GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
K sekaniu, mne to robil Far Cry 4, po urcitom case, inak islo High aj Very High, ale potom som musel znizit na Medium a prestalo sekat - no bolo to pred aktualizaciou ovladacov ku grafike a pred uvolnenim miesta na disku a defragmentacii (ktora ale nebola prilis potrebna). V GTA V mi zacalo sekat len raz, mozno som sa pripinal do Win, inak neseka.
Ak to este niekto stahuje, drzim palce, mne pomohol ten program Ultrasurf, islo to asi 200-600 KB/s - no neskor, po desiatej vecer to skor spomaloval a po vypnuti to islo rychlejsie, 5-7 MB/s, takze vdaka tomu som to mohol hrat este prvy den. Dost pomaha zastavenie a spustenie o chvilu, no treba skusat viackrat.
Zaujima ma este, ci hrate misie aj na medaily, alebo to planujete az neskor, po dohrani? Ja sa snazim na zlatu, zatial sa mi dari, niekedy je to dost tazke, ale po skonceni by ma to nebavilo, tak to robim hned, trocha mi vadi da podmienka CAS, kedze si chcem tie misie vychutnat, inak je to zaujimave a objavim tam aj veci ktore som pri prvom pokuse prehliadol.
Dnes este zostanem pri SP a mozno uz zajtra vyskusam MP, som zvedavy...
Ak to este niekto stahuje, drzim palce, mne pomohol ten program Ultrasurf, islo to asi 200-600 KB/s - no neskor, po desiatej vecer to skor spomaloval a po vypnuti to islo rychlejsie, 5-7 MB/s, takze vdaka tomu som to mohol hrat este prvy den. Dost pomaha zastavenie a spustenie o chvilu, no treba skusat viackrat.
Zaujima ma este, ci hrate misie aj na medaily, alebo to planujete az neskor, po dohrani? Ja sa snazim na zlatu, zatial sa mi dari, niekedy je to dost tazke, ale po skonceni by ma to nebavilo, tak to robim hned, trocha mi vadi da podmienka CAS, kedze si chcem tie misie vychutnat, inak je to zaujimave a objavim tam aj veci ktore som pri prvom pokuse prehliadol.
Dnes este zostanem pri SP a mozno uz zajtra vyskusam MP, som zvedavy...
Ja si najprv chcem prejsť príbeh a potom azda skúsim aj MP, ale ešte som teda nikdy žiadne MP v žiadnom GTA nehral a vôbec netuším, o čo tam pôjde.
O medaily sa nesnažím vôbec, vychutnávam si hru, mám asi 50 % toho príbehu a tie misie ma ozaj bavia, vôbec to nie je jednotvárne.
DropDead - pripajam sa, ak by bolo mozne poslat peniaze Michael-ovi, napiste.
Inak si sa chcel zbavit penazi, tak mozes si kupit Turismo R, presne za pol miliona, nie je to idealne, ale aspon ich minies, aspon v SP sa to da ked si kupis garaz, neviem ako v MP, chystam sa na MP zajtra...
Inak si sa chcel zbavit penazi, tak mozes si kupit Turismo R, presne za pol miliona, nie je to idealne, ale aspon ich minies, aspon v SP sa to da ked si kupis garaz, neviem ako v MP, chystam sa na MP zajtra...
Nasiel som si tahac, chcel som si ho pred ulozenim v novej garazi umyt, pojdem k umyvarke - a nejde to, tento typ auta sa neda umyt, tak idem si ho vylepsit, tiez to nejde, nakoniec ho teda odnesiem do garaze - a dokonca ani tam mi ho nechcelo zobrat, to je teda skoda, je to obrovska garaz.
Ked som si prepol z hry na plochu, zapol prehliadac s 30 zalozkami, napisal prispevok na hojko, vypol ho (vypol sa dobre), prepol spat do hry a zacala sekat, brutalne.
Inak, vedeli ste, ze ak sa zabijete, stoji to 5000? Teraz som si vyskusal skok do vody, no bola asi prilis plytka, aj predtym som si to skusal, len tak, aspon uz viem kde mi zmizlo 50 tisic.
Mam este nejake otazky:
1) Neviete ci je mozne nejak nastavit B na gamepade ako rucnu brzdu? Prip. A alebo X? Po par zavodoch vidim ze to bude problem - a hlavne v MP. Viem to zmenit programom, ale to zmeni aj B pri chodzi.
