Nesúhlasím, sebavedomie je vlastnosť, ktorá ti je v živote neuveriteľne nápomocná v každej zložitejšej alebo neznámej situácií. Pomáha ti pri rozhodovaní, pomáha ti pri pracovných výzvach, pomáha ti pri komunikácií s ľuďmi, pri ženách... sebavedomie je neustále s tebou, je to "tvoj obraz o sebe". Neviem teda ako vedieš život, keď tvrdíš, že je to nepotrebná vec, no podľa mňa je práve sebavedomie základom zdravej ľudskej osobnosti. Byť si vedomý sám sebou, poznať svojeTerepin napísal:Lenže v konečnom dôsledku je sebavedomie pre dlhodobý vzťah komodita s nulovým praktickým využitím.
Tvoja analógia je úplne na pi*u, vidno chlapci, že neviete ani hovno o tom, ako to chodí v reálnom svete. Prečo, to som napísal vyššie. Sebavedomie nie je žiadna umelá nadutosť, povýšeneckosť a namyslenosť. Ja viem, denne to vidíme všade okolo nás, ale kto povedal, že to sú práve tí sebavedomí ľudia?LeibnitzX napísal:Inac, este k tomu sebavedomiu: podla mna dobra analogia je realna hodnota spolocnositi (co vlastni, kolko zisku produkuje, ...) vs jej hodnota na akciovom trhu (cena akcie * pocet akcii). Pochopitelne, tieto 2 cisla nemusia mat docinenia so sebou. Ak sa dobry business zda navonok ako shit, niko nebude kupovat. Ale funguje to aj opacne - zhnity business (Enron, AIG, a kopa dalsich spolocnosti). Drzat akcie vysoko nejakej shit spolocnosti je dobre, ale ako dlho to vydrzi a co bude potom?
Takto, treba sa zmieriť s tým, že kým budeš dýchať vzduch a chodiť po Zemi, budeš mať neustále okolo seba aj druhých ľudí a to rôznych pováh, výšok, s rôznou inteligenciou a podobne. Treba sa s tým zmieriť a nezávidieť tým, čo dokážu zbaliť dievča, aj keď iba úbohou pretvárkou... Život nie je fér a vo finále oni šukajú, kým vy iba hejtujete