MS v hokeji 2015 CR
Re: MS v hokeji 2015 CR
.....nie zbytocne Lasak sam seba chvali, ze hokeju rozumie 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tie nase presilovky to je jedna velka tragedia. To, ze tam je komplet lajna lavakov tomu dava korunu. Kopecky ako uz bolo povedane, uplne marny, Gaborik velke ocakavania zatial nenaplna. Ja myslim, ze za 4 body z tychto dvoch zapasov mozme byt radi, toto je realita Slovenskeho hokeja. Mam pocit, ze ludia su stale zaseknuti 10 rokov dozadu.
A ten komentator s Lasakom nenormalne trepu cely cas.
A ten komentator s Lasakom nenormalne trepu cely cas.
Tých pravákov som zabudol spomenúť. Pravdou je, že po vyradení, pre mňa nepochopiteľnom, Podhradského, Haščáka, dnes nehral Miklík zostáva v obrane iba Jurčina ako pravák a v útoku, ak nerátam centra Viedenského, tak zostáva Lušňák a Hudáček, čo je v podstate nič, pretože prim presilovky hrajú, ako bolo spomenuté praváci.....Tatár, ktorému chýba nahrávač typu Dacjuk, Gáborík, ktorému chýba nahrávač ako Kopitar, teda jedná sa o strelcov....Kopecký je skôr hráč, ktorý vždy mal kaziť súperovú hru a nie byť kreatívny a jeho zaradenie do prvého útoku je trápne, má tam byť bezpochyby Viedensky po skvelej sezóne v Haammanlline, kde hral prvého centra v závere sezony druhého.
Ukazuje sa nekompetentnosť realizačného tímu v čele so Sýkorom - kto ho vlastne poznal pred tým, ako sa stal GM Slovenska ?, ja sa považujem za človeka znalého hokej, ale nepočul som o ňom, keď som si ho pozrel čo robil pred manažérskou stoličkou Slovenska, tak bol rok športovým manažérom v Sparte = 1 rok, predtým bol treťotriedny hokejista v nemeckej lige a pôsobil aj vo federálnej lige....druhý je Országh, ktorého som kritizoval už počas jeho ustanovenia do funkcie asistenta...je to neskúsený holobriadok, ktorý tam nemá čo robiť. Byť asistentom, prípadne trénerom, má byť pocta za to, že človek na striedačke už niečo dosiahol....Országh dosiahol prd, maximálne môže trénovať chlapcov v Bystrici, ale nie na repre a zhodou okolnosti aj Sýkora a aj Országh sú z Banskej Bystrice. Takíto ľudi potom vyberajú typológiu hráčov a hold, týmto ľuďom vdačíme, na základe ich skvelých vedomosti, znalosti za to, že nám dnes chýba kvalitný pravák, schopný na presilovku, ako majú Američania v osobe Stevea Mosesa, Rusi v osobe Kovalčuka, či Panarina, Česi v podobe Klepiša či Kovářa, Fíni v osobe Aaltonena či Kontiolu a podobne by som mohol pokračovať pri každom mužstve, a každé spomenuté mužstvo si nedovolí poslať na presilovu 5 pravákov, len Slováci, lebo manažéri, čo nič nedosiahli zobrali v dnešnom modernom hokeji samých "schopných" pravákov
Ukazuje sa nekompetentnosť realizačného tímu v čele so Sýkorom - kto ho vlastne poznal pred tým, ako sa stal GM Slovenska ?, ja sa považujem za človeka znalého hokej, ale nepočul som o ňom, keď som si ho pozrel čo robil pred manažérskou stoličkou Slovenska, tak bol rok športovým manažérom v Sparte = 1 rok, predtým bol treťotriedny hokejista v nemeckej lige a pôsobil aj vo federálnej lige....druhý je Országh, ktorého som kritizoval už počas jeho ustanovenia do funkcie asistenta...je to neskúsený holobriadok, ktorý tam nemá čo robiť. Byť asistentom, prípadne trénerom, má byť pocta za to, že človek na striedačke už niečo dosiahol....Országh