GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA V

Príspevok od používateľa DeJF »

GothaR napísal:A potom naplno objavi caro GTA Online :)
Hraval som dosť online ešte na konzoliach a vôbec ma to nebavilo. Vtedy tam síce ešte neboli heisty ale myslím že to aj tak online nezchráni. Ale zas je pravda že ja som hrával poväčšine sám, a natrafiť na hráča ktorý nezačne útočiť hneď ako Vás zbadá je tiež dosť veľká vzácnosť..
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

DeJF napísal: Hraval som dosť online ešte na konzoliach a vôbec ma to nebavilo. Vtedy tam síce ešte neboli heisty ale myslím že to aj tak online nezchráni. Ale zas je pravda že ja som hrával poväčšine sám, a natrafiť na hráča ktorý nezačne útočiť hneď ako Vás zbadá je tiež dosť veľká vzácnosť..
Presne tak. Neviem prečo ale ani mňa to na Ps3-ke online nebavilo. Neviem prečo. Tam som odohral nejakých 24 hodín celkovo kým som to nepredal (niekoľko mesiacov po kúpe) a už len teraz za tých pár dní tam mam nahraných 20 hodín. Je pravda, že tam som mal príbeh na nejakých 56 percent a tu len 3, no ale aj tak.

Neviem či to bolo FPS-om alebo či absenciou klávesnici a myšky. Po pár hodinách mi nerobí problém ani ovládanie s myšou. A to som predtým s tým ani hrať nechcel :D Ale včera poobede pri deathmatch-i mi to išlo celkom dobre. A to aj z tretej osoby nie len z prvej.
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dasti555 »

Hensym napísal:Odporúčam tento článok: http://www.gamersnexus.net/game-bench/1 ... tion-guide

Žil som v omyle, že musím mať skoro všetko off a na najnižšom, aby som mal priemer 45-60, ale opak je pravdou. Priemerné FPS mi nepadlo prakticky o nič, a to mám asi polovicu vecí na Very High, vrátane textúr a neviem ešte čoho, hra je na pohľad o 10 tried krajšia.
Já som sa podľa toho riadil ale tie fps jednoducho padli nižšie.
Hensym napísal: Vedel by mi niekto poradiť, čo môže spôsobovať to, že keď hru minimalizujem, a vrátim sa do nej, tak niekedy ju už nenačíta a ukáže iba čiernu obrazovku? Nemôžem nič robiť, nereaguje ani Win klávesa, ani Alt-Tab, ani Win-Tab, ani Ctrl-Alt-Del, ani Ctrl-Shift-Esc, musím reštartnúť PC. Toto mi na starom ntb robili aj iné hry, s tým rozdielom, že tam to šlo minimalizovať a ukončiť proces.
Toto robí aj mne. V lepšom prípade nenaskočí čierna obrazovka ale iba nechce sa maximalizovať ale zvuk ide. Tak aspoň nemusím reštartovať ntb.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

takisto to robí vela ludom že ked sa minimalizuje tak crashne. odporučam to prepnut na window borderless ak sa chcete preklikávať
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

DeJF napísal: Hraval som dosť online ešte na konzoliach a vôbec ma to nebavilo. Vtedy tam síce ešte neboli heisty ale myslím že to aj tak online nezchráni. Ale zas je pravda že ja som hrával poväčšine sám, a natrafiť na hráča ktorý nezačne útočiť hneď ako Vás zbadá je tiež dosť veľká vzácnosť..
No ja som z online nadseny :) Kopa aktivity a Heisty vyzeraju velmi nadejne. Este som s nimi poriadne nezacal a uz mam v online nahratych cez 14 hodin. Neviem na kolko vychadza single, ale pocitam aspon 25-30 a tym padom sa velmi lahko dostaneme cez magicku hranicu 1 € / 1 h hrania, ktoru v dnesnej dobe prekonava velmi malo hier.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Neviete co je ak donesiete tie auta co dostanete v SMS? Zatial som nenasiel ziadne, dal som si solo session, ale stale po mne ide policia a tie auta nepoznam.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Neviem ci niekto postrehol ten detail ale v multiplayer sa nenachadza ani sa neda kupit auto Dukes. Dnes som ho tam nahodou nasiel a nedalo sa upravovat ani dat do garaze ale nie pretoze je kradnute ale ze si mam zohnat dake DLC. Vie niekto co to je zac?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

https://support.rockstargames.com/hc/co ... a-vehicle-

Niekto s týmto problémom? Prvý krát som si to všimol v misii s klenotníctvom, keď som chcel strieľať na policajtov v tom koryte pre kanál. Ale nakoniec som ich iba ponarážal a išiel som ďalej.

