james: podla mna je to jedno
Mass Effect 2
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mass Effect 2
si ho pekne odpalkoval
neviem ci to bude mat nejaky vplyv na pribeh v me3 no kazdopadne osobne som bol vo vztahu s mirandou, kedze ashley sa mi vobec nepacila a bola dost otravna :DD ale v me3 je z nej pekna cica 
-
Cituschopny
Amateur
James13579: ak si v jednotek mal Ashley a v dvojke Mirandu tak v trojke mozes do trojky

v časti kde je súboj medzi Samarou a Morinth nemám voľbu, že ktorú z nich môžem nechať zabiť. automaticky vyhrá Samara. predtým som tú možnosť mal. nedá sa to nejako zmeniť?
AD1: spoiler jak svina
AD2: treba mat vysoke renegade / paragon na spristupnenie niektorych dialogovych moznosti.
AD2: treba mat vysoke renegade / paragon na spristupnenie niektorych dialogovych moznosti.
Chlapi, ak by mi niekto vedel pomôcť: http://www.hojko.com/save-game-mass-eff ... 74613.html
// inak, nechápem, ako sa mi počas jedného gameplay-u podarilo vyspať s troma ženami
Jack, Miranda a aj Tali - určite je táto hra RPG third person shooter a nie dating simulator? 
// inak, nechápem, ako sa mi počas jedného gameplay-u podarilo vyspať s troma ženami
-
007miroslav007
Expert
Chalani neviete mi poradiť? Prestali mi fungovať sejvy v hre...včera som hral, normálne uložil hru...Dnes ju spustím, kliknem na pokračovať a nič sa nedeje. Skúsil som dať načítať a tiež nič. A namiesto miesta, kde je posledná pozícia uložená, je napísané niečo ako place unknown, alebo tak nejak....Mám to cez origin. Vie mi niekto poradiť?
Nemenil si jazyk? Niektore hry su tak blbo spravene ze ked sa zmeni jazyk tak nejdu savy. Ak nie toto tak potom neviem.