Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa bindo011 »

Terepin napísal:Lenže v konečnom dôsledku je sebavedomie pre dlhodobý vzťah komodita s nulovým praktickým využitím.
Nesúhlasím, sebavedomie je vlastnosť, ktorá ti je v živote neuveriteľne nápomocná v každej zložitejšej alebo neznámej situácií. Pomáha ti pri rozhodovaní, pomáha ti pri pracovných výzvach, pomáha ti pri komunikácií s ľuďmi, pri ženách... sebavedomie je neustále s tebou, je to "tvoj obraz o sebe". Neviem teda ako vedieš život, keď tvrdíš, že je to nepotrebná vec, no podľa mňa je práve sebavedomie základom zdravej ľudskej osobnosti. Byť si vedomý sám sebou, poznať svoje :plus: aj :minus:, poznať svoju osobnosť a charakter. Arogancia je úplne odlišná vlastnosť, áno sebavedomý človek môže byť arogantný, no žiadny priamy súvis tieto dve vlastnosti nemajú.
LeibnitzX napísal:Inac, este k tomu sebavedomiu: podla mna dobra analogia je realna hodnota spolocnositi (co vlastni, kolko zisku produkuje, ...) vs jej hodnota na akciovom trhu (cena akcie * pocet akcii). Pochopitelne, tieto 2 cisla nemusia mat docinenia so sebou. Ak sa dobry business zda navonok ako shit, niko nebude kupovat. Ale funguje to aj opacne - zhnity business (Enron, AIG, a kopa dalsich spolocnosti). Drzat akcie vysoko nejakej shit spolocnosti je dobre, ale ako dlho to vydrzi a co bude potom?
Tvoja analógia je úplne na pi*u, vidno chlapci, že neviete ani hovno o tom, ako to chodí v reálnom svete. Prečo, to som napísal vyššie. Sebavedomie nie je žiadna umelá nadutosť, povýšeneckosť a namyslenosť. Ja viem, denne to vidíme všade okolo nás, ale kto povedal, že to sú práve tí sebavedomí ľudia? :) Sa zamyslite už trošku, aké kvality určujú to, či si charizmatický človek alebo nie. Vyššie menované medzi ne určite nepatria.

Takto, treba sa zmieriť s tým, že kým budeš dýchať vzduch a chodiť po Zemi, budeš mať neustále okolo seba aj druhých ľudí a to rôznych pováh, výšok, s rôznou inteligenciou a podobne. Treba sa s tým zmieriť a nezávidieť tým, čo dokážu zbaliť dievča, aj keď iba úbohou pretvárkou... Život nie je fér a vo finále oni šukajú, kým vy iba hejtujete :D . Keby chcete, môžte byť 1000x lepší ako oni, so zdravým sebavedomým, s nadhľadom, so svojimi prioritami a baliť si baby podľa seba, tak ako to vyhovuje mne.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nepochopili sme sa. Ja som len tvrdil, že len sebavedomie nestačí. Žena sa nenechá opíjať rožkom večne. Pokiaľ nie je sprostá.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Runes napísal:rozvodovost na SVK je aktualne na urovni cca 40% :D
k tym vsetkym statistikam rozvodovosti by som len doplnil, ze toto cislo neznamena, ze 40% vsetkych ludi sa rozvedie ak sa zosobasia --> je pomerne vyssia pravdepodobnost, ze ak sa niekto rozviedol raz, tak sa rozvedie opat, resp. takyto clovek vplyva na statistiku rozvodovosti vyssie nez manzelia ktorych manzelstvo zanika inak (asi len smrtou jedneho z manzelov).

tzn. ak by sme povedali ze priemerny aspon raz rozvedeny clovek sa rozvedie 2x, tak realne len cca 20% ludi ktori sa sobasia sa niekedy rozvedie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak ci tak mu tato statistika nepomoze s elementarnymi vecami co sa tyka zien
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

