USA - Work and Travel
Re: USA - Work and Travel
to je skor otazka na ambasadu
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Posielal niekto domacu palenku niekomu do USA ?
oficialne sa to vraj nemoze.. ale tak.. mate nejaky napad ako to zakamuflovat?
Akože poštou? Tak to neviem.
Ale ak by si to chcel hodiť do scheckovaného kufra, tak by to malo byť bez problémov.
Ale ak by si to chcel hodiť do scheckovaného kufra, tak by to malo byť bez problémov.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ved to, ze postou.. musim to este kuknut na nejakych zahr. forach, oficialne to je zakazane, ale vraj ked je to dobre zabalene tak to prejde.
-
zdravotnik
Light Professional
Ahojte, viem, že je už pokročilá doba, ale rozhodli sme sa s priateľkou, že by sme to vyskúšali. Nejaké rady, aby sme boli umiestnení spolu, poprípade odporúčanie agentúry? Angličtina na úrovni B1. Ďakujem.
Zdravim, uvazujeme s kamaratom nad pobytom work and travel nasledujuci rok, a zhanam nejake informacie. Preletel som tuto temu, aj nejake ine clanky na internete. Co sa tyka agentur tak ako najlepsie mi pridu student agency alebo CCUSA, vie mi niekto odporucit, ktoru konkretne vybrat? Druha vec sa tyka prace. Necekam, ze tam zarobim miliony, no zas na druhu stranu ak je moznost vyberu a da sa zarobit v nejakej praci o cosi viac ako inde, tak preco robit za menej. Ak by sa mi pokryli aspon naklady bol by som velmi spokojny. Pozeral som sa na prace, a ako najlepsie platene mi pridu prace plavcikov. V tomto by som sa takisto chcel poradit, ci mi viete niekto poradit, ktore prace su najlepsie, a takisto, ci je tazko zohnat pracu sam, a nechat si ju radsej zabezpecit agenturou, alebo ist na vlastnu past. Takisto citam, ze niektori mali aj dve prace, su nejake weby, kde by som si mohol pozriet prehlad prac, ktore by boli vhodne aj pre mna, a skusit sa informovat? Dakujem vopred velmi pekne
Bol som 2x cez CCUSA a rok som pre nich pracoval. Mozem len odporucit.
S najdenim prace je to dost individualne. Moze sa stat ze si najdes pracu na druhy den po prichode a tak isto sa moze stat ze si nenajdes nic. Myslim ze tam mas nejaky tyzden na to aby si si nieco nasiel inak budes musiet ist domov (ak sa to nezmenilo) takze je to na tebe. Osobne s tym skusenosti nemam.
Daj si do googla j1 visa jobs a urcite nieco najdes
Dalsia vec je ze ak chces ist do USA a tam cestovat tak moc nerataj s tym ze ti naklady vratia. Ides tam kvoli tomu aby si videl Ameriku a nie aby si si zarobil. Ver mi, ze je lepsie ked si tie $ uzijes ako keby si ich mal doniest domov.
S najdenim prace je to dost individualne. Moze sa stat ze si najdes pracu na druhy den po prichode a tak isto sa moze stat ze si nenajdes nic. Myslim ze tam mas nejaky tyzden na to aby si si nieco nasiel inak budes musiet ist domov (ak sa to nezmenilo) takze je to na tebe. Osobne s tym skusenosti nemam.
Daj si do googla j1 visa jobs a urcite nieco najdes
Dalsia vec je ze ak chces ist do USA a tam cestovat tak moc nerataj s tym ze ti naklady vratia. Ides tam kvoli tomu aby si videl Ameriku a nie aby si si zarobil. Ver mi, ze je lepsie ked si tie $ uzijes ako keby si ich mal doniest domov.