zaujímal by ma pohľad nezainteresovaných ľudí na pre mňa nie príliš príjemnú situáciu, ktorá sa mi prednedávnom stala. Aby som vám mohol lepšie popísať moje citové rozpoloženie, musím uviesť celý background, ktorý za tým stojí...
Takže začiatkom februára som sa na 1-dňovom lyžiarskom zájazde spoznal s jednou babou, ktorá sedela vedľa mňa v buse cestou tam. Zakecali sme sa a celý deň sme spolu jazdili, keďže sme tam išli pôvodne každý sólo. Samozrejme po príjemne strávenom dni sme si prehodili kontakty s tým, že to ešte musíme zopakovať. Po tomto zájazde sme si akurát trochu písali cez FB a asi 2 týždne na to tá baba navrhla, či by sme nešli na rovnaký zájazd zase. Ja som súhlasil a opäť z toho bol príjemne strávený deň. Medzitým mi kamoši spomínali, že plánujú tohtoročnú lyžiarsku sezónu zakončiť vo Francúzsku, kam boli na zájazd pozvaní ako DJi v rámci sprievodného hudobného programu. Chceli ešte zohnať partiu viacerých ľudí, nech tam nejdú len dvaja. Ja som im teda povedal, že to je pre mňa lákavé a určite o tom porozmýšľam. V podstate len tak zo srandy ma napadlo napísať o tejto možnosti aj babe a tá na moje prekvapenie súhlasila, z čoho som mal samozrejme radosť.
Po tejto konverzácii sme si dali pár stretiek, ktoré som bral v úplne nezáväznom duchu, ale každým jedným som začal cítiť, že ma viac a viac priťahuje. Asi 2 týždne pred tou lyžovačkou som ju pobozkal a dal som jej jednoznačne najavo, že by som bol rád, aby sme boli viac ako kamaráti. Jej prvotná reakcia bola taká, že proti tomu nie je, ale má za sebou ťažký rozchod a potrebuje nejaký čas. Tak som jej povedal, že to akceptujem a nebudem na ňu tlačiť. Mal som pocit, že aj ona má o mňa postupne stále väčší záujem, keďže sama od seba navrhovala stále ďalšie a ďalšie stretká, ktoré končili väčšinou u nej a víkend pred odjazdom do FR sme sa spolu aj vyspali. Cítil som, že je to na dobrej ceste a tešil som sa na dovolenku s ňou stále viac a viac.
Prišiel deň odchodu a obaja sme už mali v práci dovolenku, takže sme vybavovali len nejaké posledné veci ako jedlo, balenie, atď. Na apartmáne sme mali bývať ešte s ďalšími 3 ľuďmi (párik a ich kamoš), s ktorými sme sa zoznámili ešte priamo na mieste odjazdu a vyzerali dosť v pohode. Bavili sme sa s nimi skoro celú cestu a dá sa povedať, že nám obom dosť sadli. Po príjazde sme samozrejme každý deň trošku pártyovali a všetko vyzeralo byť v pohode - lyžovačka super, ľudia tiež, proste skvelá akcia. Jediná vec, ktorá ma mrzela, bola to, že tá baba sa ku mne správala počas dovolenky dosť chladne a v podstate so mnou nič intímne nechcela riešiť. Keď som sa jej konečne opýtal, prečo sa takto správa, tak mi povedala, že ma berie len ako veľmi dobrého kamoša, ale nič vážnejšie so mnou nechce. To bol pre mňa spočiatku šok, ale dá sa to pochopiť - nie vždy to vyjde. Moja reakcia na túto odpoveď bola teda taká, že ma to mrzí, ale budem to teda akceptovať. Ona mi povedala, že jej je to tiež ľúto a objala ma.
Deň na to som bol už večer dosť unavený a išiel som si ľahnúť okolo 23:00, ostatní sa bavili a popíjali ďalej. Všimol som si tiež, že moja "kamoška" sa celý večer bavila s tým single chalanom, ale neprikladal som tomu žiaden väčší význbam. O 2:30 ma zobudila príroda a musel som si odskočiť na záchod. Videl som, že už je všade pozhasínané, tak som si myslel, že párty už skončila. Keď som si chcel ísť do kúpeľne umyť ruky, zrazu som zistil, že je zamknutá...To mi prišlo divné, keďže som z kúpeľne počul hlasy. Započúval som sa a zistil som, že je tam zamknutá kamoška s tým chalanom. Hneď mi bolo jasné, že si tam asi nečešú vlasy, že áno...To ma brutálne nasralo a cítil som sa, akoby mi napľula rovno do ksichtu, čo som nevydržal a musel som sa ísť von prevetrať. Keď som sa asi za hodinu vrátil, tá baba sa chystala bez mihnutia oka si ľahnúť naspäť ku mne do manželskej postele. Ja som sa tiež bez jediného slova vyzliekol a ľahol som si tiež s vedomím, že hneď ráno sa zbalím a na poslednú noc sa presťahujem k tým 2 kamošom, ktorí mali voľný gauč. Ráno o 7:00 som sa teda začal baliť, čo tú babu zobudilo a pýtala sa ma, čo robím. Ja som jej povedal, že jej a tomu chalanovi nechávam viac súkromia, keďže som tam očividne nežiadúci. Ona mi povedala, že to takto naozaj riešiť nemusím, na čo som jej odpovedal, že ja už nič neriešim, všetko je vyriešené a odišiel som preč.
Až do odchodu som sa s nimi nestretol a vlastne som sa s nimi o tom ani nebavil. Štve ma ale to, že tá baba dala prednosť úplne priemerne vyzerajúcemu chalanovi, o ktorom sme vedeli, že tam omrdal ešte minimálne 2 baby predtým. Chľast ako poľahčujúcu okolnosť neberiem, skôr naopak, vtedy práve ukázala svoju pravú tvár. Teraz neviem, či mám tomu chalanovi prije*** pár rán alebo mu poďakovať za to, že mi ukázal jej povahu.
Najviac ma ranilo asi to, že som sa na tej dovolenke najviac tešil na týždeň strávený s ňou a ona sa nakoniec zachovala takto. Keby si to aspoň nechali o týždeň
neskôr do návratu, kedy by mi to už mohlo byť viacmenej jedno, ale spravili mi to bez hanby priamo pod nosom.
Od návratu, čo je už týždeň, som s nimi nehovoril. Od baby som dostal aké také ospravedlnenie v štýle, že jej je ľúto, ako to dopadlo a že som nahnevaný a bola by rada,
keby sa to nejako urovnalo. Na jednej strane by som ju mal rád naďalej aspoň ako kamošku, keďže mi s ňou bolo naozaj veľmi dobre, na druhej strane však neviem, či budem
schopný prekonať a zabudnúť na túto skúsenosť.
Kto sa dočítal až sem, ešte doplním vek - ja 24, ona 25, a to som si myslel, že v takom veku už bude mať rozum
Myslíte si, že bola moja reakcia prehnaná alebo úplne opodstatnená?