2) Su v hre aj misie s tahacmi, dorucovanie nakladov, ako v San Andreas? Zistil som ze je mozne pripojit privesy k tahacu, takze by bola skoda ak by to bolo nevyuzite.
Ked som si prepol z hry na plochu, zapol prehliadac s 30 zalozkami, napisal prispevok na hojko, vypol ho (vypol sa dobre), prepol spat do hry a zacala sekat, brutalne.
Inak, vedeli ste, ze ak sa zabijete, stoji to 5000? Teraz som si vyskusal skok do vody, no bola asi prilis plytka, aj predtym som si to skusal, len tak, aspon uz viem kde mi zmizlo 50 tisic.
Mam este nejake otazky:
1) Neviete ci je mozne nejak nastavit B na gamepade ako rucnu brzdu? Prip. A alebo X? Po par zavodoch vidim ze to bude problem - a hlavne v MP. Viem to zmenit programom, ale to zmeni aj B pri chodzi.
2) Su v hre aj misie s tahacmi, dorucovanie nakladov, ako v San Andreas? Zistil som ze je mozne pripojit privesy k tahacu, takze by bola skoda ak by to bolo nevyuzite.
Ak myslis Heists, tak musis byt najprv rank 12 a mat high-end byt, potom ti zavola Lester a povie ti co a ako.PsychoS napísal:Ako mozem zacat misiu v online kde napriklad vykradam banku?
K misiam v SP: kaslem na hviezdicky, uzivam si to tak ako je, ale aj tak uz hram stale viac a viac online. Ta sloboda tam je uzasna
pár dobrých tipov
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV ... idia_only/
1. prehodiť mouse input na DIRECTINPUT - RAW input je akcelerovaný + sprevádza ho nepríjemný stuttering pri pohybe kamery
2. hodiť cez control panel adaptívny VSYNC a vsync v hre vypnúť
3. (voliteľné) používať FXAA z nvidia control panelu
ja mám osobne kombináciu FXAA(cez ncp + aut. sa zapol aj v hre-nerieším)+MSAAx4+TXAA a je úžasne hladký obraz - samozrejme, 24" monitor - pri takom 22" by podľa mňa stačilo aj MSAAx2
a moje nastavenia - fps mám locknuté na 50 cez RTSS
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV ... idia_only/
1. prehodiť mouse input na DIRECTINPUT - RAW input je akcelerovaný + sprevádza ho nepríjemný stuttering pri pohybe kamery
2. hodiť cez control panel adaptívny VSYNC a vsync v hre vypnúť
3. (voliteľné) používať FXAA z nvidia control panelu
ja mám osobne kombináciu FXAA(cez ncp + aut. sa zapol aj v hre-nerieším)+MSAAx4+TXAA a je úžasne hladký obraz - samozrejme, 24" monitor - pri takom 22" by podľa mňa stačilo aj MSAAx2
a moje nastavenia - fps mám locknuté na 50 cez RTSS
https://support.rockstargames.com/hc/en ... 1-01-Notes
Nepíše sa nič o textúrach žeby pomáhala tá high priorita?
Ak použijem FXAA z nvidie tak v hre mám mať vypnuté fxaa?
Ten Vsync v control panely neviem nájsť o.O
Nepíše sa nič o textúrach žeby pomáhala tá high priorita?
Ak použijem FXAA z nvidie tak v hre mám mať vypnuté fxaa?
Ten Vsync v control panely neviem nájsť o.O
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mensia otazka na ludi hrajucich *demo*. Nemate problem s kupovanim akcii? Akonahle kupim akcie za vacsie mnozstvo penazi, tak sa mi nepripisu do porfolia. Ked kupim len dakych 20-30 kusov tak to ide v pohode. (Takto som prisiel asi o pol mega na Franklinovi.)
Bad.boy napísal:Mensia otazka na ludi hrajucich *demo*. Nemate problem s kupovanim akcii? Akonahle kupim akcie za vacsie mnozstvo penazi, tak sa mi nepripisu do porfolia. Ked kupim len dakych 20-30 kusov tak to ide v pohode. (Takto som prisiel asi o pol mega na Franklinovi.)
Akcie funguju cez ich servery, cize na cracknunet nefunguju.