facebook sukromie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Model
Light Professional
Light Professional

facebook sukromie

Príspevok od používateľa Model »

Chcem sa opytat da sa na facebooku nastavit sukromie aby mi nikto nemohol posielat ziadosti o priatelstvo a posielat spravy? Ziadosti sa mi podarilo nastavit ze mozu mi ich posielat priatelia mojich priatelov ale tie spravy nemozem v sukromi najst.... :roll: Myslim to tak ze kto si ma vyhalda a nema ma v priateloch mi nemoze posielat ziadost o priatelov a ani spravu, ktora mi pride do polozky "Ine" :roll: :wink:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: facebook sukromie

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ked kliknes na tu ikonku kladky klikni na Kto ma moze kontaktovat a vyber Prisne filtrovanie. Stale ti moze prist sprava od neznamych ludi, no vacsinu to ale zablokuje.
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Michaelo napísal:Ked kliknes na tu ikonku kladky klikni na Kto ma moze kontaktovat a vyber Prisne filtrovanie. Stale ti moze prist sprava od neznamych ludi, no vacsinu to ale zablokuje.
takze neda sa to nastavit tak,ze kto klikne na moj profil tam nebude mat "ikonku" pridat priatela a sprava?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Bohuzial nie. Myslim si ze normalni ludia ti asi nebudu moct napisat, ale priatelia priatelov ano...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ty si niecim jedinecny, ze ty vzdy musis novu temu zalozit a nemozes napisat do existujucej? Minule tiez, teraz zase.
Zamknuté