WTF, chlape?
Ako môžeš považovať stavbu domu bez akýchkoľvek predchádzajúcich znalostí a skúseností za tak jednoduchú vec, ktorá sa dá zvládnuť za mesiac alebo dva? Seriózne, keď sa nad tým zamyslíš, tak ti musí dôjsť, že sa to nedá naučiť za pár dní, ale vyžaduje to mesiace a roky študovania. Uvediem konkrétny príklad - kolega (mimochodom jeden z najinteligentnejších ľudí, ktorých poznám) si momentálne stavia dom, samozrejme istú časť mu robí stavebná firma, ale v podstate si to manažuje sám...Študuje ohľadom tejto problematiky už asi 2 roky, chodí na rôzne školenia ohľadom stavby komínov, inštalácie vody, elektriny, atď. a stále hovorí, že toho má ešte veľa pred sebou. Pri všetkej úcte, myslím si, že ak to takýto človek nestihol za približne rok odvtedy, čo sa do toho pustil, nedokáže to ani niekto, kto sa tomu chce venovať každý deň hodinku po práci.
To je ako keby som povedal: "Chalani, mohli by ste mi dať nejaký ľahký úvod do stavania raketoplánov? Základné znalosti fyziky mám, takže by to nemal byť problém."