Obaja k+
eBay.com
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: eBay.com
Vďaka, takto som si to aj myslel. (platiť za vyhrané je samozrejme heh)
Obaja k+
Obaja k+
pri aukciach odporucam zadavat hlupe sumy ...napr 40,57$ , iny kupec to bude chcet za 40,50 ale vasa ponuka je vyssia ..ja davam zvycajne par centov nad okruhle sumy a casto sa mi to aj vyplati pokial teda aukcia neleti do vyssich sum
-
guess.whoo
Redeemer
neviem no, on si da max bid 41 a tvoje sumy nebudu tiez velmi napomocne
Ja mám skôr taký problém, že (pravdepodobne) predajcovia používajú botov. Bidnem napr. 95€, najvyšší bid je 50€ a 5 sekúnd pred koncom sa to strašne rýchlo začne zvyšovať až to skončí na mojej sume. Proste vyhrám aukciu, ale seller zo mňa vytiahne maximálny bid...
-
guess.whoo
Redeemer
no vsak o tom hovorim, neoplati sa velmi kupovat v aukciach prave kvoli tomuto
-
chlapec10
Addict
No a? to robim aj ja, a nepotrebujem na to bota... vola sa to auction sniping... vzdy prihadzujem v poslednych sekundach aby som prebil a konkurent nestihol zareagovat...
-
guess.whoo
Redeemer
hej lenze vacsinou si pozriem kolko stoji vec v buy it now, potom si pozriem za kolko je v aukcii a ta cena v aukcii v poslednych sekundach prekroci cenu buy it now, alebo je len o zanedbatelnu ciastku nizsia kvoli last second bid-om.
ale ako pisem, mozno sa to stava len mne (aj ked so 100%tnou pravidelnostou)
ale ako pisem, mozno sa to stava len mne (aj ked so 100%tnou pravidelnostou)
Caute,mal by som otazku ohladom predaja cez ebay. Uz nejaky cas vyuzivam ebay na nakupovanie tovaru ale potreboval by som teraz nieco predat. Skusam cez ebay.de vyplnit polozku Verkaufen,,,v podstate mi prejde vsetko ale nakoniec mi napise toto:
"Bohužiaľ nie je možné predávať medzinárodne v tomto okamihu.
Aby sa dalo medzinárodnej predavať, musíte získať aspoň 10 recenzií na predaj a prvý predaj musí byť najmenej 90 dní"
OK nevadi, chcel som to potvrdit aj dalej aby to bolo aspon na nemeckom (domacom) ebay ale vypise mi toto:Nemôžete posielať svoje ponuky kvôli problémom.
Ziaden dovod ani nic. Skusal tam niekto teraz v poslednom case nieco predavat? Ako obist postovne a nastavit aby bolo v ponuke iba EUROPA alebo WELTWEIT lebo mne to hlasi ze je nutne dat aspon jeden domaci sposob a tak musim dat Deutsche post a riadit sa ich cennikom.
vdaka
Aby sa dalo medzinárodnej predavať, musíte získať aspoň 10 recenzií na predaj a prvý predaj musí byť najmenej 90 dní"
OK nevadi, chcel som to potvrdit aj dalej aby to bolo aspon na nemeckom (domacom) ebay ale vypise mi toto:Nemôžete posielať svoje ponuky kvôli problémom.
Ziaden dovod ani nic. Skusal tam niekto teraz v poslednom case nieco predavat? Ako obist postovne a nastavit aby bolo v ponuke iba EUROPA alebo WELTWEIT lebo mne to hlasi ze je nutne dat aspon jeden domaci sposob a tak musim dat Deutsche post a riadit sa ich cennikom.
vdaka
pomoc s Ebayom
Zdravim
potreboval y som poradit s ebay
kupil som si prvy krat cez ebay produkt ktory som aj zaplatil cez paypal
potom mi prislo potvrdenie od paypal ze som to zaplatil
o par minut mi prislo s ebayu ze potvrdili platbu a ocakavana dodavka je za 7-9 dni
povedzte mi teraz ci uz to predajca odoslal alebo mam pockat este na niaky iny email?
potom opar minut mi poslal predajca email ze dakuje za moj nakup a azby som zaplatil dalsie objednavky
lenze ja som zistil ze v profile mam jednu objednavku zaplatenu a dalsie dve rovnake objednavky ktore niesu zaplatene
ale ja nechcem tie objednavky neviem preco sa mi to tam vytvorilo...
teraz chcem vediet ako ich mam zrusit lebo su tam duplicitne ale niesu zaplatene... chcem vediet ci tu zaplatenu objednavku uz odoslal alebo ako to funguje
dakujem za odpoved
potreboval y som poradit s ebay
kupil som si prvy krat cez ebay produkt ktory som aj zaplatil cez paypal
potom mi prislo potvrdenie od paypal ze som to zaplatil
o par minut mi prislo s ebayu ze potvrdili platbu a ocakavana dodavka je za 7-9 dni
povedzte mi teraz ci uz to predajca odoslal alebo mam pockat este na niaky iny email?
potom opar minut mi poslal predajca email ze dakuje za moj nakup a azby som zaplatil dalsie objednavky
lenze ja som zistil ze v profile mam jednu objednavku zaplatenu a dalsie dve rovnake objednavky ktore niesu zaplatene
ale ja nechcem tie objednavky neviem preco sa mi to tam vytvorilo...
teraz chcem vediet ako ich mam zrusit lebo su tam duplicitne ale niesu zaplatene... chcem vediet ci tu zaplatenu objednavku uz odoslal alebo ako to funguje
dakujem za odpoved
Re: pomoc s Ebayom
Ked mas otvorene objednavky, od toho isteho predajcu, tak asi bude cakat na zaplatenie vsetkeho, pred tym nez odosle. Mohlo sa to stat aj tak, ze si klikol nechtiac na ''Buy'' automaticky ti to hodilo do 'kupene'
V svojom profile, hladaj sekciu Buying history, alebo nieco take...tam pri produkte, ktory si si nechtiac objednal skus pozriet ''more actions'' ci tam mas moznost cancel order, alebo nieco take.