dosiahol prd, maximálne môže trénovať chlapcov v Bystrici, ale nie na repre a zhodou okolnosti aj Sýkora a aj Országh sú z Banskej Bystrice. Takíto ľudi potom vyberajú typológiu hráčov a hold, týmto ľuďom vdačíme, na základe ich skvelých vedomosti, znalosti za to, že nám dnes chýba kvalitný pravák, schopný na presilovku, ako majú Američania v osobe Stevea Mosesa, Rusi v osobe Kovalčuka, či Panarina, Česi v podobe Klepiša či Kovářa, Fíni v osobe Aaltonena či Kontiolu a podobne by som mohol pokračovať pri každom mužstve, a každé spomenuté mužstvo si nedovolí poslať na presilovu 5 pravákov, len Slováci, lebo manažéri, čo nič nedosiahli zobrali v dnešnom modernom hokeji samých "schopných" pravákov
Vujtek mi príde málo odvážny a príde mi že sa bojí dať Kopeckého preč z prvého útoku alebo zaexperimentovať s Daňom na pozícii centra aj keď pravda, nato je už neskoro a bolo to treba skúsiť v príprave. Ľúto mi je Pánika ktorý hrá neskutočne ale nemá s kým si prihrať a do vyššej formácie sa asi nedostane. Škoda, Vujtek radšej posadí Miklíka a necha tam Bartoviča ktorý strieľa na náhodu
Naši zatiaľ herný prejav výborný, problém je len v produktivite čo dúfam sa proti Slovinsku už napraví. A hlavne nech Vujto už využije potenciál hráčov naplno a nech nepchá už defenzívneho centra do prvého útoku a snipera na nájazdy.
Naši zatiaľ herný prejav výborný, problém je len v produktivite čo dúfam sa proti Slovinsku už napraví. A hlavne nech Vujto už využije potenciál hráčov naplno a nech nepchá už defenzívneho centra do prvého útoku a snipera na nájazdy.
-
mirak2
Hardcore addict
trenerov by som neodpisoval, ani Vujteka, ktory po rokoch konecne vniesol do reprezentacie system, aj ked stale opakovane stavia na svoje kone ako je Jurcina, ktory je neuveritelne dreveny a nekonzistentny, v jednom striedani urobi dobry hit, v dalsom dobre vystreli/prihra a nasledne 5 striedani po sebe straca puky, nahrava rovno superovi alebo hlupo fauluje. este, ze tam tento rok nie je Valabik, ten je na tom este horsie.
ani Orszagha, ktory je clenom nastupujucej generacie trenerov spolu s Oremusom, je dobre, ze je tam a moze sa ucit popri Vujtekovi. jeho cas pride. ak este bude mat koho trenovat
ani Orszagha, ktory je clenom nastupujucej generacie trenerov spolu s Oremusom, je dobre, ze je tam a moze sa ucit popri Vujtekovi. jeho cas pride. ak este bude mat koho trenovat
-
guess.whoo
Redeemer
obrana este nebola pod poriadnym tlakom tak som si nevsimol az take kiksy ani od Jurcinu a spol. Mali sme dost smoly s Danmi kde sme mohli hladko vyhrat. Trapili sa aj Fini vcera, pomohol im az druhy stastny gol a potom to uz slo. Proti Bielorusom to uz nebolo take ofenzivne.
Gaborik siel podla mna spravne na trestne, chcel sa chytit. Mozno sme doplacali aj na to, ze druha lajna bola v dejisku priliz kratko a aj oni priznali, ze im to neslo a necitli sa az tak dobre. Potom to vsetko stalo na prvej a tu s prehladom kontrolovali.
Inak za co vylucil vtedy Bliznaka? na trestnu mal ist urcite aj Bielorus ak nie iba on sam
Gaborik siel podla mna spravne na trestne, chcel sa chytit. Mozno sme doplacali aj na to, ze druha lajna bola v dejisku priliz kratko a aj oni priznali, ze im to neslo a necitli sa az tak dobre. Potom to vsetko stalo na prvej a tu s prehladom kontrolovali.
