Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Hej ved ja viem, nechcem spekulovat len zvazujem moznosti
Este sa mozem rozhodnut. A co konkretne sa ti viac paci?
Sh4d0W
Prosim ťa, ak Ti príde v pondelok tá G2-jka tak si ju užívaj v zdraví aj v chorobe, v dobrom aj v zlom, v bohatstve aj v chudobe. Len už prosím ťa nešpekuluj!! [emoji38]
Prosim ťa, ak Ti príde v pondelok tá G2-jka tak si ju užívaj v zdraví aj v chorobe, v dobrom aj v zlom, v bohatstve aj v chudobe. Len už prosím ťa nešpekuluj!! [emoji38]
Karmovat ma nemusite za otazku.Lub0$ napísal:Obehal som si vcera nejake obchody, mne osobne iphone 6plus pride strasny co sa tyka dizajnu...je strasne dlhy. Typek v obchode mi dal do ruky nejaky samsung, myslim ze note..mal 5.7 a neprislo mi to az take katastrofalne...v pohode som to dal aj do vrecka. No mna zaujimaju vseobecne postrehy, ci Vam velky telefon nevadi...teraz som majitelom Sony Ericssonu j108i...takze keby som si kupil 5.5, bol by to riadny skokNo ked som si porovnal side by side 5 a 5.5 tak nejaky extra rozdiel nebol...no pol centimetra moze byt ta hranica, medzi niecim co budem nosit v ruke, alebo vo vrecku...to neviem, chcem to pocut od niekoho kto ma skusenosti.
Uz som si objednal 5.5ku...Ascend G7, v utorok by mala prist, som zvedavy aka to bude lopata
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie velka... rychlo zvyknes na to
tyler91
vlastne nema prijst, ja si mam ist pre nu
ale to je jedno, nechcem spekulovat len zvazujem moznosti a rozmyslam co bude naj, pojdem si asi pozriet G3 a uvidim. nahodou niekto kto ma obe a vie porovnat g2 a g3 tu nie je?
Je....
...
Oba sú dobre fony..pre G3 je plus len vymenitelna bateria, slot pre sd kartu a o niečo jemnejší displej ( rozdiel minimálny, ale je )....ja som zvolil G3 len kvoli tym dvom prvým veciam, inak by som bral kludne g2
Oba sú dobre fony..pre G3 je plus len vymenitelna bateria, slot pre sd kartu a o niečo jemnejší displej ( rozdiel minimálny, ale je )....ja som zvolil G3 len kvoli tym dvom prvým veciam, inak by som bral kludne g2
A otázna je podpora zo strany výrobcu, G2 vraj okrem aktuálnej verzie 5.0.2, ktorá sa momentálne distribuuje v Európe (oficiálne CZE verzie ju ešte stále nemajú) už nič novšie nedostane, G3 podľa mňa ešte do konca roka môže dostať aspoň 5.1.....
Na G2ke sa už bude treba spoliehať iba na komunitu..
Neviem čo je na tom zlé, že 5.0.2 bude posledná verzia, pokiaľ je dobrá vyladena, tak zbytočne tam trepať novú verziu, ktorá aj tak nič podstatné neprinesie. Ja osobne mam na svojej m8 stále Kitkat, ktorý mi slape na 100% (mám tam xposed a vadí mi zatiaľ nekompaktibilita s 5-kou)a nevidím 1 dôvod aktualizovať na Lollilop, necítim že som o niečo ukratený... Pravdepodobne aktualizujem az v Auguste ked vyjde Sense 7...
tyler91.. ide presne o to, či bude dobre vyladená. Stačí jeden nepríjemný bug v romke, ktorý ani nemusí súvisieť s konkrétnou verziou androidu a môže Ti to znechutiť celý telefón.. obzvlásť teraz, keď ho ešte len kúpil a ak LG už možno nebude chcieť vydať žiadnu záplatu na takto starý telefón.

Momentalne mam aj ja v g3 kitka.. Par dolezitych aplikácií mi na lizatku nesli a celkovo sa mi zda momentálne chod kitkatu viac bezproblémový.
Brm: aky bug myslis konkrétne?
Brm: aky bug myslis konkrétne?
Yogi120.. niekoľkokrát som ho už tu spomínal, mnoho majiteľov (vrátane mňa) sa sťažovalo na oneskorené rozsvietenie displeja pri prichádzajúcom hovore (cca 3 sek). Ani jedna aktualizácia v rámci 4.4.2 ho nevyriešila, aj kvôli tomu som začal experimentovať s alternatívnymi romkami, ktoré touto chybou netrpeli.
Custom rom, to je prvé čo do fonu dávam, takže som si ten bug ani nevšimol..
Pri mojich odporúčaniach na nejaký fon beriem do úvahy vždylen výsledný efekt pri danom mobile.. Čiže podpora od výrobcu a podobne veci ma velmi nezaujímajú pokial je podpora u inych vyvojaroch... Pre mňa je hlavné len to, čo za danu cenu môžem z telefonu dostat aj za cenu flasovania neoriginálneho fw a podobne.. Viem že každý takuto možnosť nepreferuje ale pre mňa to je najlepši spôsob ako za dobrú cenu mať dobrý smartfon .
