"Kamoškin" podraz

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: "Kamoškin" podraz

Príspevok od používateľa kompi »

slečna sa zachvala ako šlapka jednoznačne.
Chalanisko klobuk dole ja by som toho chalana rovno prizabil asi :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja by som asi skor vyfakoval ju ako jeho. nebolo to jeho rozhodnutie, ze mu da
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako to pokracuje, ozvala sa, ozval si sa jej ty, ste v kontakte?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som jej v pondelok napísal ohľadom tých fotiek a to bolo všetko. Odvtedy sa mi neozvala, ale z mojej strany už končia akékoľvek pokusy o kontakt. Ak sa neozve sama, so be it.

Presunul som svoj záujem na niekoho iného, síce je to long shot, ale určite niečo perspektívnejšie ako ona ;)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

kompi napísal:slečna sa zachvala ako šlapka jednoznačne.
Chalanisko klobuk dole ja by som toho chalana rovno prizabil asi :D
Šľapka si tým zarába, slečna si chcela "iba" vrznúť.
Myslím že v tom mala jasno, už keď išli na tú lyžovačku, keďže sa tam k nemu chovala chladno.
A chalan môže byť happy, že ju mal možnosť takto spoznať hneď na začiatku.
Aj keď to že s ním spala skôr ako tam s tým ešte neznamená, že s ním chcela riešiť niečo viac.
Na jeho mieste by som bol rád, že som si aspoň vrzol a jediné, čo by ma trápilo, by bolo pohlavné zdravie dotyčnej a seba :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Zase z nej nerobte šľapku. O jej ani moje pohlavné zdravie sa neobávam.

Nemyslím si, že sa zase vyspí s hocikým. Nie že by som teraz obhajoval to, čo spravila, ale mám pocit, že to bola proste blbá zhoda náhod, kedy natrafila na kurevníka a bola asi v takom psychickom rozpoložení, že mu podľahla...Viem však, že od rozchodu s bývalým až po mňa (cca. 4 - 5 mesiacov) s nikým nespala, teda spomínala to ešte predtým, ako sme niečo vôbec začali riešiť - a pamätajte, že to bolo iniciované z mojej strany, nie z jej :P
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Chlapce moj, aky si mi naivny :D Jasne ze spala, len zeny sa tym nechvalia, resp. pred chlapmi sa hraju na neviniatka a my sme potom prasce. Zeny su rafinovane, malokedy robia nieco bez rozmyslenia. Na chvilkove zlyhanie by som to urcite nehodil.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

melon, ty nikdy neveríš ničomu, čo ti nejaká kamoška povie? Ok, názor ti neberiem, ale nemyslím si, že väčšina báb sú šľapky...

Stretol som sa už aj s takými aj takými babami, takže si myslím, že aspoň trochu to odhadnúť viem :wink:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tiez som si vsimol, ze tu vela ludi deli zenske do dvoch skupin: tie dobre a kur*y. vsak to, ze nejaka zenska nema problem s prilezitostnym sexom neznamena, ze roztahuje nohy hockde kde sa da..uvedomte si, ze existuje aj stred. poznam zenske, ktore ked boli slobodne, tak niekomu dali len tak po par mesiacoch bez partnera, ale to neznamenalo, ze ich opieral na kazdej party hocikto, kto ich pozval na lacnu vodku alebo co..
oni sa az tak nelisia od nas, tiez obcas potrebuju vypustit paru a su kludne, nemusia byt koli tomu povolne za kazdych okolnosti..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ale zase pozrime sa na to takto, ze ked ide zenska s nejakym chlapom na dovolenku (a okrem ineho s nim aj spava), a tam ma drzost sustat s inym na hajzli, tak bohuzial, je to asi slapka. Poznam dievcata ktore to hraju na rozpolozenie po rozchode...no ten rozchod maju kazdy tyzden po tom ako sa s niekym vyspia. A potom v piatok budu niekomu plakat na ramene, roztiahnu od smutku nozky, vrznu si, v nedelu uz sa rozijdu, a v pondelok uz pozera po inom, komu by sa vyplakala na ramene.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Spala s nim raz a pred dovolenkou mu povedala ze medzi nimi nic viac nebude, takze nie, nie je to slapka.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pilifo napísal:melon, ty nikdy neveríš ničomu, čo ti nejaká kamoška povie? Ok, názor ti neberiem, ale nemyslím si, že väčšina báb sú šľapky...
No a ty si myslis, ze tomu zachodovemu povedala ze spala s tebou? Alebo ze keby ich neprichytis, tak tebe povie ze spala s nim? :D

No asi tak.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, že by mi to nepovedala, ak by som ich neprichytil...Ale nevidím dôvod, prečo by mi klamala o tom, kedy mala naposledy sex, keď sme boli len kamaráti pár týždňov po našom stretnutí :roll:
DarkNation napísal:Spala s nim raz a pred dovolenkou mu povedala ze medzi nimi nic viac nebude, takze nie, nie je to slapka.
Poupravil by som ťa, že mi to povedala až na dovolenke a deň na to sa stal ten osudný incident...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Cize ti to povedala vopred a nemozes sa na nu za to hnevat.
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Ked si ich tam nasiel mal si sa k nim pridat a nemal by si taketo starosti :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

