Android aplikacie
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android aplikacie
Nemá, ale Android aplikácie na ňom bežia. Aspoň niektoré teda. A ak sa bavíme o nových Blackberry.
Tak si otvor na webe stranku Google Play a napis Blacklist, potom uz len treba skopirovat nazov programu a hladat, ze ci ide na BB.
Budem neskutočne rád, ak vyskúšate mojú prvú Android hru.
Je to iba taká záchodová skákačka.
Nie je to písané natívne, takže aj keď je to veľmi jednoduché, na starších zariadeniach nemusí ísť pekne.
https://play.google.com/store/apps/deta ... .moonlight
Nie je to písané natívne, takže aj keď je to veľmi jednoduché, na starších zariadeniach nemusí ísť pekne.
https://play.google.com/store/apps/deta ... .moonlight
A načo na záchodovú skákačku potrebuješ oprávnenie na získanie polohy? Potrebuješ overiť, či naozaj sedím na záchode? 
Je to poloha len pomocou siete, a je to potrebné. 
Hra obsahuje reklamy (ktoré sa zatiaľ nezobrazujú, lebo nie sú doriešené (v mojom prípade je to trošku zložitejšie, keďže to nebeží na natívnom kóde)), ktoré polohu potrebujú, respektíve, využijú. Je to "podmienka" služieb MoPub a AdMob pre lepšie zobrazovanie reklám.
Keby to tam nemuselo byť, tak to tam nie je, ja som tam nedával nič navyše. Toto je presne to, kedy ľudia panikária. Napríklad pri aplikácií Messenger "Aplikácia vyžaduje sama snímať fotografie", a podobne. Znie to hrozivo, ale pritom to tá aplikácia fakt potrebuje, inak by nebola schopná sama fotiť a odosielať fotografie cez chat. Toto je taký istý, "zle znejúci" prípad.
Keby aplikácia obsahovala škodlivý kód, tak sa nenachádza na Google Play, lebo po novom (niekoľko týžňov), už Google aplikácie preveruje a na schvaľovanie sa čaká cca <24 hodín. Dakedy to bolo hneď, a Play Store bol plný balastu.
// každopádne, vďaka za echo, zistil som, že skutočne je možnosť sa toho zbaviť, síce napriek niektorým užitočným vlastnostiam, ale asi tak urobím. Tiež som prišiel na to, ako okresám aplikáciu o dobrých 50% miesta. Ale tento sloh v tom príspevku bol len kvôli tomu, že tie povolenia fakt v 99% prípadov len znejú zle.
Hra obsahuje reklamy (ktoré sa zatiaľ nezobrazujú, lebo nie sú doriešené (v mojom prípade je to trošku zložitejšie, keďže to nebeží na natívnom kóde)), ktoré polohu potrebujú, respektíve, využijú. Je to "podmienka" služieb MoPub a AdMob pre lepšie zobrazovanie reklám.
Keby to tam nemuselo byť, tak to tam nie je, ja som tam nedával nič navyše. Toto je presne to, kedy ľudia panikária. Napríklad pri aplikácií Messenger "Aplikácia vyžaduje sama snímať fotografie", a podobne. Znie to hrozivo, ale pritom to tá aplikácia fakt potrebuje, inak by nebola schopná sama fotiť a odosielať fotografie cez chat. Toto je taký istý, "zle znejúci" prípad.
Keby aplikácia obsahovala škodlivý kód, tak sa nenachádza na Google Play, lebo po novom (niekoľko týžňov), už Google aplikácie preveruje a na schvaľovanie sa čaká cca <24 hodín. Dakedy to bolo hneď, a Play Store bol plný balastu.
// každopádne, vďaka za echo, zistil som, že skutočne je možnosť sa toho zbaviť, síce napriek niektorým užitočným vlastnostiam, ale asi tak urobím. Tiež som prišiel na to, ako okresám aplikáciu o dobrých 50% miesta. Ale tento sloh v tom príspevku bol len kvôli tomu, že tie povolenia fakt v 99% prípadov len znejú zle.
Od kedy gmail nefunguje v režime offline?