LeibnitzX - este mi napadla jedna vec. Qwerty tu pise, ze si mas vybrat lahke prostredie. Radi ti dobre - ako mi raz povedal kamos "lahko sa ti hra na prazdnom ihrisku". Bolo by dobre keby si si nasiel niekde (to uz je jedno kde) kamaratku ktora ti tam bude robit spolocnost. Mat zenskeho wingmana je pri zoznamovani sa na nezaplatenie...
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Zensky wing ma zmysel len ked je dotycna fyzicky pritazliva. Ktora pekna zena by sa chcela kamaratit s niekym tak neschopnym ako je on?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Napríklad vypočítavé zmyje, ktoré ho chcú "použiť a odhodiť".
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

JAvatar ma pravdu ale :!:

Zmysel to ma ako uz bolo spominane, len v pripade kedy je zena na stupnici od 1 (najskaredsia ) do 10 (najkrajsia) aspon svetlou 8-ckou. Vtedy to ma vyznam a vtedy treba dbat na nasledujuce :

1. Plati ze krasna zena odradza vsetky skaredsie, ale bohuzial aj tie ktore si :!: MYSLIA :!: ze su v porovnani s nou skaredsie. A to je brutalny efekt, kde sa moze stat ze zatial co na jednej strane pozrie po tebe 5 bab 8 ciek, tak sa moze kludne stat ze tie baby budu mat sebavedomie sice vysoke, ale pri pohlade na tvoju kamosku im to sebavedomie spadne, zacnu vnimat kvality tvojej kamosky ako konkurenciu ktoru nemozu prekonat a zacnu sa vzdavat skor nez sa o nieco hocikto pokusi.

2. Plati ze krasna zena odradza aj tie skaredsie ktore su idealne na ZACVIK. Odradi ti taku 6 tku ani nevies ako, len tym ze na nu pozrie, a 6 tka sa zosype ze na tvoju kamosku nema. Pritom z tvojho pohladu by sa idealne zaucalo na takychto babach.

3. plati ze krasna zena ta vie zoznamit s dalsimi krasnymi zenami POKIAL PO TEBE SAMA NEIDE. (pokial by sla cielene ta bude tahat ku skaredsim, aby vynikla ona, ..... 8 cka ta medzi 10 tky zoberie, len ked je to fakt dobra kamoska, ktora chce aby si si vrzol s naozajstnou super zenou)

4. tieto situacie, ked sa jedna o zeny z kategorie super kočky nezvladne vela ludi, vela ludi si mysli ze ich zvladne ale nie je tomu tak. Treba byt hlavne v pohode, a mierne nad vecou, kecat o NEUTRALNYCH temach, tam sa da kecat donekonecna, a pridat vtipnost, a jemnu drzost. :!: :!: :!: este raz to napisem, .... vtipnost, a jemnu drzost.
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

jaj, javatar. Ja ledva zivorim aby som sa k nejakej prihovoril a ty ma navadzas aby som mal wingmanku na pickup :). Som si isty ze je to solidna rada, tak na lvl 10, ja sa momentalne snazim dostat do druheho :D.

A s tym prostredim - to suhlasim. Doteraz som vzdy mal strasny nepomer zien (na strednej to bolo 20% (ani sa nepytajte) na vyske v obore ~5%). Proste strasny pretlak a okolo tych zien sa vzdy dakto tocil tak asi koli tomu mam uvedomene ze o mna nestoja. Tuto vieru sa snazim vymazat a planujem navrhnut strategiu kde by som ich mal 50+% (idealne v blizkosti izby :twisted: ) a teda muz ktory prejavi zaujem o zenu nebude dalsi v sausage fronte (navyse zosmiesneneny dalsimi ktory v nej stoja), ale budeme sa hrat ferovu hru. Ja by som bol tiez drsny frajer, kebyze mam za poslednych 5+4 rokov v triede na kazdeho chalana 4 baby ...
DarkNation
Expert
Expert

Nalejme si cisteho vina, bol by si rovnaky nímand ako si teraz. Aj my sme mali na strednej v triede prevahu dievcat a co myslis, kolko spoluziakov si vrzlo s holkou z rovnakej triedy?
LeibnitzX
Expert
Expert

vdaka ze si si rypol (ako obvykle).

