"Kamoškin" podraz
-
DarkNation
Expert
Re: "Kamoškin" podraz
Ona ta ocividne chcela ako kamarata s vyhodami, ty si ju chcel za frajerku. A pretoze kazdy chcel nieco ine, dopadlo to tak ako to dopadlo. Jediny clovek na ktoreho by si sa mal hnevat si ty sam, pretoze ani ona, ani ten typek s ktorym sa tam vyspala nespravili nic zle. Ona je slobodna, nic ti neslubovala, nenamotavala ta ani nic podobne a on prosto o*ukal peknu (?) zensku, pricom ty by si sa na jeho mieste zachoval uplne rovnako. Nech je tato skusenost pre teba poucenim, ze
1. To ze nieco chces ti nedava automaticky pravo to mat
2. Zbytocne netlac na pilu a nevylievaj zenskej city skor ako to spravi ona
Až na to, že sa spolu vyspali, boli spolu niekoľkokrát vonku, spoločne sa tešili na dovolenku... ak by si bol v jeho pozícii, tak by som chcel vidieť, ako by si si ty po niečom takomto nič nesľuboval od toho. To, že spolu ešte oficiálne neboli, neospravedlňuje jej chrápúňske správanie. So štipkou charakteru by mu to predtým vysvetlila alebo aspoň dopredu ho upozornila, nech od toho rozhodne nič nečaká do budúcnosti.DarkNation napísal:Ona ta ocividne chcela ako kamarata s vyhodami, ty si ju chcel za frajerku. A pretoze kazdy chcel nieco ine, dopadlo to tak ako to dopadlo. Jediny clovek na ktoreho by si sa mal hnevat si ty sam, pretoze ani ona, ani ten typek s ktorym sa tam vyspala nespravili nic zle. Ona je slobodna, nic ti neslubovala, nenamotavala ta ani nic podobne a on prosto o*ukal peknu (?) zensku, pricom ty by si sa na jeho mieste zachoval uplne rovnako. Nech je tato skusenost pre teba poucenim, ze
Inak sa zachoval ako dospelý chlap s kusom hrdosti a rozumu, palec hore.
-
DarkNation
Expert
Vyspala sa s nim, lebo ho chcela ako kamarata s vyhodami. Bola s nim vonku, to z nej predsa este nerobi jeho frajerku. Na dovolenku sa tesil on, o nej nevieme nic.Až na to, že sa spolu vyspali, boli spolu niekoľkokrát vonku, spoločne sa tešili na dovolenku
Zalozil temu na hojku a minimalne v styroch prispevkoch hovori o tom ako by rozbil typkovi cifernik, tam teda ziadnu hrdost, natoz este chlapske spravanie veru nevidim.nak sa zachoval ako dospelý chlap s kusom hrdosti a rozumu, palec hore.
Ja by som v tom momente rozje*al celú izbu, takže tak... nie je len týpkaDarkNation napísal: ... by rozbil typkovi cifernik, tam teda ziadnu hrdost, natoz este chlapske spravanie veru nevidim.
mozno som jeden z tych - sorry - co nechapu o com toto cele je?
mohol si spravit scenu, upozornit na seba, ale naco? reakcia priemerana rozumu.
mal si ho bit ? - ak nechces ma tresne oznamenie na krku, pripadne ine opletacky, naco? pre svoje ego? ono by ti to ten vztah alebo co aj tak neopravilo a hlavne nezmenilo ju.
mozno si aj sam seba viem predstavit v opacnej situacii, keby chalan pride s kamoskou na chatu a ide spat, pricom si neprejavu city, alebo teda ("ku mne správala počas dovolenky dosť chladne a v podstate so mnou nič intímne nechcela riešiť") - teda si myslim ze ako to asi je... ja nezadany, ona nezadana... jedna noc, no nerobime halo z toho.
z jej pohladu neviem, lepsie teraz ako o 3 roky keby ste boli spolu...
....
znie to debilne, ale co si chcel? a preco si za tym nesiel? ( napr. chcel si s nou prezit pekny vecer, preco si siel spat? )
jedna rada na zaver, neber to tak vazne, lebo ti j3bne
zivot ide dalej...
mozno si cakal viac od nej, ale to su zeny...
nasral si sa, zdul sa, odisiel si, nebavis sa - v pohode rozhodnutie, teda ak to toto je tema o tom alebo o com?Pilifo napísal:Myslíte si, že bola moja reakcia prehnaná alebo úplne opodstatnená?
mohol si spravit scenu, upozornit na seba, ale naco? reakcia priemerana rozumu.
mal si ho bit ? - ak nechces ma tresne oznamenie na krku, pripadne ine opletacky, naco? pre svoje ego? ono by ti to ten vztah alebo co aj tak neopravilo a hlavne nezmenilo ju.
mozno si aj sam seba viem predstavit v opacnej situacii, keby chalan pride s kamoskou na chatu a ide spat, pricom si neprejavu city, alebo teda ("ku mne správala počas dovolenky dosť chladne a v podstate so mnou nič intímne nechcela riešiť") - teda si myslim ze ako to asi je... ja nezadany, ona nezadana... jedna noc, no nerobime halo z toho.
z jej pohladu neviem, lepsie teraz ako o 3 roky keby ste boli spolu...
