Ako v princípe sa qwerty snaží dobre poradiť, a to je ísť cestou najmenšieho odporu. Skrátka je výhodnejšie a jednoduchšie snažiť sa presadiť niekde, kde je tristo žien a päťdesiat chlapov, než keď je tomu naopak.
Keď sme boli mladší, tak ako partia chalanov sme všade chodili spolu. 5 alebo 6 chalanov, prišli sme niekde na koncík alebo podobne a natrafili na skupinku báb. Povedzme, že v tej skupinke boli 4 baby, z toho 2 také, čo by aj stáli za to. A teraz si predstav, že 6 chalanov sa snaží o 2 dievčatá, to je hrozné proste, každý sa snaží byť zaujímavejší od druhého a vo finále sme boli všetci za kktov a nikto nedosiahol nič, lebo tým babám to liezlo na nervy, ten náš prehnaný záujem. Nehovoriac o tom, že za iných okolností relatívne nezaujímavé dievča, ktoré by bola ľahká korisť, bolo zrazu nedobytné. Práve kvôli tomu, že ako vedľajší efekt nášho záujmu jej stúpla sebahodnota a ona si začala vyberať. V tej situácií si to ale mohla dovoliť. V tých časoch sa nám moc so ženami ani nedarilo, až neskôr sme pochopili, že ak chceme mať nejaký úspech musí to byť vyrovnané.
Úplne opačná situácia sa mi stala cca dva roky dozadu, tiež na nejakom feste. Šli sme rovnako s kamošmi ako pred tým, no rozdiel bol v tom, že sa každý po nejakej dobe oddelil a riešil si svoje. Zrazu som sa ocitol v stane so 4 dievčatami. Vtedy máš pocit, že ťa rozoberú na súčiastky, každá jedna ťa chce zaujať, každá sa ťa na niečo vypytuje, dávajú ti komplimenty, hýčkajú si ťa. Nepoznám nič, čo by moje ego potešilo viac...

. A práve také situácie mám veľmi rád, ver mi ak budeš sám chlap s dvoma a viac ženami, už len z princípu budú medzi sebou bojovať, skrátka jedna chce dokázať druhej, že je lepšia. To len na margo toho, že prevaha žien robí skutočne veľa a baliť v takých podmienkach, kde je presila žien je doslova radosť.
Inak otázka, prečo sa tak veľmi bojíš oslovenia ženy? Čo tým môžeš stratiť? Ženy sú na oslovovanie zvyknuté, ver mi, že im to moc nerobí radosť, pretože ak nepríde za nimi chlap a neosloví ich sú v pipinke. Je veľmi zriedkavé, že žena osloví muža, stane sa, nehovorím, že nie, no je to skôr raritka. Ako na tvojom mieste, by som si z oslovenia moc hlavu nerobil, nie je čo stratiť, pri oslovení určite nie. Na začiatok by ti uľahčilo oslovenie nejaké dobré miesto, najlepšie také, kde sa cítiš dobre a si na "vlastnej pôde".