GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa DropDead »

nesťažovali ? hráme rovnakú hru ?

ináč...golf hodnotím na 1*
...a ten bicykel...už vidím...ono to je o tom, že caps prepne do režimu túrovačky a keď sa stlačí, tak je tam vlastne delay a to mňa mietlo, že neprestane okamžite...bral by som ešte keby bolo možné tam klepnúť SA štýl bicyklovania, tam to je na istotu ale nevadí...aspoň viem teraz

to lietanie...ja som skúšal a prvé dve disciplíny s tým jednoplošníkom som spravil ale žiadalo si to veľa sústredenia :/
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Čo ja viem, ja som spravil všetky na prvý krát, a to je GTA prvá hra čo som za posledné asi 2 roky hral (okrem občasného zajazdenia v GRID). :D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Prešiel som asi prvé 4 misie, prenasledoval som ukradnutu jachtu a priviedol Jimmyho na opravenom aute domov. Ked sa misia uložila ako splnená neviem čo mám robiť dalej, žiadne misie mi to neponúka, prepínal som aj medzi Franklinom a Mikom no na mapach mam iba ich domy. Ked prepnem na Franklina mám na mape aj otáznik " Strengers and Freaks " no ked prídem na dané miesto ( oproti jeho domu) tak sa nič nedeje. Musím ešte niečo urobiť ?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Neviete ako jednoducho zabit niekoho kto je mimo radar? Je to potrebne pre dnesny "daily objective". Nejaka misia kde je mozne nezobrazovat ciele...
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Jukel mal by si prist s Franklinom k jeho domu pokial si dobre pametam.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Behám všade a nič, žiadna ponuka na misu
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Takto sa nam dnes zacal Bank Robbery Heist. Popritom tom som jedol a akonahle sa Jaro odpalil, tak som vyprskol polovicu omacky na klavesnicu :D
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

jukel: Nestoji oproti Franklinovho domu nejake zena? Musis ist presne tam kde je ten otaznik.
Jaro33332
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Mali byt otvorene tie dvere... :D
Ale na druhy pokus to slo lepsie..
schmeter
Expert
Expert

Príspevok od používateľa schmeter »

zdravím, pomôže, resp. ako a či vôbec pomôže upgrade RAM na 6, príp. 8 GB na mojej konfigurácii? aktuálne cca 20-25 fps

skoro 5 ročné lenovo y560
CPU: i3 330m
GPU: Ati 5730 1GB
RAM: 4 GB

má niekto skúsenosti s aktuálnymi ovládačmi od Ati 15.4 Beta pre switchable grafiky? či to padá tak ako všade píšu alebo sa to oplatí dať :)
dik vopred
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mne 15.4 ide stabilne ale mam 7970.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviete ako mam otvorit padak menej ako 100 stop nad zemou? Skusal som to asi 10x, bud sa zabijem, alebo otvorim padak a o sekundu pristanem, ale aj tak to nestaci na splnenie "daily objective". Skusam na letisku, kupil som si aj lacne lietadlo kvoli tomu. Tie ulohy ma nicia, vcera zabit hraca mimo radar, dnes som zistil ako to spravit, no chcelo to kooperaciu 2 hracov, dnes je to neskoro, ale toto mi prislo jednoduche, ale mozno sa to musi spravit nejak specialne, ale neviem ako, uplne tesne otvorit padak sa mi uz podarilo, ale nestaci to.

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2015, 18:57)
Odpovedam si sam, je to asi bug, skusal som to na letisku a tam je asi vyssia nadmorska vyska, alebo to nejde splnit skokom z lietadla/heli, pisalo o tom vela ludi ze to nejde splnit, takze riesenie:

To miesto sa da lahko najst podla videa, je tam aj mapa, potom skocit a hned otvorit padak, necakat, mne sa aj zasekol pri otvoreni a uznalo mi to, predtym asi 20 pokusov z heli neuspesnych a padak som otvaral aj neskor.

Inak za denne ulohy su RP a peniaze, asi 25 000, je mozne ze aj bonusy ak sa to robi denne, to je aj moja dalsia otazka, ak by niekto vedel.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Dremer: google pls
dal som to do spoileru lebo je to dlhsie
Spoiler
Daily
$25,000
3,000 RP
Weekly
$100,000
15,000 RP
You get this bonus for every seven consecutive days you complete tasks
Monthly
$500,000
50,000 RP
You get this bonus for every twenty-eight consecutive days you complete tasks
Numeric
Your 10th completed activity has a $10,000 bonus
Your 20th completed activity has a $20,000 bonus
Your 50th completed activity has a $50,000 bonus
Your 100th completed activity has a $100,000 bonus
ten skok sa robi najlahsie v heline, ja to robim tak ze si na vyskomeri v prvej osobe pozriem kolko som stop nad zemou, a vyskocim. Padak sa otvara lavym klikom alebo stlacenim A na controlleri. (ten vyskomer meria v metroch nad morom, cize idealne je pristat, pozriet si hodnotu, vyletiet a pripocitat 150 ft k tomu)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Slayter

