KOSS - dozivotna zaruka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Reklamacia kossov

Príspevok od používateľa Sphinx »

zdravim ozivujem tuto temu s otazkou .. ako postupovat pri probleme.. dal som si opravit koss sb45 do servisu (vymena peny -opadavala pogumovana vrstva) sevisak napisal kompletna rekonstrukcia po 30 dnoch sa mi sluchadla vratili "hotove" zistil som vsak ze nejde mikrofon --> reklamacia mikrofonu ... po 30 dnoch sa vratili znova "hotove" no nehralo prave sluchadlo --> reklamacia praveho ucha po 30 dnoch sa vratili znova "hotove" no nehralo zas lave sluchadlo .... zatial ich mam doma (2 dni od prebratia) a hodlam si pytat cislo na majitela a meno servisneho technika ktory takto opravuje .. je mozne podniknut aj ine raznejsie kroky ? lebo som v podstate bez funkcnych sluchadiel uz 4 MESIACE !
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Reklamacia kossov

Príspevok od používateľa Gothar »

Pri 4tej reklamacii mas narok na vratenie nakupnej ceny. Teda za predpokladu, ze si este v 2 rocnej lehote. Ak si po, tak mozes jedine kontaktovat veduceho servisu, lebo toto je dost zaujimave :D
Na protokole zo servisu nie je adresa alebo nazov?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: KOSS - dozivotna zaruka

Príspevok od používateľa Sphinx »

Uz je po 2 roc zaruke.. servis vo zvolene takto opravuje...
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: KOSS - dozivotna zaruka

Príspevok od používateľa jackb »

30 dni? nemozes zajst za chlapikom osobne? ja som to tak vzdy riesiel. ked bol v sklade, tak to bolo na pockanie, ked nie tak do tyzdna.
Napísať odpoveď