Teraz to robí znova v misii, keď s Trevorom naháňam tých motorkárov, a hra mi sama ponúka, že "Press [] to aim", "Press [] to shoot". Takže akonáhle stlačím pravé tlačítko myši, hra spadne. Mimo misíí strieľať z auta ide.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Odpoviem si sam, su to MP misie pre Simeona, doniesom som mu jedno auto, dostal som 7500, ale musel som ho opravit, ujst policii a presprejovat, pritom v customs by mi ho odkupili za 5000 a nemusel by som sa trepat cez cele mesto a davat pozor aby som ho netukol, navyse dalsie sa uz nedaju odniest, treba cakat, takze odpoved je, nie, NEOPLATI sa to robit.

Co sa ale OPLATI, ist blizko customs, ukradnut auto a odniest ho predat do customs, aj ked sa ukazu policajti, tak ich to zrusi a da sa zarobit par tisic, aj viac za lepsie auta, treba ist k vilovej stvrti, ak to pojde, za chvilku sa tam bude dat zarobit vela penazi.

Inak ja mam preorder (aj ked som kupoval az 14.), ale teraz robim hlavne MP zavody, tam si chcem zarobit na poriadne auta a ine veci, ktore bude treba na ine misie, lebo len auto bez vylepseni moze stat aj milion - a nechcem vrazat peniaze do nejakeho slabeho.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Hensym napísal:https://support.rockstargames.com/hc/co ... a-vehicle-

Niekto s týmto problémom? Prvý krát som si to všimol v misii s klenotníctvom, keď som chcel strieľať na policajtov v tom koryte pre kanál. Ale nakoniec som ich iba ponarážal a išiel som ďalej.

Teraz to robí znova v misii, keď s Trevorom naháňam tých motorkárov, a hra mi sama ponúka, že "Press [] to aim", "Press [] to shoot". Takže akonáhle stlačím pravé tlačítko myši, hra spadne. Mimo misíí strieľať z auta ide.

Ano je to znamy problem, stane sa to ak si pouzil zbrane co sa daju hadzat pred nastupenim do auta (granat, sticky bomb atd.), prejdi tu misiu bez strielania, alebo vystrel zo zbane pred nasadnutim.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ako sa plava?cim? :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

typek61 - napis na com hras, na klavesnici neviem a na gamepade skusaj vsetko, asi RB, A, alebo si pozri v nastaveniach.

K tomu co som pisal, neda sa to, uz druhe auto nechceli odkupit, ze teraz nepotrebuju, ale nevadi, na zavodoch sa da dost zarobit a je to vacsa zabava a aspon to nebudu ostatni zneuzivat.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

hladam niekoho na heisty, alebo sa pridam k niekomu ak mate uz partu :)
moj acc : http://socialclub.rockstargames.com/member/exskoop
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

To neni mozne aby 5x za 2 minuty do mna vrazil ten isty *****!! :smt098
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

tak si zapni passive mode
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dreamer na klavesnici skusal som uz toho dost.ide o to ze vrtulniku dosla stava, tak som to namieril do vody :smt033 a tam som zomrel :cry: plavat sa neda ako v GTA IV?
ice holmvik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ice holmvik »

typek61 napísal:ako sa plava?cim? :D
"S + LShift" na vynorenie a potom pomaly plavas po hladine cez "W"
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Polopatisticky: LShift je plávanie, respektíve záber rukami. Pod vodou teda LShiftom plávaš do smeru kde si práve nasmerovaný. Potom šípkami, alebo WSAD reguluješ smer. (W a S sú defaultne invertované). Akonáhle vyplávaš na hladinu, tak tuším W je plávanie dopredu a LShift sa zmení na šprint.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vdaka vyskusam :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Lietanie a plávanie je katastroficky riešené..zlatý gamepad.
Napísať odpoveď