GTA V Online - Heists
Re: GTA V Online - Heists
No len z 10 minut bolo 30, ja som uz zapol auto invite, lebo ma nebavilo pol hodiny pozerat na cakaciu obrazovku. Medzitym som zohnal brata a ked si pisal, ze mam zhanat stvrteho, tak zhodou okolnosti som z toho vydedukoval, ze to myslis tak, ze mam zhanat a ked nestihnem, tak prides. Pozvanku som ti posielal asi 3x, ale medzitym sa pripojil nejaky cudzinec, tak som to uz spustil, lebo kicknut som ho nevedel.
GothaR - tak najskor som pisal ze este potrebujem nejaky cas, 10 ci 15 min., to bolo planovane a pisal som to este pri potvrdeni, potom do toho prislo nieco neplanovane, dalsich 10 min. Inak som pisal ze o tych 10 min. pridem, to som potvrdil a napisal som ze medzitym ako pridem mozete hladat stvrteho. Ja som bol online dalsich skoro 10 min. predtym ako ste to spustili, no prepinal som to aj do win, pisal som spravy aj na hojko PM, meditym ma vyplo online, znovu sa to dlho nacitavalo, potom som pisal tam, mne pocas tych 10 min. nic od teba neprislo.
Inak pri prvej misii mi spadla hra, takze neviem ako by to dopadlo pri heist, potom som uz neprepinal do win a nespadlo to ani raz, asi to prepinanie do win teraz nefunguje, aspon u mna, pred poslednym updatom som s tym nemal problem.
Inak, predbezne by som to vyskusal dnes, 1x heist, cas 21:00 prip. aj skor, ak niekto bude organizovat, napiste SS a mozme sa dohodnut. Opakujem ze to bude moj prvy heist a nemam headset, mohol by som jazdit.
Inak pri prvej misii mi spadla hra, takze neviem ako by to dopadlo pri heist, potom som uz neprepinal do win a nespadlo to ani raz, asi to prepinanie do win teraz nefunguje, aspon u mna, pred poslednym updatom som s tym nemal problem.
Inak, predbezne by som to vyskusal dnes, 1x heist, cas 21:00 prip. aj skor, ak niekto bude organizovat, napiste SS a mozme sa dohodnut. Opakujem ze to bude moj prvy heist a nemam headset, mohol by som jazdit.
Dreamer, ak seriozne uvazujes o hravani heistov, tak si nejaky headset zozen (aj ked len 15 eurovy z Tesca). Bez komunikacie to ide len velmi tazko.
Yup, hlavne je to totalna sranda kecat pri tom heiste, ale koordinacia v niektorych heistoch (pilot-gunner) je absolutne nutna.
Ak by dnes náhodou niekto šiel Heist alebo niečo podnikal v Online, tak som dostupný.
#1 - Ešte som heist nehral tak neviem v čom vynikám či strelec / šofér / pilot
#2 - V podstate nemám ani byt .. môžem sa aj tak zúčastniť?
EDIT : Tak teda radšej nie .. Budem sa zatiaľ viac "trénovať".
#1 - Ešte som heist nehral tak neviem v čom vynikám či strelec / šofér / pilot
#2 - V podstate nemám ani byt .. môžem sa aj tak zúčastniť?
EDIT : Tak teda radšej nie .. Budem sa zatiaľ viac "trénovať".
Môžeš, stačí aby Leader mal high-end apartmán a minimálne level 12.
dasti555 - ja mozno po 22:00, ale neplanujem radsej, uz som si kupil aj byt lebo stale sa napojim na niekoho a nedohram to cele lebo to zrusi alebo ma nepozve na dalsiu cast...
1 - aky si level? inak tam ti aj pise ake mas zrucnosti v profile - a vies co si hral, zavody, kolkokrat si vyhral, nabural, strielanie tiez, co si hral, to predsa musis vediet, no ak hras online par hodin, tak by si mal radsej potrenovat, inak na teba budu skor nadavat ak to budes kazit, prip. si vyskusaj ked ta pozve neznamy, na skusku a uvidis..
