KOSS - dozivotna zaruka
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reklamacia kossov
zdravim ozivujem tuto temu s otazkou .. ako postupovat pri probleme.. dal som si opravit koss sb45 do servisu (vymena peny -opadavala pogumovana vrstva) sevisak napisal kompletna rekonstrukcia po 30 dnoch sa mi sluchadla vratili "hotove" zistil som vsak ze nejde mikrofon --> reklamacia mikrofonu ... po 30 dnoch sa vratili znova "hotove" no nehralo prave sluchadlo --> reklamacia praveho ucha po 30 dnoch sa vratili znova "hotove" no nehralo zas lave sluchadlo .... zatial ich mam doma (2 dni od prebratia) a hodlam si pytat cislo na majitela a meno servisneho technika ktory takto opravuje .. je mozne podniknut aj ine raznejsie kroky ? lebo som v podstate bez funkcnych sluchadiel uz 4 MESIACE !
Re: Reklamacia kossov
Pri 4tej reklamacii mas narok na vratenie nakupnej ceny. Teda za predpokladu, ze si este v 2 rocnej lehote. Ak si po, tak mozes jedine kontaktovat veduceho servisu, lebo toto je dost zaujimave 
Na protokole zo servisu nie je adresa alebo nazov?
Na protokole zo servisu nie je adresa alebo nazov?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: KOSS - dozivotna zaruka
Uz je po 2 roc zaruke.. servis vo zvolene takto opravuje...
Re: KOSS - dozivotna zaruka
30 dni? nemozes zajst za chlapikom osobne? ja som to tak vzdy riesiel. ked bol v sklade, tak to bolo na pockanie, ked nie tak do tyzdna.