mikrofon

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Prioritas
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

mikrofon

Príspevok od používateľa Prioritas »

cawte
potreboval by som mikrofon momentalne mam hama cs 461 čo je ale dost slabe na vedenie konverzacie čiže niečo kvalitnejšie diky
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: mikrofon

Príspevok od používateľa hojko »

V com je problem??? Ja som telefonoval s mikrofonom z roku vari 1997 alebo 1998, fungoval mi este aj o 10 rokov, taky klasicky typ na tu dobu - tycka v stojane, na konci malicky mikrofonik, teda nieco rovnake ako Hama CS 461, ktory mas aj ty. Doma pri volani cez Skype, ak nepouzivam telefon, tak pouzivam sluchadla s mikrofonom za 3 ci 4 eura, ktore som kupil v Tescu pri elektronike. Druha strana sa nikdy nestazovala, ze by ma nepocula, ze by bol problem. Nebude problem skor s internetom??? Skus si pozriet mikrofony, ktore predava napriklad Alza a pozri si k nim hodnotenia zakaznikov.
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

na vedenie konverzacie cez skype je to dobre ale pri použiti tohto mikrofonu (hama) na konverzaciu cez sharedtalk sa mi ludia stažuju že ma zle počuju, konverzacia je prerušovana a usta musim mať pri mikrofone velmi blizko aby ma počuli
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pokial je konverzacia cez Skype bez problemov a cez nejaky Sharedtalk je problem, tak predsa nemoze byt problem s mikrofonom. Problem bude niekde inde a ako pisem, mozem to byt interentom alebo to moze byt formatom a kompresiou, ktoru Sharedtalk pouziva.
Napísať odpoveď