce, nech sa netr*ka ("International foot store" mas v USA pomaly v kazdej diere). Ale nech ma nikto nepresviedca o tom, ze bryndzu v USA nedostat, ked to nie je pravda. A je prinajmensom smiesne, ze sa tu po uvedeni dokazov zrazu niekto zacne trapne chytat slovicka "bezne", pritom som sam davno napisal, ze brynza nie je bezny tovar (nie len v USA). Fuckt neviem co tu teraz riesis, najma ked je uz 3 dni "po funuse".
To vie kazdy, ze v USA nieje bezny tovar bryndza pre pana jana. Radsej si precitaj este raz celu diskusiu, tvoje slovicku "bezne" si pisal az PO mojom, kde som pisal, ze v ziadnom obchode nedostat bryndzu. Tebe je zda sa vsetko jasne len tak ako to chces ty vidiet. Tiez s restauraciami si prisiel ty, to pisem uz druhy krat... Je az usmevne, ze takto to riesis, pomaly budes vediet o Amerike viac nez ja... Ak ano, tak mi poradis kde presne kupim to, co budem momentalne potrebovat :)
Tomasito
VIP
VIP

Les, to by si nebol ty, keby si sa nechytil prvej slamky (got bless sv3stka). Kde si bol doteraz? Ked ti dokazem ze trepes, som obvinovany, ze mam potrebu sa s tebou hadat, ked sa nad tebou povznesiem, o tyzden na mna v uplne inej teme vytiahnes, ako som nemal argumenty. Tak, aby sme si primoneuli, kde zacala tato malicherna tema, dovolim si citovat aspon jej zaciatok:

Les, 06 Nov 2005, 21:11: “V USA si bryndzove halusky pripravit nemozem, lebo bryndza sa nepredava.“

Sheep, 06 Nov 2005, 21:27: “Na 100% sa bryndza v USA predava len asi ked si v obchode snivas o nesmrtelonosti chrusta“

Les, 06 Nov 2005, 21:52: "Bryndza v USA sa nepredava, zijes tam ty, alebo ja? Opytaj sa niekoho na fore www.post.sk/forum v sekcii pre zahranicnych slovakov a vysmeju sa ti.“
(Kde tu akoze pises o obchodoch? Po restauraciach neskor spominane "international foot stores" su podla teba restauracie?!)

V tomto momente som sa do diskusie zapojil ja a uviedol ti dokazy, ze to co pises nie je pravda, pricom vyvoj diskusie hovori za seba... Zrazu to vie podla teba kazdy, dokonca "pre pana jana"! Som zvedavy, co na mna vytiahnes najblizsie, no pri tebe v tomto momente radsej uplatnim trefne porekadlo: "Nehadaj sa s blbcom, lebo si vas ludia mozu pomylit". That´s definitive all.
Napísať odpoveď