V mojej škole kde som som sa nezápačil nemajú ma radi, nedarí sa mi a neznášam tú školu, som tám sám proti všetkým.
Ak tak poradíte prosím ako sa to dá prestúpiť?
Praveže mne sa to stalo na gymnáziu, dokonca na osemročnom kde by sa mali dostať tí najšikovnejší. Inde som zapadol všade bez problémov, predtým na základnej aj okolo svojho bydliska som mal kamarátov, preto si nemyslím, že to bolo tým ako som sa ja správal. Jedno dievča muselo odisť z triedy, pretože bola škaredšia ako ostatné a tí "alfa" samci jej to dali pocítiť. Takže možno to bola 1 zo 100 blbých tried no aj taká musí existovať. Ja som sa ešte šikane dokázal ubrániť, ale kamarát som s nimi nebol. Tiež som chcel odísť no ostal som tam len kvôli tomu skončeniu strednej o jeden rok skôr.Hensym napísal:Nepoznám to osobne, ale so šikanou som sa už stretol. Vždy sa týkala takých ľudí, ktorí si to "nepriamo pýtali". Keď prišiel niekto "normálny" (prepáčte za výraz), tak zapadol hneď. Na strednej sú už ľudia aspoň ako tak rozumní, už to nie sú 9 ročné deti na základnej škole. Verím, že ak nechodíš na nejakú pomocnú školu, kde sú deti z neprispôsobivých rodín, tak sa to v 90% nestane.
Preto hovorím, že keďže je to z obrovskej časti o danom človeku, tak ho nemusí prijať ani kolektív na druhej škole, a potom čo? Po druháku prestúpi zase?