To ze v oktave mas zeny s ktorymi nespis neznamena ze nemozes s nejakou z 2.B/C/D (myslim na strednej). A ak ma skola chronicky menej zien (lubovolne technicke) tak AJ TAM bude menej zien.

A navyse, tvoja implikacia je zla.
Ak sa nevyspis ak mas vela => nevyspis sa ani ak mas menej
Ak mas malo !=>(nevyplyva) ze na nevyspis ani ak by si mal viac. Ak by sme boli 6ti chalani a 24 bab (a v inych triedach taktiez) tak by som sa takmer urcite s nejakou niekam dostal.

(alebo sa aspon olizovat na akcii typu odzvuky)
DarkNation
Expert
Expert

Tak teraz si ma uprimne pobavil. Mas problem so zenou prehodit 3 suvisle vety, ale
Ak by sme boli 6ti chalani a 24 bab (a v inych triedach taktiez) tak by som sa takmer urcite s nejakou niekam dostal
To teraz klames nas alebo seba? Vies v com je tvoj najvacsi problem? Ze ty namiesto toho, aby si spravil tu jedinu vec co ta moze zbavit ostychu zo zien (tj. oslovovat ich) chces robit vsetko mozne len nie to. Meditujes, drzis no-fap, kalkulujes, spekulujes co by bolo keby vo vasej triede vtedy pred xy rokmi bolo viac bab a menej chalanov (k pomeru 24:6 fakt neviem ako si sa dostal, no ze ma pouc, mozno budem mudrejsi) a podobne.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

je pravda, ze ak by mal na strednej a vyske viac bab v triede slo by to lahsie. to ale nezarucuje, ze by to bolo uplne easy ako si to ty predstavujes. ja som chodil na obchodnu kde bolo hafo bab. mal som vsak spoluziakov, ktori sa so ziadnou z nich nikam nedostali lebo boli aki boli a podla toho ako sa opisujes si na tom este horsie ako oni.
takze ani tento smer teoretizovania nikam nevedie
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

chlapi :D a co myslite kolko zien som mal ja okolo seba :D ???? na strednej CSOU to bolo celkom poctom 2 baby v celej skole :D a to ta druha dosla ked som ja maturoval :D pamatam ako dnes ked skolnik nadaval jak chora vrana ze musi pri dielnach zrusit sklad ktory si spravil na zenskych zachodoch :D vraj 12 rokov ziadna zena na tej skole nestudovala :)
a na vyske som bol na strojarine kde uz sice zopar bab bolo ale nie na mojom obore. Vsetko je to o cloveku ja som bol vzdy kamaratsky/komunikativny aj k cudzim a ked som zacal dobrovolnicit v cervenom krizi kde pochopitelne je viac bab tak som zacal komunikovat vo velkom aj s nimi ale to mi len pomohlo stretnut viac zenskych vyslovene ze by nastal zlom to nie.
Zacni sa socializovat a ono to pride
DarkNation
Expert
Expert

Preco by to malo ist lahsie? Trieda predsa nie je vazenie, ani opusteny ostrov. Vyjde zo skoly a tam je xy dalsich chalanov.
LeibnitzX
Expert
Expert

Nj, ak si pro tak je to jedno. Ak nie, tak je to o tom co je k dispozicii - vid rychle obcerstvenie. Kebyze (vsetky konkurencne) retazce na kazdom rohu serviruju salaty a mrkvovu stavu namiesto extra velkych hranoliek a burgrov, ludia by asi mali ine stravovacie navyky