....
znie to debilne, ale co si chcel? a preco si za tym nesiel? ( napr. chcel si s nou prezit pekny vecer, preco si siel spat? )
jedna rada na zaver, neber to tak vazne, lebo ti j3bne
mozno si cakal viac od nej, ale to su zeny...
Ved uz den pred tym spominanym vecerom ti povedala, ze nic viac od nej nemas cakat.
Áno, to je pravda, ale nečakal som, že sa "posunie ďalej" tak rýchlo. Prirovnal by som to k tomu, ako keby sa s vami rozišla frajerka a hneď ďalší deň sa vyspí s niekým iným, koho pozná pár dní. Áno, má na to plné právo, keďže vzťah s vami už ukončila, ale nenasralo by vás to ani trochu?
Nasralo, ale nesiel by som mlatit typka, s ktorym chrapala.
Ponadaval by som si na cely svet, isiel sa ozrat a bol by klud. Proste si sa na nu namotal a tazko to znasas ze z toho nic nebude. Myslim ze niecim podobnym si vacsina z nas presla, musis na nu jednoducho zabudnut. Nic ine ti vlastne ani nezostava.
Mlátiť ho určite nebudem ani ja, nestojí mi to za prípadné problémy, keby som mu spôsobil nejakú ujmu na zdraví alebo keby na mňa rovno podal trestné oznámenie. Len som jednoducho napísal, že férovka (ideálne s ním) by mi aspoň trochu pomohla vybiť si tú frustráciu, to je celé. Nie som žiadny bitkársky typ, ale ak by si to vyžadovala situácia (čo samozrejme nie je tento prípad), nemám problém rozdať pár pästí...
Myslím si, že ak by sa neodohral tento incident, tak to odmietnutie by som zobral úplne v pohode a dokázal by som s ňou byť naďalej kamoš.
Myslím si, že ak by sa neodohral tento incident, tak to odmietnutie by som zobral úplne v pohode a dokázal by som s ňou byť naďalej kamoš.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zivot je svina. Zien je na mraky, tak nepremyslaj co bolo a mohlo byt, ale sup sa vpred. Pozastavovat nad dakou diovkou ako ona je zbytocne. Ten chalan zato nemoze, aspon ukazal jej pravu tvar vcas. Tiez by som vyuzil situaciu keby som v kozi toho chalana. Ta lacna fraza o "davani sa dokopy" z jej strany zabrala a ty si jej to nepochopitelne zhltol.
Presne tak, ako si Ty sám napísal,ešte sa mu za to poďakuj, že ti ukázal jej pravú tvár.Keby mala štipku rozumu a citu k Tebe, poslala by ho riti, tak len sa ukázala aká je...
jaaaj milujem tieto liberalne kecy, ci na to mala pravo alebo nemala je jedno, ked nieco cloveka rani, tak je jasne, ze to musi dat von a nebude so zenskou ktoru ma rad spat dalsiu polku tyzdna v jednej posteli po niecom takom, no nie? aj ta bitka tu prebehla len v takej teoretickej rovine a uz nema hrdost, to by som chcel vidiet cloveka, ktory by si to nemal chut na tom typkovy vybit, druha vec je ale ta prakticka cast
v kazdom pripade sa cudujem, ze tu nikto nevypichol jedno ponaucenie, ktore z tejto prihody je. NIKDY nepozyvaj zenske, s ktorymi chces nieco mat, na ziadne chaty, party, posedenia, proste nikde, kde sa vyskytuju slobodni chlapi, kym si si neni na cistom, ze z toho nieco bude.
v kazdom pripade sa cudujem, ze tu nikto nevypichol jedno ponaucenie, ktore z tejto prihody je. NIKDY nepozyvaj zenske, s ktorymi chces nieco mat, na ziadne chaty, party, posedenia, proste nikde, kde sa vyskytuju slobodni chlapi, kym si si neni na cistom, ze z toho nieco bude.