2 - ano, AFAIK, len neviem ci su aj dalsie poziadavky, ja som mal len garaz pri benzinke 2 miestnu a slo to, ale bol som asi level 30+-.
Inak mam aj ja otazku, to tych 5 casti na tabuli je 1 heist a ma 5 casti? Lebo ja som uz niekolko casti presiel, ale dalej to neslo..
BTW 1 heist som prevazal obrnene auto, z kazdej strany strelba, helikoptera striela rakety po mne a tomu prisediacemu pisem, "co nestrielas?" - a on ze "neda sa" - inak napriek tomu som to auto doviezol do ciela.
1 - aky si level? inak tam ti aj pise ake mas zrucnosti v profile - a vies co si hral, zavody, kolkokrat si vyhral, nabural, strielanie tiez, co si hral, to predsa musis vediet, no ak hras online par hodin, tak by si mal radsej potrenovat, inak na teba budu skor nadavat ak to budes kazit, prip. si vyskusaj ked ta pozve neznamy, na skusku a uvidis..
2 - ano, AFAIK, len neviem ci su aj dalsie poziadavky, ja som mal len garaz pri benzinke 2 miestnu a slo to, ale bol som asi level 30+-.
Inak mam aj ja otazku, to tych 5 casti na tabuli je 1 heist a ma 5 casti? Lebo ja som uz niekolko casti presiel, ale dalej to neslo..
BTW 1 heist som prevazal obrnene auto, z kazdej strany strelba, helikoptera striela rakety po mne a tomu prisediacemu pisem, "co nestrielas?" - a on ze "neda sa" - inak napriek tomu som to auto doviezol do ciela.
Každý Heist má niekoľko setupov. To sú ako keby prípravy pred finálnou misiou. Pred každým setupom musí Leader, ktorý zaplatil za Heist pozvať hráčov, preto si asi nehral aj ďalšie časti = nebol si pozvaný.
Dik a kolko treba platit, ja som mal vela penazi, no pokupil som apartmany, to mozem mat len 3? Dost malo, max. 30 aut a myslim ze sa nedaju ulozit ani ziadne vacsie, skoda.
A to Mitsubishi EVO X dostanem po prvom kompletnom heiste, akomkolvek, urcite? Moze to niekto potvrdit na 100%? Prip. ak nie, mozem si vybrat prvy heist?
A to Mitsubishi EVO X dostanem po prvom kompletnom heiste, akomkolvek, urcite? Moze to niekto potvrdit na 100%? Prip. ak nie, mozem si vybrat prvy heist?
Presné sumy si nepamätám. Ja keď som hral s kamošmi, tak sme za deň prešli všetky Heisty. Leader musí zaplatiť cca 30-50 tisíc za prvé štyri Heisty, posledný stojí 100 tisíc. Len treba brať na vedomie, že Leader nedostáva za splnené setupy odmeny. V závislosti od Heistu je to 10 až 25 tisíc tuším. Túto odmenu dostane každý člen okrem Leadera. Preto vo finále, kedy Leader priraďuje úlohy a tiež rozdeľuje hlavnú odmenu, tak by si mal dať aspoň 40% a ostatným 20%. Stále však zarobí menej ako ostatní.
Čo sa týka Kurumy (EVO), tak áno, po prvom Heiste sa odomkne a môžeš si ju kúpiť cez internet v iFruit. Základná verzia stojí myslím 95 tisíc a obrnená 525 tisíc.
Čo sa týka Kurumy (EVO), tak áno, po prvom Heiste sa odomkne a môžeš si ju kúpiť cez internet v iFruit. Základná verzia stojí myslím 95 tisíc a obrnená 525 tisíc.
Dik a ako mam vlastne pozvat urcitych ludi, z crew, priatelov? Ked pojdem k tej nastenke, dam spustit heist... Prip. ako potom pozvat aj inych "nepriatelov"? A po skonceni jedneho setupu potom ako pozvem rovnakych ludi? Lebo pamatat si to nebudem. Ak sa odhlasia a dokoncim dalsie casti s inymi, bude sa to pocitat a odomkne sa mi to auto?
