Konšpirácie naše každodenné
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Konšpirácie naše každodenné
keď vás najbližšie bude niekto otravovať s fínskymi matkami, ktoré žiadajú Putina o pomoc proti nejakej "juvenilnej justícii," tak mu môžte poslať túto mapu:
-
harrison314
Hardcore addict
AKože výkrik do tmy, túto tému nerieišm, ale dnes som prišiel na to, že existujú ľudia, čo pijú Savo a som šokovaný, že tomu niekto verí.
cital som dake posty, ale stale dufam, ze je to rovnaky trolling ako "Pes je jedlo, nie kamarat". ze to proste minimalne detom ziadna sudna osoba neurobi
No dneska som to trochu googlil a aj na Slovensku je ich kopa. Je to pre mňa neuveriteľný objav, že ľudia veria niečomu takému.
este by som chcel vidiet, kto pije deci, alebo liter cisteho sava jednou davkou. aj ty zjest naraz celu skatulku antibiotik ked si prechladnuty ?
proste ludia uz sa spamatajte, kazdy bude verit komu/comu chce.
proste ludia uz sa spamatajte, kazdy bude verit komu/comu chce.
v tom pripade to evolucia zariadila velmi dobre. pradavno by sa o tychto "veriach" postarala diva zver, pred 100 rokmi by boli kanonenfuter... a dnes sa pobiju sami, svojou hlupostou.begbeee napísal:No dneska som to trochu googlil a aj na Slovensku je ich kopa. Je to pre mňa neuveriteľný objav, že ľudia veria niečomu takému.
ale je az cynicky smiesne, ze pred 100 rokmi po sebe strielali bojujuce strany chlorove granaty aby sa pozabijali a dnes sa najdu mladi chemici, ktori ho chlascu aby zili dlhise
No mne je jedno, či si nakvapkajú do pohára 3 kvapky alebo 10 a riadia sa podľa takého "protokolu" alebo onakého. Je to choré, keď som videl tie diskusie.
jedno je len kolesko na furiku
tak ked si do seba sprcne 1 kvapku alebo 10, stale sa bavime o stopovych mnozstvach, samozrejme ze ked do seba nalejes deci, tak to asi ok nebude. pokial sa tak clovek citi zdravsi, tak preco nie ? uz psychika dost urobi svoje.
fajcis alebo chlastas alkohol ? statisticky takych ludi je ovela viac
tak ked si do seba sprcne 1 kvapku alebo 10, stale sa bavime o stopovych mnozstvach, samozrejme ze ked do seba nalejes deci, tak to asi ok nebude. pokial sa tak clovek citi zdravsi, tak preco nie ? uz psychika dost urobi svoje.
fajcis alebo chlastas alkohol ? statisticky takych ludi je ovela viac
ako sa stavias k MMS ty? ci ty si len cez vitamin C? nejak stracam prehlad 
preto sa ako placebo pouziva lisovany praskovy cukor a nie a) hypervysoke davky priroden cistej kyseliny askorbovej b) hypermale mnozstva kokteilu chemie, ktora bije vsetko zaradombutthead napísal:. pokial sa tak clovek citi zdravsi, tak preco nie ? uz psychika dost urobi svoje.
este nedavno bolo par ludi, ktori robili tieto pokusy na sebe a svojich detoch. nech. ale robit z toho vlnu a sucast boja proti farmalobby
lebo vidiet fotku nemluvnata s exemom cez celu tvaricku, ktory je nasledkom "detoxikacie" a matere to komentuju, "tak to ma byt, treba len vydrzat. nas maly jacal v bolestiach cele dva tyzdne, ale uz ma organiky vycistene od zlej chemie" to je poriadna uchylacina
-
harrison314
Hardcore addict
Ale, ked sa daco podobne stane x tyzdnou po ockovani, terba vstekych lekarov vyvrazdit. Tolke pokrytectvo.jackb napísal:lebo vidiet fotku nemluvnata s exemom cez celu tvaricku, ktory je nasledkom "detoxikacie" a matere to komentuju, "tak to ma byt, treba len vydrzat. nas maly jacal v bolestiach cele dva tyzdne, ale uz ma organiky vycistene od zlej chemie" to je poriadna uchylacina
trosku nechapem otazke, ja som narazal hlavne na to, ze kazdy nech si berie co chce, alebo skor by si sa mal sustredit na takych doktorov, ktori hlava nehlava predpisuju lieky, alebo preco nezakazat fajcenie cigariet na verejnosti. alebo liberalizmus odtial po tial komu co vyhovuje ? savo si kazdy dokaze vyrobit doma, cigarety uz tam to je komplikovanejsiebeardie napísal:ako sa stavias k MMS ty? ci ty si len cez vitamin C? nejak stracam prehlad
takze to savo pijes alebo nie?