Pri mojich odporúčaniach na nejaký fon beriem do úvahy vždylen výsledný efekt pri danom mobile.. Čiže podpora od výrobcu a podobne veci ma velmi nezaujímajú pokial je podpora u inych vyvojaroch... Pre mňa je hlavné len to, čo za danu cenu môžem z telefonu dostat aj za cenu flasovania neoriginálneho fw a podobne.. Viem že každý takuto možnosť nepreferuje ale pre mňa to je najlepši spôsob ako za dobrú cenu mať dobrý smartfon .
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A na Lollipope to nie je ešte opravené ?
Kubiak.. čo som zatiaľ narýchlo pozeral skúsenosti s Lolipopom na G2, malo by to byť opravené.. ale čo ak sa objaví nejaký iný nepríjemný bug? V prípade G2 by sme sa opravy asi už nedočkali, na G3 by ešte bolo riešenie.
Samozrejme, každý má iné priority, niekto sa striktne drží originálneho softu, niekto tam hneď hádže alternatívy. Len som poukázal na tento fakt. V prípade LG je však flashovanie úplne jednoduché - a obnovenie originálnej romky až primitívne, čiže človek nepríde ani o záruku.
Samozrejme, každý má iné priority, niekto sa striktne drží originálneho softu, niekto tam hneď hádže alternatívy. Len som poukázal na tento fakt. V prípade LG je však flashovanie úplne jednoduché - a obnovenie originálnej romky až primitívne, čiže človek nepríde ani o záruku.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja rozumiem, len ma zaujímalo, či to opravili. Snáď sa iné chyby neobjavia 
Presne ako píšes...u mňa je prioritou mať za čo najmenej peňazí najviac muziky a myslím si , že tieto modely od lg spolu s vhodne vybratym a nastavenym firmwarom, sú fony, ktorým nič nechýba.. Parádny displej , super fotak, slušná výdrž (na velkost displeja) velmi dobry výkon a za tu cenu ..na to som chcel zas ja poukazat..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A výdrž batérie ? Je tiež porovnateľná, alebo sú tam rozdiely?Yogi120 napísal:Je.......
Minimalny rozdiel ..na velkost a rozlíšenie ake ma g3 je vydrz velmi dobra by som povedal.. Minimalne rozdielna s g2
ako to spravili ze pri rovnako velkej baterke a pri slabsom rozliseni a mensej pamati ostava vydrz rovnaka??
je sranda ze gsmarena robi battery testy kde podla vysledneho cisla tie telefony vyzeraju na rovnako, ale v jednotlivych kategoriach je g3 podstatne horsia:
web browsing:
G2: 11:22h G3: 6:29h
video playback:
G2: 11:53h G3: 8:30h
je sranda ze gsmarena robi battery testy kde podla vysledneho cisla tie telefony vyzeraju na rovnako, ale v jednotlivych kategoriach je g3 podstatne horsia:
web browsing:
G2: 11:22h G3: 6:29h
video playback:
G2: 11:53h G3: 8:30h
Vymenitelna bateria ma nejal velmi netrapi, SD karta sa hodi ale tiez ju mozno pri 32gb ani nevyuzijem, a QHD je totalna zbytocnost, este aspon co som pocul tak lepsi fotoaparat? Neviem ci je pravda. A este ma podla mna trochu lepsi dizajn G3, vyzera tak premiovejsie a luxusnejsie. Zase na druhej strane slabsia vydrz oproti G2, a vyssia cena, vykonom su asi na rovnako.Yogi120 napísal:Je.......
Btw ziadne lagy na G3 nemas? Co viem tak sa na to ludia stazovali, alebo to bolo prehrievanie neviem, pisalo sa o tom dost a neviem ci to uz opravili.
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2015, 21:57)
brm napísal:A otázna je podpora zo strany výrobcu, G2 vraj okrem aktuálnej verzie 5.0.2, ktorá sa momentálne distribuuje v Európe (oficiálne CZE verzie ju ešte stále nemajú) už nič novšie nedostane, G3 podľa mňa ešte do konca roka môže dostať aspoň 5.1.....
Co sa tyka aktualizacii tak je to asi tak ze novsie nedostane, snad ale opravne updaty dostane ak nieco bude. G3 podla mna dostane este zopar aktualizacii.tyler91 napísal:Neviem čo je na tom zlé, že 5.0.2 bude posledná verzia, pokiaľ je dobrá vyladena, tak zbytočne tam trepať novú verziu, ktorá aj tak nič podstatné neprinesie...
A tak jak vravi tyler, pokial to bude dobre vyladene, co vyzera ze 5.0 by celkom mohla byt tak neni problem, stale to bude relativne nova verzia.
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2015, 22:01)
Co sa tyka toho bugu s rozsvietenim to by malo byt ako tak opravene.
A vydrz, urcite je G3 na tom horsie, u niekoho viac u niekoho menej alebo mozno na rovnako. Ale je tam rozdiel, uz len kvoli tomu ze jeden ma QHD a druhy FHD, pri skoro rovnakom procesore a baterii. 801 sice zevraj ma nejaky setrny mod alebo co ale urcite to nerobi take zazraky
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2015, 22:31)
Btw rozdiel medzi G2 a G3 v cene je cca 70€, co teraz