Najlepsia je bud Dukanova dieta (to si vygooglis raz dva) ale ja osobne som pouzila bielkovinovu dietu.
V tvojom veku si musis dat pozor aby hormony a vsetko ostatne fungovalo ako ma.
V prvom rade pre vsetkych ktory si myslia ze chudnutie je strata casu. Ano je, pokial to porusujete. CHUDNE SA NAJPRV V KUCHYNI a nesmierne dolezity je aj nejaky pohyb ale pri tejto diete sa zvlada aj rychla chodza, popripade plavanie.
Funguje to nasledovne: VYSADIS SACHARIDY tzv cukry. Ziadne pecivo(v pripade ze to nevies vydrzat tak len celozrne pecivo specialne urcene na chudnutie ale chuti to hrozne)!!!!! to je vo vseobecnosti najvacsi kamarat usadeneho tuku v tvojom tele, cize aj zemiaky, mozes len ryzu.
Ja som za tyzden spotrebovala 5kg maska (kuracie alebo morcacie), mozes si ho robit na vselijake sposoby ale dat pozor na tuky a cukry, ak musis mat nutne vyprazane tak si kup KOKOSOVY OLEJ!!!ma 0,01 % tuku v 100ml a 0,00% cholesterolu.Je uzasny a v strave ho nerozoznas.
A vela zeleniny a proteinov(tuniak vo VLASTNEJ STAVE!!!)
Ovocie si mozes dat ale jedno dve na den, kvoli obsahu cukru a zase aby si uplne nebola bez energie.
Pije sa cista voda,alebo dojcenska, mne sa osvecila Lucka, moze sa pit kazdy den v pohode, sem-tam si ku magneziu.
Podstatne je ako vsade jest aspon 5x do dna! Ranajky si das napr. cottage chees (v LIDL maju nizkotucny) alebo jogurt biely (0,01%tuku!! proste iba nizkotucne

), nejaku zeleninku alebo musli.
Mas olovrant zjes napr. jeden banan, na obed si urobis steak kuraci ugrilujes zeleninu a mozes si k tomu kupit nejaku omacku (ja som nasla v tescu chilly omacku ktora nemala tuk ani cukor),alebo za lyzicku dijonskej horcice. a potom mas dalsie jedlo a este jedno jedlo, medzitym mozes ist na prechadzku a cely cas pijes vela vody popripade nejaky nesladeny caj ak sladit tak iba s troskou medu alebo trstinovym cukrom popripade xylitol alebo sevia to uz je na tebe, velmi vela 3-5 litrov!!!! Odplavia sa skodliviny a metabolizmus bude mat stavu, ale budes citit unavu pretoze nemas cukor.
Je to na tebe, mozno to vyzera zlozito je to uplne jednoduchy sposob ako zhodit aj bez narocneho cvicenia

Vela stastia!