Zapnem wifi, zapnem Gmail, načíta mi to maily, vypnem Gmail aj wifi, znova otvorím Gmail a nič...
vymazanie cache nepomohlo
Zapnem wifi, zapnem Gmail, načíta mi to maily, vypnem Gmail aj wifi, znova otvorím Gmail a nič...
vymazanie cache nepomohlo
skusil som, funguje mi i offline..
Aj mne funguje offline.. a v noci mi prišla tá nová aktualizácia so zjednotenou poštou..
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2015, 13:10)
Ako to je s platenými aplikáciami na google účtoch? Na svojom google konte mám pár platených aplikácií, ktoré by som chcel posunúť na ockov mobil. Rozmýšľam, že mu do mobilu nahodím svoje google konto, cez neho mu nainštalujem tie platené aplikácie a potom mu to google konto z mobilu vymažem (aby sa mu tam neplietli moje maily, kontakty, pripomienky). Budú potom tie platené aplikácie fungovať na jeho mobile s jeho google kontom? Budú sa aj aktualizovať? Nebude hroziť nejaký ban? Má niekto s týmto skúsenosť?

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2015, 13:10)
Ako to je s platenými aplikáciami na google účtoch? Na svojom google konte mám pár platených aplikácií, ktoré by som chcel posunúť na ockov mobil. Rozmýšľam, že mu do mobilu nahodím svoje google konto, cez neho mu nainštalujem tie platené aplikácie a potom mu to google konto z mobilu vymažem (aby sa mu tam neplietli moje maily, kontakty, pripomienky). Budú potom tie platené aplikácie fungovať na jeho mobile s jeho google kontom? Budú sa aj aktualizovať? Nebude hroziť nejaký ban? Má niekto s týmto skúsenosť?
Snazil som sa to najst, ale nepodarilo sa mi, skusat sa mi to nechce...ale podla mna to vobec nebude fungovat, bud sa odinstaluju, alebo neviem.. ale rozhodne to vyskusat mozes..
staci s jednou pre zaciatok, uvidis za chvilu..
Odporúčam hru "aa"
len pre ludi s pevnymi nervami
len pre ludi s pevnymi nervami
Ako je to s Dolphinom. Ako UI sa mi páči najviac, ale nenacita mi stránku.
-
Sarger
Guru wannabe
Chlapi už nejaký čas mi ponúka niektoré aktualizácie na appky a hry dvojmo. Aktualizujem raz a za pár hodín mi play store ponúkne aktulizáciu znova. A nie, nie je to novšia verzia, vždy to ponúka starú.
Čo s tým?
Čo s tým?
to isté sa aj mne občas stáva
podľa mňa vývojár len opraví nejaký riadok kódu a číslo verzie (string) nechá staré
podľa mňa vývojár len opraví nejaký riadok kódu a číslo verzie (string) nechá staré
Áno, ich systém má vlastné číslovanie verzií, ktoré sa mení samo a automaticky a koncový užívateľ ho nevidí. Vývojár len zabudol/nechcel zmeniť "meno" verzie viditeľnej pre užívateľov. Asi išlo o nepodstatnú zmenu.
-
Sarger
Guru wannabe
To dáva zmysel. 
k+
k+
-
mirak2
Hardcore addict
viete mi niekto odporucit logicku hru na styl cut the rope alebo wheres my water?
Skus Bad Piggies alebo Amazing Alex.
Power Line
Clanok o bezpecnosti a chybach Whatsappu - http://gazduj.etrend.sk/clanky-gazduj/w ... romim.html
Pouziva tue niekto soundcloud? V poslednom case mi strasne ta app blbne. Cache ako keby tam vobec nebola a po par minutach hudby sa app vypne, zaidne chybove okno nic.
K tomu whatsup linku, nepouzivam to, ale tie prava co vyzaduje, mi prijdu celkom normalne. Ked sa cez to da volat, asi aj video hovor, posielat fotky atd. tak je jasne ze potrebuje prava na pristup, k fotkam, kamere, suborom. Vsetko mi to prijdu normale povolenia pre app toho typu.
K tomu whatsup linku, nepouzivam to, ale tie prava co vyzaduje, mi prijdu celkom normalne. Ked sa cez to da volat, asi aj video hovor, posielat fotky atd. tak je jasne ze potrebuje prava na pristup, k fotkam, kamere, suborom. Vsetko mi to prijdu normale povolenia pre app toho typu.