V svojom profile, hladaj sekciu Buying history, alebo nieco take...tam pri produkte, ktory si si nechtiac objednal skus pozriet ''more actions'' ci tam mas moznost cancel order, alebo nieco take.
nieje tam moznost zrusenia... da sa to cele zrusit a kupit este raz? kedy mi asi vratia peniaze? ked to zrusim
Kontaktuj predajcu, ze si urobil chybu, zrusi ti to on.
Tiez som mal raz podobny problem, staci napisat predajcovi a zrusi ti to. Ak by si chcel zrusit vsetky nakupy, tak by to mozno natahoval, ale takto by to nemal byt problem, ked mas uz jednu vec zaplatenu a chces ju.
-
Old Dirty Bastard
Guru
nikdy som nepredaval na nemeckom, ale z toho co pises to vyzera, ze potrebujes mat minimalne feedback v stave 10 a musis mat minimalne jednu predanu vec na ebay.com/co.uk, pricom je dany predaj stary minimalne tri mesiace. ak to nesplnas, tak tam svoj predmet nepridas.piaggio napísal:Caute,mal by som otazku ohladom predaja cez ebay. Uz nejaky cas vyuzivam ebay na nakupovanie tovaru ale potreboval by som teraz nieco predat. Skusam cez ebay.de vyplnit polozku Verkaufen,,,v podstate mi prejde vsetko ale nakoniec mi napise toto:
vdaka
pridaj namiesto toho dany predmet na ebay.com, inzercia je tam zdarma vo vyske 50/100 pridani za mesiac (podla stavu uctu), tvoja vec sa bude zobrazovat na vsetkych medzinarodnych strankach ebayu. ale len v pripade, ze niekto zada klucove slova, ktore sa zhoduju s titulom tvojho produktu. priamo tvoj produkt zaradeny v danej kategorii najdu len na stranke toho ebayu, kde si ho pridal, v tomto pripade teda na ebay.com.
Dakujem,podarilo sa mi dnes umiestnit inzerat na ebay.com ,feedback mam presne 10 a vlozeny inzerat poprve ale je zobrazeny tak OK.Old Dirty Bastard napísal:nikdy som nepredaval na nemeckom, ale z toho co pises to vyzera, ze potrebujes mat minimalne feedback v stave 10 a musis mat minimalne jednu predanu vec na ebay.com/co.uk, pricom je dany predaj stary minimalne tri mesiace. ak to nesplnas, tak tam svoj predmet nepridas.
pridaj namiesto toho dany predmet na ebay.com, inzercia je tam zdarma vo vyske 50/100 pridani za mesiac (podla stavu uctu), tvoja vec sa bude zobrazovat na vsetkych medzinarodnych strankach ebayu. ale len v pripade, ze niekto zada klucove slova, ktore sa zhoduju s titulom tvojho produktu. priamo tvoj produkt zaradeny v danej kategorii najdu len na stranke toho ebayu, kde si ho pridal, v tomto pripade teda na ebay.com.
-
Digital
Guru
vedel by mi niekto objednať na moju adresu toto ? http://www.ebay.co.uk/itm/GTEYE-Brake-P ... 1110442418
zaplatím dopredu a pridám niečo navyše za ochotu. PM
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2015, 15:36)
Vybavené
zaplatím dopredu a pridám niečo navyše za ochotu. PM
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2015, 15:36)
Vybavené
-
martinnn182
Novice
Ahojte,
čo si myslíte o tomto? http://www.ebay.com/itm/New-Converse-Re ... 3cf6e73742
má síce 100% feedback, ale všetky má ako kupujúci. Ako predávajúci nemá zatiaľ žiadne hodnotenie. Kúpili by ste to?
čo si myslíte o tomto? http://www.ebay.com/itm/New-Converse-Re ... 3cf6e73742
má síce 100% feedback, ale všetky má ako kupujúci. Ako predávajúci nemá zatiaľ žiadne hodnotenie. Kúpili by ste to?
-
hojko
Site Admin
17 feedbackov je smiesne malo. Su tam ludia/firmy, ktore ich maju radovo desiatky tisic.
-
martinnn182
Novice
To áno, len som nenašiel nič iné v takejto cene 
Je to z Ciny. Topanky z Ciny koncia na colnici, pretoze to skener odhali v krabici. Zacne colne konanie, urcite ti z toho daju zaplatit DPH, to je 20 percent zo sumy a potom okolo 4 eur a postovne. Cize sa ti to hned predrazi o takych 11 eur. Toto je ten lepsi pripad. Horsi je, ze ich oznacia ako fejk a daju ti napriklad 7 dni na to, aby si im dodal list o originalite. Myslis, ze ho Cinan bude mat, oskenuje ti ho a odosle vo forme aku by mohol colny urad akceptovat? Ja o tom silno pochybujem. A uplne najhorsia moznost je, ze topanky dostanes za pomoci bodu 1 alebo 2 domov, ale zistis, ze su ti male, pretoze velkost topanok sa udavala v US cislovani a nikde to tam nikde to tam nepisali. Nesiel by som do toho, Converse kupis aj u nas a ked pohladas, tak aj za dobre ceny.