cawte
potreboval by som mikrofon momentalne mam hama cs 461 čo je ale dost slabe na vedenie konverzacie čiže niečo kvalitnejšie diky
mikrofon
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: mikrofon
V com je problem??? Ja som telefonoval s mikrofonom z roku vari 1997 alebo 1998, fungoval mi este aj o 10 rokov, taky klasicky typ na tu dobu - tycka v stojane, na konci malicky mikrofonik, teda nieco rovnake ako Hama CS 461, ktory mas aj ty. Doma pri volani cez Skype, ak nepouzivam telefon, tak pouzivam sluchadla s mikrofonom za 3 ci 4 eura, ktore som kupil v Tescu pri elektronike. Druha strana sa nikdy nestazovala, ze by ma nepocula, ze by bol problem. Nebude problem skor s internetom??? Skus si pozriet mikrofony, ktore predava napriklad Alza a pozri si k nim hodnotenia zakaznikov.
na vedenie konverzacie cez skype je to dobre ale pri použiti tohto mikrofonu (hama) na konverzaciu cez sharedtalk sa mi ludia stažuju že ma zle počuju, konverzacia je prerušovana a usta musim mať pri mikrofone velmi blizko aby ma počuli
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pokial je konverzacia cez Skype bez problemov a cez nejaky Sharedtalk je problem, tak predsa nemoze byt problem s mikrofonom. Problem bude niekde inde a ako pisem, mozem to byt interentom alebo to moze byt formatom a kompresiou, ktoru Sharedtalk pouziva.