Solo_Kamen napísal:dnes o 22:00 M. Daňo vs Icocrim. bude sranda

vypocul som si to, ten Dano by bol ok, ak by normalne a jasne vysvetlil co mal s tymi desiatkami firmami, v ktorych figuroval ... toho katrinca moc nepoznam a uz vobec nie icocrim.
V. Pavlik: To že ma niektorí táraji od Daňa hádžu do jedného vreca s OT, Helenkármi a podobnými aktivistami, ktorí mi nemôžu prísť na meno sa môžem len pousmiať. No keď už dokonca spochybňujú aj Slobodný vysielač, ktorý podľa nich nadŕžal Katrincovi, tak tu už mlčať nemôžem: - Môžem mať proti SV desiatky výhrad, ale jedno mu nemožno uprieť. Ako JEDINÉ médium umožňuje 4-5 jedincom naživo HOVORIŤ o mafii a dôkazy sú tak silné, že doteraz neboli spochybnené. Pričom realita je taká, že pred mafiou sú v hlbokom predklone doterajší premiéri, doterajší predsedovia NR SR, doterajší ministri vnútra a spravodlivosti, doterajší generálni prokurátori a riaditelia SIS, ako aj doterajší poslanci NR SR, vrátane VŠETKÝCH médií. Preto tá nenávisť a zúrivosť Daňových priaznivcov na adresu SV, ktorí sa slovu MAFIA vyhýbajú ako čert svätenej vode. Toto už SV nikto nezoberie, že boli nielen prví, ale ešte aj dlho, dlho ako jediní. Chápem fanatikov okolo Martina Daňa, že úvod jeho diskusie s Katrincom na SV si predstavovali takto - Na úvod moderátor povedal - Vítam Martina Daňa, najstatočnejšieho bojovníka proti mafii, kritikovi bielych koní, ktorý už usvedčil množstvo politikov s prepojením na konkurznú mafiu Zoroslava Kollára, usvedčil také veľké ryby ako Glváč, Kaliňák, Borec, Flašík... Kvôli tomuto čelil 35 - tim pokusom o zavraždenie... Pána Katrinca UPOZORŇUJEM, aby sa nesnažil spochybňovať tohto najstatočnejšieho Slováka...