btw: v tom "nezavislom" clanku uz zakazali diskusiu
Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný Vysielač
ano suhlasim, ale v pripade online vysielania radia, kde sa clanky nepisu ale vedu rozne diskusie s roznymi ludmi a moderatormi. myslis, ze je namieste norberta takymto sposobom ociernovat ? predsa kto ho nemusi, nepocuva ho, kto nemusi cele radio, neprispieva vobec. jednoduche.
nevsimol som si, ze by niekde pisali nepravdy, vsetko je podlozene
cielom clanku bolo ukazat ludom, ktori o nom vela nevedia, tu pravdu v pozadi
predpokladam, ze clanok o nom si si precital, vedel si o tom vsetkom?
zmenil sa nejak tvoj pohlad na neho?
cielom clanku bolo ukazat ludom, ktori o nom vela nevedia, tu pravdu v pozadi
predpokladam, ze clanok o nom si si precital, vedel si o tom vsetkom?
zmenil sa nejak tvoj pohlad na neho?
troska som sa stratil, kde som spominal pravdy/nepravdy ?
ten ciel mi je jasny
ano precital
nezmenil, nesuhlasim so vsetkym co povie, skratka je sam sebou a nedava si servitok pred hubu.
mozeme sa posunut dalej, aj preco toto radio funguje ? cele vsetko by bolo inak, keby verejnopravne media platene z dani obcanov fungovali normalne a na zaklade moralnych zasad, ziadne taketo SV by nevzniklo. ano, toto tvrdim za predpokladu, ze radio funguje cisto z prispevkov posluchacov, zatial vsak ziadne hodnoverne dokazy nezazreli svetlo sveta, ktore by tvrdili financovanie zo strany ruskej oligarchie.
ten ciel mi je jasny
ano precital
nezmenil, nesuhlasim so vsetkym co povie, skratka je sam sebou a nedava si servitok pred hubu.
mozeme sa posunut dalej, aj preco toto radio funguje ? cele vsetko by bolo inak, keby verejnopravne media platene z dani obcanov fungovali normalne a na zaklade moralnych zasad, ziadne taketo SV by nevzniklo. ano, toto tvrdim za predpokladu, ze radio funguje cisto z prispevkov posluchacov, zatial vsak ziadne hodnoverne dokazy nezazreli svetlo sveta, ktore by tvrdili financovanie zo strany ruskej oligarchie.
Zverejnil už niekedy jediný kompletný zoznam príjmov a výdajov?
To o tej kacke poznas
To o tej kacke poznas
co je to kompletny zoznam prijmov a vydavkov ? ked jednoducho tomu nedoverujes, mozu sa aj na hlavu postavit a pozvat ta aj osobne nech ti ukazu komplet uctovnictvo, internetbankingy, alebo nedajboze by si bol napojeny na norov mozog, myslis, ze by si zmenil nazor ?
to nikdy nespravia, rad by som sa ale mylilbutthead napísal:mozu sa aj na hlavu postavit a pozvat ta aj osobne nech ti ukazu komplet uctovnictvo, internetbankingy, alebo nedajboze by si bol napojeny na norov mozog, myslis, ze by si zmenil nazor ?
naozaj by som bol rad, keby existovala nejaka nezatazena alternativa
ved staci ukazat prijmy a vydavky, potom ho nebude moct nikto ohovarat z nekalych umyslov
namiesto toho nielen, ze nechce nic zverejnit, ale este sa aj rozculuje, preco sa ho na to stale dookola pytaju
povedzme si otvorene, SV nie je cisty, tymto by sa co-to odokrylo, a to asi nechce, preto nic nezverejnuje
opat o tej kacke
budem sa opakovat, cele je to postavene na baze dovery, nic viac nic menej. a som presvedceny, ze sv funguje na velmi tenkom lade. dokazes doverovat hociktoremu politikovi ?
-
tehla
Pozeram, ze sa sekcia politika zmenila na plytke tliachanie o hovne a papagajovanie mainstreamovych informacii. Kde zmizli vsetci ludia od ktorych sa dalo aj nieco dozvediet? (Aryan Angel atd .. )
urcite politikom nedoverujem, ale oni sa (povacsinebutthead napísal:budem sa opakovat, cele je to postavene na baze dovery, nic viac nic menej. a som presvedceny, ze sv funguje na velmi tenkom lade. dokazes doverovat hociktoremu politikovi ?
v com je SV od standardnych politikov iny, ked nevie vyjasnit ani len to najzakladnejsie = svoje financovanie?
financovanie riesia kazdy mesiac v bilancnej relacii, vypocul si vobec nejaku ?
ja som sa len snazil to povedat, ze nech je financovanie prezentovane v akejkolvek forme, je to uplne jedno. snad vies, ze falsovat v dnesnej dobe nie je problem a nehovoriac o tom, ze SV je len akasi mala "bodka" v celom medialnom priestore, myslis, ze by si mohli dovolit inak existovat ako z prispevkov od posluchacov ?
ja som sa len snazil to povedat, ze nech je financovanie prezentovane v akejkolvek forme, je to uplne jedno. snad vies, ze falsovat v dnesnej dobe nie je problem a nehovoriac o tom, ze SV je len akasi mala "bodka" v celom medialnom priestore, myslis, ze by si mohli dovolit inak existovat ako z prispevkov od posluchacov ?