Pozvať ľudí môžeš, keď vytvoríš lobby. Tam si môžeš potom vybrať, či chceš pozvať ľudí z friendlistu, crew alebo pozvať tých z posledného Heistu (Setupu). Ak nemáš koho pozvať, môžeš použiť Auto-invite a to by sa mal napojiť niekto náhodný. Čo sa týka odomknutia, tak treba spraviť tú finálnu misiu, takže je jedno, či prejdeš celý Heist s rovnakými ľuďmi alebo s rôznymi.
Dik, vlastne som na to nejak prisiel sam, ale napojil sa len jeden nahodny na chvilu, kazdy si robi vlastny heist a stale chodia pozvanky, chapem ich, ja tiez robim vlastny, lebo to chcem dohrat, mozno zajtra spravim nieco oficialne...
najde sa tu niekto kto by isiel dnes vecer robit heisty a zajtra od 10:00 rano robit heisty?
Ja budem vecer urcite hrat, ale cas este neviem odhadnut, zalezi kolko toho stihnem cez den porobit. Ale tipujem ze tak okolo 21:00 by som uz mohol byt k dispozicii na jeden kompletny heist. Ozvem sa ti vecer, ak by som sa neozyval, tak nestiham 
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Taktiez, dnes okolo 21, by som mohol.
Ja by som tiez chcel prejst komplet heist, asi 21:30, len mam nejake otazky, kedze to bude prvy cely heist a viacero som nedokoncil, nie z vlastnej viny, tak by som to rad organizoval sam, prip. ak sa niekto zaruci ze prejdeme cely a ked to nahodou spadne tak si nejajde za 5 minut ineho, tak sa kludne pridam.
Tu su teda otazky:
1. Ako dlho asi trva komplet heist?
2. Aky je program prveho heistu, okrem strielania, su tam lietadla, stihacky, nieco co by sme mohli trenovat v inych misiach?
Myslim ze niektore veci by sme mohli prebrat tu, aby nevznikli nedorozumenia, ked niekto napise niekomu SS a dalsi dvaja o tom nebudu vediet...
Takze aspon zakladne veci, ak ten co organizuje, aj ostatni, mohli by napisat nieco o sebe v hre, mozno takymto stylom, potom konkretne by sa komunikovalo s tym, ktory organizuje cez SS a ten nasledne napise sem potvrdenych ucastnikov a cas zaciatku:
Nick, volny cas (* znamena predbezne), level, pocet komplet prejdenych heistov, prip. skusenosti, prednosti:
DreamerEight, sobota 21:30*-02:00, level 51, 0 heists (niekolko roznych setupov), dobre jazdim, lietanie celkom ok
Predtym som sa pytal co je treba na heist, stale neviem vsetko komplet, ale po skusenosti ked som musel jazdit pod brutalnou palbou a nahodny vedla mna nemohol strielat, tak by sme mohli skompletizovat zoznam veci ktore je nutne nakupit organizatorovi aj ostatnym a tiez co je nutne natrenovat, specificke, napr. pristavanie stihackou, na to je dobry jeden capture, ja si netrufam, ale urcite micro SMG je nevyhnutnost na strielanie z auta, SMG ma mozno kazdy, len to je v aute zbytocne, mozno nejaky raketomet, ten som kupil pre istotu, tiez asi granaty... Najlepsie by bolo ak by to niekto napisal a pridalo by sa to do prveho prispevku.
Tu su teda otazky:
1. Ako dlho asi trva komplet heist?
2. Aky je program prveho heistu, okrem strielania, su tam lietadla, stihacky, nieco co by sme mohli trenovat v inych misiach?
Myslim ze niektore veci by sme mohli prebrat tu, aby nevznikli nedorozumenia, ked niekto napise niekomu SS a dalsi dvaja o tom nebudu vediet...