nepijem, nemam dovod
preco? necitil by si sa po nom zdravsie? par kvapiek by mohlo pomoct, ci?
kupis tabak, papieriky, podla chuti aj filtre a sulas. ziadna raketova vedabutthead napísal:
a je jedno kolko tabaku si nalozis. keby si to prepiskol so savom, to by bolo horsie. sulana ciga s vela tabakom sa ti bud bude odliepat a nic z toho nebudes mat, alebo ho stlacis tak, ze cez tabak nepojde vzduch a kym ju vyfajcis budes sa citit ako vysavac.
-
javatar
Hardcore addict
pani az som musel googlit aby som zistil, ze "savopici" su vlastne MMS
inak slusne bavite
o MMS som sa prvy krat dozvedel od cloveka co to uziva a je naramne spokojny - tak hned ked som prisiel domov tak som googlil chloritan sodny o ktorom on tvrdil, ze je to vlastne telu vlastna imunitna latka (ked som si nastudoval viac tak som pochopil, ze mu to radsej vyhovarat nebudem)
alternativna medicina ktora funguje sa vola ako? spravne - medicina (a babickovske recepty zalozene na mede, cesnaku, alkohole a pod. su tiez vo vela pripadoch medicina)
ja mam velky odpor voci liekom a celkovy pristup zapadnej mediciny (odstranovat priznaky) mi je dost nesympaticky ale nebudem preto podporovat vsetko co jej odporuje
a jackb - tabak je lahke dopestovat ale tazke spracovat (to uz rocket-science je), jednou turbocigaretou sa nepredavkujes ale mozes si ich spravit viac - v tomto buttheada podporim, nech si kazdy do seba tlaci co chce
jediny problem mam s tym co tieto alternativne mamicky tlacia svojim detom... lebo niektore alternativne veci su proste uz moc...
//edit: a ked tak po sebe citam tak tento prispevok nema ani hlavu ani patu ale vzhladom na temu ho tu necham
inak slusne bavite
o MMS som sa prvy krat dozvedel od cloveka co to uziva a je naramne spokojny - tak hned ked som prisiel domov tak som googlil chloritan sodny o ktorom on tvrdil, ze je to vlastne telu vlastna imunitna latka (ked som si nastudoval viac tak som pochopil, ze mu to radsej vyhovarat nebudem)
alternativna medicina ktora funguje sa vola ako? spravne - medicina (a babickovske recepty zalozene na mede, cesnaku, alkohole a pod. su tiez vo vela pripadoch medicina)
ja mam velky odpor voci liekom a celkovy pristup zapadnej mediciny (odstranovat priznaky) mi je dost nesympaticky ale nebudem preto podporovat vsetko co jej odporuje
a jackb - tabak je lahke dopestovat ale tazke spracovat (to uz rocket-science je), jednou turbocigaretou sa nepredavkujes ale mozes si ich spravit viac - v tomto buttheada podporim, nech si kazdy do seba tlaci co chce
jediny problem mam s tym co tieto alternativne mamicky tlacia svojim detom... lebo niektore alternativne veci su proste uz moc...
//edit: a ked tak po sebe citam tak tento prispevok nema ani hlavu ani patu ale vzhladom na temu ho tu necham