maju na zaklade tej relacie aj konkretny papierovy, resp aspon elektronicky vystup? nieco, na zaklade coho sa daju platby overit?
ako vies, ze existuju len z prispevkov od posluchacov? lebo to tvrdia? maju to podlozene?
to financovanie je zaklad, ak chcem vediet, z ktorej strany fuka
su plateni vychodom, ok, zariadim sa podla toho (Pravda)
su plateni zapadom, ok, podobne (Sme)
platia to financne skupiny, zase rovnako (JoJ/Pravda)
platia to ludia z ESETu? rozumiem (Nko)
platia si to sami, resp vdaka posluchacom? nech to zverejnia
nesuhlasim s tym, ze to je len mala bodka
hovori sa o nejakej sukromnej medialnej iniciative porovnatelne ako o SV?
ako vies, ze existuju len z prispevkov od posluchacov? lebo to tvrdia? maju to podlozene?
to financovanie je zaklad, ak chcem vediet, z ktorej strany fuka
su plateni vychodom, ok, zariadim sa podla toho (Pravda)
su plateni zapadom, ok, podobne (Sme)
platia to financne skupiny, zase rovnako (JoJ/Pravda)
platia to ludia z ESETu? rozumiem (Nko)
platia si to sami, resp vdaka posluchacom? nech to zverejnia
nesuhlasim s tym, ze to je len mala bodka
hovori sa o nejakej sukromnej medialnej iniciative porovnatelne ako o SV?
vsak stav uctu maju zverejneny, co este viac potrebujes ? pripadne si vypocuj nejake bilancne relacie, ja som ich pocuval len zopar minuly rok. ja som presvedceny na 100%, ze taketo internetove medium sa da vyfinancovat s 8000 € mesacne.
je to zaklad, s tym suhlasim, potom uz je len na ludi ako to financovanie chapu. ja som to tu uz raz tvrdil, je rozdiel 100 000 € = jeden clovek, 1 € = 100 000 ludi.
je to zaklad, s tym suhlasim, potom uz je len na ludi ako to financovanie chapu. ja som to tu uz raz tvrdil, je rozdiel 100 000 € = jeden clovek, 1 € = 100 000 ludi.
vypocujem si tu relaciu z 5.2., uz sa tesim 
http://marek-brna.slobodnyvysielac.sk/c ... 4/p39/b786
toto je dovod, preco to nesledujem
nemusis, nikto ti nekaze 
ale chapes, ved to je mrhanie ludskym potencialom, typek mohol radsej cumiet do steny a malo by to vacsi prinos...
ani ako blog to neobstoji...
ani ako blog to neobstoji...
musis sa na to inak pozerat, preco tomu tak je ? preco si to mysli ? nic v zlom, ale tvoje nazory pokladam prave presne za opacny extrem.
-
Solo_Kamen
King
Tu s tebou musím nesúhlasiť. Tam, kde sú peniaze, nemá dôvera čo hladať. Kompletnejší prehlad financii by ukludnil aj mna, hoci nemám pocit, že by potrebovali financie od ruskej ambasády alebo nejakej firmy.butthead napísal:budem sa opakovat, cele je to postavene na baze dovery, nic viac nic menej. a som presvedceny, ze sv funguje na velmi tenkom lade. dokazes doverovat hociktoremu politikovi ?
tohto cloveka nepoznam, dany clanok mi len padol do oci
moj nazor je taky, ze tento autor bude asi hlupy, kedze princip vzniku contrails je rovnaky, ako ked dychne doma na studene okno
preco je hlupy?
ci je za tym len nedostatocne vyuzitie ziskanych vedomosti v praxi alebo potrebuje mat svoj zivot ovplyvnovany inymi, ktori mozu za jeho smutny zivot, to netusim...
ano, uvedomujem si, ze to znie velmi povysenecky
v com som opacnym extremom? konstruktivnu kritiku vrelo vitam
moj nazor je taky, ze tento autor bude asi hlupy, kedze princip vzniku contrails je rovnaky, ako ked dychne doma na studene okno
preco je hlupy?
ci je za tym len nedostatocne vyuzitie ziskanych vedomosti v praxi alebo potrebuje mat svoj zivot ovplyvnovany inymi, ktori mozu za jeho smutny zivot, to netusim...
ano, uvedomujem si, ze to znie velmi povysenecky
v com som opacnym extremom? konstruktivnu kritiku vrelo vitam
-
Solo_Kamen
King
To, na čo si dal odkaz je blog, ktorý tam môžeš napísať aj ty, ja alebo Obama s Putinom spoza jedného počítača. Rovnako ako blogy projektuN, sme, pravdy, atd atd.beardie napísal:
K článku: je to kravina, podla mna, so zrejmých dôvodov (velký počet ludí zapojených do toho, prídavné zariadenia, ktoré musia mechanici vediet opravit atd)
no lenze solo, peniaze su vsade, bez nich neprezijes pripadne by si musel vediet existovat sebestacne, teraz uz len ten rozdiel -> financovanie "N" a "SV", komu budes doverovat viac ?