Takze aspon zakladne veci, ak ten co organizuje, aj ostatni, mohli by napisat nieco o sebe v hre, mozno takymto stylom, potom konkretne by sa komunikovalo s tym, ktory organizuje cez SS a ten nasledne napise sem potvrdenych ucastnikov a cas zaciatku:
Nick, volny cas (* znamena predbezne), level, pocet komplet prejdenych heistov, prip. skusenosti, prednosti:
DreamerEight, sobota 21:30*-02:00, level 51, 0 heists (niekolko roznych setupov), dobre jazdim, lietanie celkom ok
Predtym som sa pytal co je treba na heist, stale neviem vsetko komplet, ale po skusenosti ked som musel jazdit pod brutalnou palbou a nahodny vedla mna nemohol strielat, tak by sme mohli skompletizovat zoznam veci ktore je nutne nakupit organizatorovi aj ostatnym a tiez co je nutne natrenovat, specificke, napr. pristavanie stihackou, na to je dobry jeden capture, ja si netrufam, ale urcite micro SMG je nevyhnutnost na strielanie z auta, SMG ma mozno kazdy, len to je v aute zbytocne, mozno nejaky raketomet, ten som kupil pre istotu, tiez asi granaty... Najlepsie by bolo ak by to niekto napisal a pridalo by sa to do prveho prispevku.
keby ste ma chceli skontaktovat ohladne heistu moje meno je kralokat_sk
Dreamer:
1. Prison break nam zabral 2 hodiny, to je prvy heist pre 4ch hracov. Skutocne prvy heist Fleeca job je iba pre dvoch a myslim, ze sa da zvladnut do hodiny a aj na hard obtiaznosti.
2. Fleeca job je v pohode, tam je iba trochu strielania a jazdenie autom. Prison break vyzaduje dvoch pilotov, jeden berie v polovici misie bojovy vrtulnik (Demolition) a druhy berie uz na zaciatku lietadlo (Pilot). Cize ak niekto chce robit Demolition job, mal by vediet dobre lietat vrtulnikom a hlavne pouzivat navadzane rakety.
1. Prison break nam zabral 2 hodiny, to je prvy heist pre 4ch hracov. Skutocne prvy heist Fleeca job je iba pre dvoch a myslim, ze sa da zvladnut do hodiny a aj na hard obtiaznosti.
2. Fleeca job je v pohode, tam je iba trochu strielania a jazdenie autom. Prison break vyzaduje dvoch pilotov, jeden berie v polovici misie bojovy vrtulnik (Demolition) a druhy berie uz na zaciatku lietadlo (Pilot). Cize ak niekto chce robit Demolition job, mal by vediet dobre lietat vrtulnikom a hlavne pouzivat navadzane rakety.
GothaR - dik, k tomu lietaniu, uz som letel stihackou, strielal navadzacie rakety, aj nieco trafil, to lietadlo je tam ake, stihacka, ci normalne, striela pilot alebo ten druhy? V helikoptere rovnako, kto striela? S heli som uz tiez pristaval, ale vo vzduchu bola nejak prilis nestabilna, uz som sa pytal cim to je, ci skill a pod.
K dnesku, chcem robit heist hlavne kvoli EVO X, takze ak na 100% dostanem to auto po akomkolvek heiste, tak sa mozem aj pridat, ak nie, tak by som to zorganizoval sam, vtedy je myslim ten prvy.
BTW k potrebnym veciam, pri nahravacej obrazovke som zistil, ze pre niektore misie je nutny tlmic, takze bude dobre ak ho bude kazdy mat, len neviem na akej zbrani je to vyhodne a prip. ci na vsetkych, lebo som cital ze sa mozno neda zrusit, kazdopadne min. pre pistol nejaku ho kupim.
K dnesku, chcem robit heist hlavne kvoli EVO X, takze ak na 100% dostanem to auto po akomkolvek heiste, tak sa mozem aj pridat, ak nie, tak by som to zorganizoval sam, vtedy je myslim ten prvy.
BTW k potrebnym veciam, pri nahravacej obrazovke som zistil, ze pre niektore misie je nutny tlmic, takze bude dobre ak ho bude kazdy mat, len neviem na akej zbrani je to vyhodne a prip. ci na vsetkych, lebo som cital ze sa mozno neda zrusit, kazdopadne min. pre pistol nejaku ho kupim.