Inak za co vylucil vtedy Bliznaka? na trestnu mal ist urcite aj Bielorus ak nie iba on sam
Do reprezentácie na MS sa nechodí priučiť. Tam sa vyberá to najlepšie.
Vujtek nie je zlý tréner ale mam z neho pocit ze je frustrovaný z pomerov a najradšej by to mal za sebou. V konečnom dôsledku nevieme aké tlaky na neho sú.
Vujtek nie je zlý tréner ale mam z neho pocit ze je frustrovaný z pomerov a najradšej by to mal za sebou. V konečnom dôsledku nevieme aké tlaky na neho sú.
-
audiotrack
VIP
tak toto by k tej odvahe vyžadovalo ešte ja nejaké drogy zapité riadnou slivovicou. Dať decko na pozíciu centra v prvej lajne, ten by lietal až kým by ho nezlomili. Je pravda že kopecký hráva v nhl 4 lajnu ak vôbec hrá, ale v našom tíme asi momentálne nemáme lepšieho hráča na pozícu centra. Neviem si predstaviť kto iný by dokázal tak húževnate bojovať s obrancami pred brankárom a pri mantineloch ako kopecký.gorsche napísal:Vujtek mi príde málo odvážny a príde mi že sa bojí dať Kopeckého preč z prvého útoku alebo zaexperimentovať s Daňom na pozícii centra...
Podľa mňa sú formácie poskladané dobre, tam by som nič nemenil. Problém je že sa nám nedarí strielať goly. Zo 77 striel dať 5 golov je smiešne, hlavne keď iba jeden z nich dal útočník. Ale tam ide vždy aj o šťastie, takže by som to neválal na zostavy alebo jednotlivcov. Treba hrať ako doteraz, bojovať, strielať a výsledky sa dostavia.
Zatial vzdy prvá tretina s papierovo slabsími muzstvami, je pre nás katastrofálna.
So silnými supermi hrat prvu tretinu takto neefektívne a ležérne, znamená pre nás rýchly koniec.
Spoliehat sa nato, ze proti silným muzstvám sa vytiahneme, tak nato by som sa nespoliehal.
Posledné roky so silnými stále prehrávame a od roku 2012 sme sa nedostali do top 8.
Verim ze máme potenciál ale neverim tomu ze pod takýmito výkonmi sa dostaneme aspon do top 8 čky.
Treba zbierat 6 bodov so slovincami a normi...a potom to uz bude o drzku, aspon bo bodiku s finmi a rusmi a američania su viac hratelný ale ich tiez nepodcenovat.
Ale povazovat takých slovincov za pre nás silných superov je na smiech...oni hraju tak dobre len ako im sami nasi dovolia.
Velmoci papierovo slabsie muzstva rozbili a my sme pre Slovincov velmoc, tak to treba na lade ukázat a nie s jednogolovým rozdielom.
So silnými supermi hrat prvu tretinu takto neefektívne a ležérne, znamená pre nás rýchly koniec.
Spoliehat sa nato, ze proti silným muzstvám sa vytiahneme, tak nato by som sa nespoliehal.
Posledné roky so silnými stále prehrávame a od roku 2012 sme sa nedostali do top 8.
Verim ze máme potenciál ale neverim tomu ze pod takýmito výkonmi sa dostaneme aspon do top 8 čky.
Treba zbierat 6 bodov so slovincami a normi...a potom to uz bude o drzku, aspon bo bodiku s finmi a rusmi a američania su viac hratelný ale ich tiez nepodcenovat.
Ale povazovat takých slovincov za pre nás silných superov je na smiech...oni hraju tak dobre len ako im sami nasi dovolia.
Velmoci papierovo slabsie muzstva rozbili a my sme pre Slovincov velmoc, tak to treba na lade ukázat a nie s jednogolovým rozdielom.
-
audiotrack
VIP
na ms v roku 2013 sme skončili na 8. miesteBlastbit napísal:... od roku 2012 sme sa nedostali do top 8...