(viem ze sa da o tom spekulovat, ale z casti to plati).
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm ono ja ked si to tak zoberem kamarat co mi je ako brat je sice komunikativny ale nema sebavedomie, vo vela veciach sme si ale podobny, vymyslali sme kopu hluposti, on sa vzdy do dakej zalubil a hanbil sa jej prihovorit, ked som chcel prelomit barieru ze ho zoznamim malo to opacny efekt holka sa viac sustredovala na mna ako na neho hoci sme boli rovnaky len ja som bol v mensom strese cize som kecal prirodzene. Nakoniec siel dakde na dake skolenie fotografov, cca 5 rokov dozadu to je a uz je rok a pol zenaty :)
Proste bol komunikacny neandrtalec na baby az mu raz pomohol osud, kedze sa tam urcite zakecali ako kolegovia ohladne fotenia, az sa stala jeho prva s ktorou sa dal do reci sam jeho zenou :D
LeibnitzX
Expert
Expert

("offtopic" edit: dakedy sa tu rozoberali moje fyzicke vlastnosti. Nie som si isty ci som spomenul ze mam akne na ktorom pracujem. Predpoklad trocha nadpriemernej tvare je vtedy ak akne neni. Na margo toho preco okrem nesebavedomia momentalne neoslovujem zeny. To ma trapi viac ako vyska - koli ktorej som sem povodne prisiel, avsak uz sa na nu tak nesustredim)

A teraz viac k teme:

Boze Runes, akoby si mi videl do duse :)

Tiez som nad tym uvazoval, ze ked nebudem citat ziadne knizky, vobec neriesit vzhlad, etc. tak hoci je mala pravdepodobnost zbalenia zeny, za tych X rokov mozno nejaku stretnem a teoreticky sa staci zapacit jedinej a hotovo.

Na druhej strane mi to pride taky zbabelecky sposob uvazovania a spoliehanie sa na osud/whatever co je mi proti srsti (nehovoriac o muzoch ktorych vidim ze sa neucia o zenach a snazia sa tyzdne/mesiace o dievca a ta (mimochodom mimoriadne atraktivna a velmi zbehla (takmer urcite s iq cez 130)) s nim zameta ako s mopom z teleshoppingu :lol: . Potom sa z neho stava taxikar, personalny asistent, ... nechapem ze si to neuvedomuje (kedze je to uplne textbookovy Nice Guy na ktoreho varuje snad lubovolna baliaca literatura)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

LeibnitzX napísal:Na druhej strane mi to pride taky zbabelecky sposob uvazovania a spoliehanie sa na osud/whatever co je mi proti srsti (nehovoriac o muzoch ktorych vidim ze sa neucia o zenach a snazia sa tyzdne/mesiace o dievca a ta (mimochodom mimoriadne atraktivna a velmi zbehla (takmer urcite s iq cez 130)) s nim zameta ako s mopom z teleshoppingu :lol: . Potom sa z neho stava taxikar, personalny asistent, ... nechapem ze si to neuvedomuje (kedze je to uplne textbookovy Nice Guy na ktoreho varuje snad lubovolna baliaca literatura)
Ale verit tomuto je predsa tak prijemne... A potom - zeny maju celu radu metod a organov cez ktore vedia chlapovi poriadne zamotat hlavu...
blackky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa blackky »

Pocuj LeibnitzX. Ja som dievca a (hoci mozno nie som vhodna statisticka vzorka, neviem) mozem ti povedat ze ak by sa mi hocijaky chalan prihovoril, neodkusnem mu hlavu.
Takze aky je vlastne tvoj problem, hanbis sa, alebo preco mas problem s rozpravanim sa s babami? A teraz nehovorim o flirtovani alebo co.
Urcite ti tu uz niekto radil ze zacat s malymi krokmi. Nemysli hned na to, ze ju chces zbalit :) Skus si najst nejake kamaratky.
Napísať odpoveď