DarkNation napísal:Spala s nim raz a pred dovolenkou mu povedala ze medzi nimi nic viac nebude, takze nie, nie je to slapka.
Nechapem, kde sa vytratili hodnoty. Pardon, ale osobne by som dievca, ktore spi len tak s kamaratmi nechcel (aj ked bola nezadana). Prislo by mi to take blbe. Sam to tak nerobim, respektive nerobil som, ked som bol nezadany. Zena by si mala vazit samu seba, mala by si uvedomovat svoju hodnotu, a taka, ktora ma za sebou vysoke cislo kamaratov a ludi ktorych spoznala...(netvrdim, ze ta o ktorej je tema ma vysoke cislo....to netusim) si tu hodnotu neuvedomuje, respektive sa podcenuje. Pre mna je fyzicky kontakt uz nieco viac...nerobim to len tak s hockym.
Je rozdiel ked mi dievca povie, ze spala s nejakymi, lebo s nimi mala vztah, ako ked mi povie, ze spala s 10timi no vztah mala iba 2 krat.
Kamarati v partii mali obcas take zenske, ktore mali viac sex.partnerov bez vztahu (vsak boli nezadane a chybalo im to), no tak sa potom spravali aj vo vztahu...bez vynimky to stale sroskotalo. Ked niekoho ci uz zenu alebo chlapa svrbi organ a nevie vydrzat 2 mesiace ked je nezadany....tak to potom nevydrzi ani vo vztahu v pripade, ze sa partneri oddelia z nejakeho dovodu (praca v zahranici, zdravotny problem, atd.)

Tym nikoho nesudim, len poukazujem na to, ze s takym typom cloveka (zena alebo muz), nieje vhodne ist do vztahu, ked mate zaujem o nieco vaznejsie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som na tom veľmi podobne ako Lub0$. Neodsudzujem nezáväzný sex, ale osobne bez neho dokážem vydržať a zatiaľ som vždy sexoval len so svojou priateľkou alebo niekým, s kým som to myslel vážne (ako v tomto prípade). Dokážem udržať svoje libido na uzde, aj keď som samozrejme mal možnosť si zašukať aj nezáväzne, ale proste ma vôbec nelákali nejaké pripité baby, ktoré sa ma dokonca snažili párkrát zbaliť v klube...To by museli byť poriadne šupy typu Penelope Cruz a podobne, aby ma presvedčili.

Asi som v tejto veci príliš konzervatívny alebo mi možno chýba prvá skúsenosť s nezáväzným sexom, každopádne možno aj pre tento môj mindset ma táto situácia zasiahla viac ako niekoho iného, kto má ohľadom tohto otvorenejší názor.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Potom to musis hodit za hlavu a pomysliet si, ze si natrafil na zenu ktora takto zije. Mne sa to podarilo dvakrat...sice nedoslo k sexu, no mal som kamaratky, ktore ma pritahovali. Doslo k vasnivemu bozkavaniu o oboch pripadoch, a ja som to bral ako zaciatok vztahu. Siel som do toho s tym, ze aj ta zenska o mna prejavuje zaujem, a ze ju pritahujem. Tak sme sa bozkavali, a na druhy den som sa uz ani nedovolal, neodpisaovala...ani jedna ani druha. A ja hlupak som si myslel, ze je to zaciatok vztahu. Ked sme sa nejak nahodne potom stretli, a na rovinu som povedal ako to beriem ja...tak sa usmiala a povedala, ze ona to tak neberie, a ze proste spravila chybu ( aj jedna aj druha). A o tyzden sa to opakovalo s dalsim, a potom s dalsim...a asi do teraz...v oboch pripadoch to fungovalo tak isto...este ja som z toho vysiel ako naivny hlupak, ze co som cakal.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Snažím sa to úplne hodiť za hlavu, ale do toho sa mi priplietli nejaké veci s bývalkou (čo bola mimochodom prvá osoba, ktorej som o tomto napísal), ktorá by sa chcela dať znovu dokopy, ale ja sa nechcem vracať naspäť do vzťahu, ktorý už raz skončil a neviem, ako jej to povedať. Proste takéto "divné" obdobie, čo sa týka vzťahov som ešte nemal. Do toho sa ešte snažím sústrediť svoju energiu do 3. baby, takže je z toho hotová telenovela :D

Lub0$, rozdiel oproti tebe je v tom, že s touto babou som sa stýkal pravidelne a podnikali sme akcie, ktoré spolu väčšinou len kamaráti nerobia. Keby ma odmietla po jednom večeri bozkávania, tak si to tak brať nebudem, mal som však pocit, že je medzi nami niečo viac...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re:

Pilifo napísal: Lub0$, rozdiel oproti tebe je v tom, že s touto babou som sa stýkal pravidelne a podnikali sme akcie, ktoré spolu väčšinou len kamaráti nerobia. Keby ma odmietla po jednom večeri bozkávania, tak si to tak brať nebudem, mal som však pocit, že je medzi nami niečo viac...
No ja som sa s jednou z tych holiek stretaval dlhodobo snad kazdy den, chodili sme von, na prechadzky, na pivo atd...velmi frekventovane, takze az taky rozdiel v tom neni. Len som chcel povedat, te tiey som to potom znasal zle...a to bolo iba o bozkavani...
Napísať odpoveď