Boli ste niekto priamo v Ostrave na MS? Neviete ake je to tam s parkovanim (miesto, cena)? Docela sa bojim ze nebude kde zastat
.
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som tam tiez dal Viedenskeho do prveho utoku aspon na skusku ako by to slo Gabbymu pri nom a Kopeckeho k Tatarovi a Jurcovi.
Videl som fragmenty zo zapasu Slovincov s Rusmi. Do zapasu ich vzdy dostal len Rusky brankar a nie oni sami. Dostal 2 goly z uplne jednoduchych striel a mal som z Rusov pocit, ze nehraju ani na 50%. Ich masina sa rozbieha a my mozeme len dufat, ze nas brutalne podcenia a vypustia to aby sme nedostali kefu.
Dnes cakam, ze Kanada nalozi Cechom, aj ked by som radsej videl vyhrat nasich bratov. Jagr hra perfektny turnaj, neskutocne mu pospela zmena v NHL.
Videl som fragmenty zo zapasu Slovincov s Rusmi. Do zapasu ich vzdy dostal len Rusky brankar a nie oni sami. Dostal 2 goly z uplne jednoduchych striel a mal som z Rusov pocit, ze nehraju ani na 50%. Ich masina sa rozbieha a my mozeme len dufat, ze nas brutalne podcenia a vypustia to aby sme nedostali kefu.
Dnes cakam, ze Kanada nalozi Cechom, aj ked by som radsej videl vyhrat nasich bratov. Jagr hra perfektny turnaj, neskutocne mu pospela zmena v NHL.
-
t0m4s3
Admin
Kanada Cechom nenalozi, mozno vyhra o gol, mozno prehra. Ja tipujem remizu. Cesi maju papierovo silny tym a dokazali to preniest aj na lad v prvom zapase. V druhom to sice nebol tak presvedcivy vykon, ale aj tak vyhrali viacmenej s prehladom. Navyse budu oddychnuti.
-
audiotrack
VIP
tiež to vidím na vyrovnaný zápas, možno remíza, možno rozdiel jedného golu. Ale favorizujem tiež kanadu.
-
guess.whoo
Redeemer
lebo Kanada sa vcera brutalne namakala 
-
hojko
Site Admin
Rozkorculovala sa
Keby sme hrali s Nemeckom my, tak by sme dakovali aj za vyhru po najazdoch.
No podla mna to az tak vyrovnane nebude. Kanada este stale hra, resp. musi hrat zodpovedne, nie je to posledny zapas v skupine kedy im uz o nic nepojde. Cesi naposledy vyhrali, ale to 2x dotahovali na Lotysov. Isto to nebude vysledok 10:0, ako s Nemeckom, ale tipujem rozdiel aspon 2-3 golov. Ved uvidime. 
Osobne som viac zvedavy na Rusko - USA. V prvych zapasoch vyhrali jednoznacne (6:2 a 5:1), ich druhe zapasy vysledkovo az tak jednoznacne neboli (NOR 1:2 USA a RUS 5:3 SLO).
Osobne som viac zvedavy na Rusko - USA. V prvych zapasoch vyhrali jednoznacne (6:2 a 5:1), ich druhe zapasy vysledkovo az tak jednoznacne neboli (NOR 1:2 USA a RUS 5:3 SLO).
-
t0m4s3
Admin
Rusi vysledkovo mozno nie, ale herne boli o 2 triedy lepsi ako Slovinci. Prve dva Slovinske goly cez Barulinovu lapacku.
To je žiaľ bohu pravda.hojko napísal:Rozkorculovala saKeby sme hrali s Nemeckom my, tak by sme dakovali aj za vyhru po najazdoch.
Dnes si rád pozriem večer Čechov. Tipujem 5:3 pre Kanadu.
No ved preto som napisal, ze vysledkovo to nebolo jednoznacne. Mohli mat prevahu aj o 10 tried, dolezite je, kto kolko strelil golov.t0m4s3 napísal:Rusi vysledkovo mozno nie, ale herne boli o 2 triedy lepsi ako Slovinci. Prve dva Slovinske goly cez Barulinovu lapacku.