facebook sukromie
facebook sukromie
Chcem sa opytat da sa na facebooku nastavit sukromie aby mi nikto nemohol posielat ziadosti o priatelstvo a posielat spravy? Ziadosti sa mi podarilo nastavit ze mozu mi ich posielat priatelia mojich priatelov ale tie spravy nemozem v sukromi najst....
Myslim to tak ze kto si ma vyhalda a nema ma v priateloch mi nemoze posielat ziadost o priatelov a ani spravu, ktora mi pride do polozky "Ine"

-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: facebook sukromie
Ked kliknes na tu ikonku kladky klikni na Kto ma moze kontaktovat a vyber Prisne filtrovanie. Stale ti moze prist sprava od neznamych ludi, no vacsinu to ale zablokuje.
takze neda sa to nastavit tak,ze kto klikne na moj profil tam nebude mat "ikonku" pridat priatela a sprava?Michaelo napísal:Ked kliknes na tu ikonku kladky klikni na Kto ma moze kontaktovat a vyber Prisne filtrovanie. Stale ti moze prist sprava od neznamych ludi, no vacsinu to ale zablokuje.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Bohuzial nie. Myslim si ze normalni ludia ti asi nebudu moct napisat, ale priatelia priatelov ano...
Ty si niecim jedinecny, ze ty vzdy musis novu temu zalozit a nemozes napisat do existujucej? Minule tiez, teraz zase.