Takze zene netreba ani charizmu, staci jej tvrdy penis? Nejak takto chapem tvoje vyjadrenie.maciatko99 napísal:Čo teraz riešiš, ju alebo jeho, alebo seba? Ona bola voľná, slobodná, ty si bol len ako kamarát. To, že ten chalan bol šikovnejší ako ty je jeho plus, ty ako jej kamarát, pričom si dúfal v niečo viac, tak máš smolu pretože ťa ten chalan predbehol. Možno to nebolo len o alkohole, ale on mal charizmu, ktorú ty možno nemáš.
-
Fabo
Hardcore addict
No, neviem. Na mieste si Pilifo reagoval spravne, to kvitujem, ale z tej temy proste citim jesitnu urazenost.
Niekolkokrat pises ze by si chlapovi rad rozbil cifernik aj ked zaroven pises ze nie si bitkar, spominas viackrat ze bol podpriemerne vyzerajuci... No podla mna si viacej urazeny na to, ze ze pred tebou dala prednost inemu jak na to ze sa tam vobec vyspala s niekym druhym nez s tebou.
Co sa jej tyka, no uplne najsamfasa pristup to nebol, ale zase na druhu stranu cely cas si drzala v podstate odstup, hej, raz sa s tebou vyspala.. to vyzera ze isla na lyze fakt s tym, ze ide s kamosom a uvidi sa. No a naskytol sa iny objekt, ktory uz z akychkolvek pricin proste chcela vyskusat.
Niekolkokrat pises ze by si chlapovi rad rozbil cifernik aj ked zaroven pises ze nie si bitkar, spominas viackrat ze bol podpriemerne vyzerajuci... No podla mna si viacej urazeny na to, ze ze pred tebou dala prednost inemu jak na to ze sa tam vobec vyspala s niekym druhym nez s tebou.
Co sa jej tyka, no uplne najsamfasa pristup to nebol, ale zase na druhu stranu cely cas si drzala v podstate odstup, hej, raz sa s tebou vyspala.. to vyzera ze isla na lyze fakt s tym, ze ide s kamosom a uvidi sa. No a naskytol sa iny objekt, ktory uz z akychkolvek pricin proste chcela vyskusat.
Fabo, zase to tak nepreháňaj. To, že týpek je PRIEMERNE vyzerajúci (nie podpriemerne!) som spomenul raz v prvom príspevku a tú bitku som tiež spomenul len v tej súvislosti, že by mi to pomohlo si vybiť frustráciu, ale robiť to nebudem. Nepopieram, že ma to jej rozhodnutie urazilo, ale zase nie som z toho úplne na prášky, myslím si, že to by som sa musel inak správať - žiadne výhražné alebo urážlivé správy som jej nepísal...Skôr naopak, medzitým som jej kamarátsky napísal, či chce odo mňa fotky z tej dovolenky, s čím súhlasila a ja som si od nej vypýtal zase jej fotky a tým to haslo.
Vôbec som sa jej nepýtal na to, či s tým chalanom pokračuje alebo nie a popravde ma to ani nezaujíma...
Vôbec som sa jej nepýtal na to, či s tým chalanom pokračuje alebo nie a popravde ma to ani nezaujíma...
Reagoval si dobre. Taka baba nestoji ani za temu na hojku 
Na zaklade precitaneho mozem skonstatovat jedno... Najviac by som na tvojom mieste lutoval to, ze na tych spolocnych vyletoch som ju neoprel viackrat
A baba ma asi rada dobrodruzne typy... No jedno je iste, keby s tebou chce nieco viac, tak na tom vylete viac
ako lyzujete.
Akože ty si ešte asi nikdy nepoznal dievča, s ktorým si chcel aj čosi viac ako len šukať, všakkayko napísal:Najviac by som na tvojom mieste lutoval to, ze na tych spolocnych vyletoch som ju neoprel viackrat.
Tomu sa hovori zly odhad... Nevravim, ze sa mi to nestalo, ale tiez nevravim, ze obcas nevyuzijem prilezitost uzit si. Prave preto ma to potom o to menej mrzi. Ked uz niekoho riesim, tak preco si aspon neuzivat to co je, nez potom plakat nad tym, co mohlo byt...
-
Fabo
Hardcore addict
Dobre, tak priemerne. Pointa ostava, vymenila ta za niekoho kto z tvojho pohladu "nie je hoden". Mne je jasne ze nikoho bit nebudes - keby si k tomu mal sklony tak k tomu dojde este tam, ale pisat to pises.Pilifo napísal:Fabo, zase to tak nepreháňaj. To, že týpek je PRIEMERNE vyzerajúci (nie podpriemerne!) som spomenul raz v prvom príspevku a tú bitku som tiež spomenul len v tej súvislosti, že by mi to pomohlo si vybiť frustráciu, ale robiť to nebudem.