1. Dik, samozrejme guglim stale, ale zabera to strasne vela casu, napr. ten skok mi naslo vela prispevkov, niektori pisali ze sa to neda a pod., az potom som nasiel to video, problem je ze aj ked najdem udajne riesenie, tak to niekedy nefunguje, napr. ten udajny problem s RAM je hlupost, robi to LEN pri prvom heiste a vela ludom, jeden napisal ze mu to po bielej obrazovke nezapocitalo, iny ze ano, dalsi ze je nutny telefonat od priatela ktory pozve do novej session. Ja som predtym nastavoval vyssiu virtualnu pamat a zbytocne, len pri vcerajsom a dnesnom daily objectives som stratil vela hodin a vcera sa mi to ani nepodarilo, tiez som nasiel cez google ze staci hrat deadmatche a hral som to zbytocne...

2. Ten tip na helikopteru nefunguje, ja som to skusal velakrat a otvoril som padak ovela neskor, blizsie k zemi a nezapocitalo sa mi to, na tej budove z videa som ho otvoril ovela vyssie a zapocitalo. Podstatne asi bude kde konkretne sa skace, niekde je nadmorska vyska zeme vyssie ako inde a tam je splnenie tej misie asi nemozne.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

jaaj, hlavu v smutku, dnes mali na xgames naskladnit nove kluce, nic nenaskladnili a si sme sa mailovo dohodli ze mi vratia peniaze ak to nebude dnes, ale ani po dvoch mailoch mi neodpisuju...

to mam z toho ze som chcel podporit slovensky obchod... keby som to kupoval cez g2a tak to mam za rovnaku cenu a hned... keby som to kupoval z alzy tak to mam sice na druhy den a o 3 eura drahsie ale zase s krabicou a stale skorej nez xgames...
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Je nejaké tel. číslo v GTA V ktoré mi zistí aká hudba práve hrá? (Samozrejme nie keď som v aute ale niekde normálne na ulici keď počujem rádio)

Alebo jediná možnosť je iba spraviť fotku a potom pozrieť v galérii? (Hladal som túto pesničku youtube.com/watch?v=5jR-fKc00Mg [vedel som, že bola v nejakom trailery])
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

aacid, ja mam s xgames VYBORNE skusenosti a to som od nich bral uz aspon 10 hier. Nikdy nebol s nicim problem a to som riesil aj nestandardne veci (napriklad povodny kluc na ETS2 nefungoval na steame) a vzdy bolo vsetko vybavene bez problemov. Len vydrz, dnes konci az o polnoci a nema vyznam posielat peniaze teraz, lebo aj tak pridu najskor az zajtra. Nezatracuj dobry obchod ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

zmysel to ma, pretoze keby mi dnes napisali ze mi vratia peniaze hoc aj o tyzden, tak si este dnes mozem kupit gta niekde inde a hrat.

nezatracujem ten obchod uplne, len mam pocit ze teraz hraju mrtveho chrobaka naschval. na stranke totiz zmenili naskladnenie z dneska na zajtra, takze keby mi dnes odpisali, tak pytam peniaze, takto mi odpisu zajtra ze sa ospravedlnuju ze sa neozvali skor a uz rovno poslu aj kluc...

nemozem sa realne stazovat na obchod, pretoze ja som tu hru objednal aj napriek tomu ze tam bolo napisane dodanie 27. a este aj poznamka ze sa to moze zmenit, moja chyba ze som si to nevsimol... len ako je plny internet iba gta, tak mam nervy a potrebu sa trochu vyventilovat :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Steam pise ze som mal GTA zapnute 85 hodin.
Social Club pise ze som hral necelych 71 hodin
To znamena ze som stravil 14 hodin loadovanim GTA-cka
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

aacid napísal:zmysel to ma, pretoze keby mi dnes napisali ze mi vratia peniaze hoc aj o tyzden, tak si este dnes mozem kupit gta niekde inde a hrat.

nezatracujem ten obchod uplne, len mam pocit ze teraz hraju mrtveho chrobaka naschval. na stranke totiz zmenili naskladnenie z dneska na zajtra, takze keby mi dnes odpisali, tak pytam peniaze, takto mi odpisu zajtra ze sa ospravedlnuju ze sa neozvali skor a uz rovno poslu aj kluc...

nemozem sa realne stazovat na obchod, pretoze ja som tu hru objednal aj napriek tomu ze tam bolo napisane dodanie 27. a este aj poznamka ze sa to moze zmenit, moja chyba ze som si to nevsimol... len ako je plny internet iba gta, tak mam nervy a potrebu sa trochu vyventilovat :)
Ty si urcite ich jediny zakaznik a venovat sa musia urcite len tebe...
Niektori ludia si nevidia pred nos..
Napísať odpoveď