rozdelené na PDFká... tiež ja pako, tlač ako plagát ma nenapadlo
3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
http://uloz.to/x2PwpKdf/pdf-zip
vladenko vyhráva na body 1:0
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
dakujem chlapi moc, tie obrazky by bol asi aky objem dat?
100mb?
-
vladenko007
VIP
1:1 ty si tu dal skôr pdf 
vendo: kľudne aj viac. podľa rozlíšenia. mne to nejde nejako automaticky prerobiť z toho dgn, tak si skonvertuj tie PDFká nejako
ale nevidím dôvod pracovať s obrázkami, ked sú vektorové dáta
-
vendo
Guru
no ak su vektorove data je to fajn, ale nemam nejaky jednoduchy (a najlepsie free) editor v ktorom by som s nimi mohol pracovat dalej, ak nejaky dobry (a najlepsie free) poznate rad sa nan pozrem
Pozerám, že ste to teda vyriešili... Mierka 1:2000 sa dá, len je to na hranici viditeľnosti aspoň čo sa týka A3, ale dá sa.
No a ešte tak ma napadlo, ak to bude farebná tlač, tak asi nič, ale vrstva 8 je vrstva zappar(prislučkované čiarky), v mape sa kreslia so slučkou, alebo červeným, no tu sú čiernym a bez slučky, takže nie je vidieť, ktorá parcela je ku ktorej prislučkovaná, ale to už je asi detail, záleží či je to podstatné alebo nie.
No a ešte tak ma napadlo, ak to bude farebná tlač, tak asi nič, ale vrstva 8 je vrstva zappar(prislučkované čiarky), v mape sa kreslia so slučkou, alebo červeným, no tu sú čiernym a bez slučky, takže nie je vidieť, ktorá parcela je ku ktorej prislučkovaná, ale to už je asi detail, záleží či je to podstatné alebo nie.
-
vendo
Guru
nie, podstatne na tej mape je len vidiet a rozlisit domy, ulice a cesty
Páči sa mi kam to smeruje. Ešte na tom bude veľa práce.
ja tiez hodim zacal som s texturami skusal som aj v unity ale mam nejaky problem s spec mapou 
https://sketchfab.com/models/cc9b8a175c ... 81053364a9
https://sketchfab.com/models/cc9b8a175c ... 81053364a9
Rethon: bohovské,... Je to podľa mňa na tých renderoch až tak pekné, že sa bojím, že sa to textúrami pokazí. 
Goofy: pekné, ale pri malom priblížení už vidno slabšiu kvalitu textúry.
Goofy: pekné, ale pri malom priblížení už vidno slabšiu kvalitu textúry.
Hensym - Ďakujem, preto si dám na textúrach rovnako záležať ako na modelovaní, budem sa poriadne snažiť. 
japaja na tej fialovej veci co drzi kolesa by sa ti zisli suport edges nech to neni take divne
Takto pokračujem, aktuálne pracujem na olejových filtroch ktoré sú umiestnené na povrchu helikoptéry, to z toho dôvodu aby bola čo najjednoduchšia údržba. Tie filtre ale ešte niesu dokončené (takže to bude vyzerať lepšie).
Inak aj copyright mám nový.
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2015, 21:27)
Viacmenej finálny olejový filter, časom ešte zrejme nejaké detaily pribudnú, no už sa to výraznejšie meniť nebude.
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2015, 8:16)
Update...
Tu sú nejaké novinky, v prvom rade chcem oznámiť že budem meniť názov helikoptéry, pár názvov mám v rukáve, no určite bude na konci označenie "SA-3". Rozhodol som sa tak z dôvodu že ten vrtuľník je novší a modernejší.
Ďalej som začal pracovať na rotoroch, už mám premyslené ako to bude fungovať, takže by to malo ísť celkom rýchlo. S dizajnom sa ako vždy, poriadne pohrám.
Dúfam že sa bude páčiť.
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2015, 15:12)
Viac prepracovaný render diferenciálu na ktorom budú vrtule, rád experimentujem s renderovaním.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2015, 15:14)
Ešte to ani zďaleka nieje dokončené, zatiaľ len taký hrubý základ. Na pôvodnom SA-2 je v jednom tom "prstenci" 6 čepelí, môj bude mať 10. Však prečo nie, lepšie to pôjde.
Inak aj copyright mám nový.
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2015, 21:27)
Viacmenej finálny olejový filter, časom ešte zrejme nejaké detaily pribudnú, no už sa to výraznejšie meniť nebude.
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2015, 8:16)
Update...
Tu sú nejaké novinky, v prvom rade chcem oznámiť že budem meniť názov helikoptéry, pár názvov mám v rukáve, no určite bude na konci označenie "SA-3". Rozhodol som sa tak z dôvodu že ten vrtuľník je novší a modernejší.
Ďalej som začal pracovať na rotoroch, už mám premyslené ako to bude fungovať, takže by to malo ísť celkom rýchlo. S dizajnom sa ako vždy, poriadne pohrám.
Dúfam že sa bude páčiť.
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2015, 15:12)
Viac prepracovaný render diferenciálu na ktorom budú vrtule, rád experimentujem s renderovaním.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2015, 15:14)
Ešte to ani zďaleka nieje dokončené, zatiaľ len taký hrubý základ. Na pôvodnom SA-2 je v jednom tom "prstenci" 6 čepelí, môj bude mať 10. Však prečo nie, lepšie to pôjde.
Do pi*e, tak to už hej. 
Koľko bublinkovej fólie si vypukal kým si dal dokopy také detaily?
Koľko bublinkovej fólie si vypukal kým si dal dokopy také detaily?
-
vladenko007
VIP
No to je paráda. Jedna vec mi tam ale nesedí. Každá matica na helikoptére je poistená teda závlačka alebo niečo iné. A na každej matke, skrutke, na každom diely je číslo.
Nerobím si srandu. Vravel si že ideš na detail a síce číslo dielu tam byť nemusí ale určite je každá matica poistená. Bol som 1 rok na vojne pri helikopterach a bol som pri rotore MI24 a kukal som jak puk.
Inak fasa robota.
Nerobím si srandu. Vravel si že ideš na detail a síce číslo dielu tam byť nemusí ale určite je každá matica poistená. Bol som 1 rok na vojne pri helikopterach a bol som pri rotore MI24 a kukal som jak puk.
Inak fasa robota.
Hensym - Heh, vďaka.
Ale vieš čo, ide mi to dosť rýchlo, predposledný render som sem pridával 1.mája, takže za 4 dni som to dal. + ešte s tým že som ani len netušil akú to bude mať konštrukciu a princíp fungovania.
No ide mi to neskutočne.
vladenko007 - Ďakujem, jasná vec že textúrovať budem úplne všetko, aj každú skrutku zvlášť, podložku, maticu,... všetko. Inak fajn nápad s tým očíslovaním, vďaka za radu.
/// btw. podložky tam sú, síce nie poistné ale zatiaľ to stačí.
/// A závlačky tam dávať rozhodne nebudem, určite sa to dá poistiť aj inak.
Ale vieš čo, ide mi to dosť rýchlo, predposledný render som sem pridával 1.mája, takže za 4 dni som to dal. + ešte s tým že som ani len netušil akú to bude mať konštrukciu a princíp fungovania.
No ide mi to neskutočne.
vladenko007 - Ďakujem, jasná vec že textúrovať budem úplne všetko, aj každú skrutku zvlášť, podložku, maticu,... všetko. Inak fajn nápad s tým očíslovaním, vďaka za radu.
/// btw. podložky tam sú, síce nie poistné ale zatiaľ to stačí.
/// A závlačky tam dávať rozhodne nebudem, určite sa to dá poistiť aj inak.
-
vladenko007
VIP
Myslel som to takto že každá jedna je nejako poistená. Buď závlačka alebo je to lepené.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2015, 15:59)
Alebo
vladenko007 - je mi to jasné, niektoré veci mi dôjdu až s odstupom času.
No teda, o tom lepení som netušil, vďaka za info. Ale nemyslím si že to budem riešiť lepom, na niečo už určite prídem.
No teda, o tom lepení som netušil, vďaka za info. Ale nemyslím si že to budem riešiť lepom, na niečo už určite prídem.
-
vladenko007
VIP
To lepenie neber vážne. Ja som myslel skôr lepenie závitu. Toto čo vidíš na obrázku je podľa mňa nanesenie farby aby bolo vizuálne vidieť že matka bolo dotiahnutá a že sa potom už nepohla.