Tak popiste vy, realne skusenosti, pripadne problemy a postrehy, co sa tyka vydrze, vykonu softwaru atd.
Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Re: Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Tesim sa ze som nasiel konecne niekoho kto ma tieto 'alternativne' znacky mobilov, lebo recenzie na nete ma uz unavuju
Nejak neviem najst telefon ktory by splnil moje ocakavania, a poslednu dobu som dost pozeral na Honor 6 a mi3 alebo mi4. Aj ked mi4 je dost drahy, cez moj rozpocet, kedze 16gb verziu bez pamat. karty nechcem. Preto som potom pozeral mi3, no v kazdej recenzii najdu nejaku blbost ktoru vytiahnu na povrch a sprdnu ju.
Tak popiste vy, realne skusenosti, pripadne problemy a postrehy, co sa tyka vydrze, vykonu softwaru atd.
-
mirak2
Hardcore addict
hned som si nahodil android 5.1 aosp, takze skusenosti s miui nemam skoro ziadne
v recenziach sa mi viac pacil mi3 ako mi4... ked teba od mi4 odradza iba cena, tak si chvilu pockaj, kym vyjde mi5 a cena mi4 pojde drasticky dole
vraj ma mi3 zazltnuty displej, nevsimol som si... predtym som mal mensie telefony a tento mi pride neprijemny na dlhsie drzanie... vydrz baterie neskutocna, vykon desivy, 15 appiek beziacich na pozadi, do toho hra a ono to taha bez problemov
v recenziach sa mi viac pacil mi3 ako mi4... ked teba od mi4 odradza iba cena, tak si chvilu pockaj, kym vyjde mi5 a cena mi4 pojde drasticky dole
vraj ma mi3 zazltnuty displej, nevsimol som si... predtym som mal mensie telefony a tento mi pride neprijemny na dlhsie drzanie... vydrz baterie neskutocna, vykon desivy, 15 appiek beziacich na pozadi, do toho hra a ono to taha bez problemov
Bol oficialne ohlaseny mi5?
Aky bol dovod prechodu na android 5.1 aosp. Ja frcim na miui od zaciatku s tyzdnovymi verziami. Brutalne problemy sa objavuju iba zriedka, ale v nasledujucej verzii vzdy vyriesene. Popripade idem na verziu spat.mirak2 napísal:hned som si nahodil android 5.1 aosp, takze skusenosti s miui nemam skoro ziadne
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
bol a bude asi predavany po lete okolo septembra tak isto ako aj mi4 pred rokom...mne osobne sa mi4 paci viac ako mi3 (drzal som v ruke oba telefony takze viem posudit) kvoli jednak o trosku lepsiemu HW ale hlavne kvoli prepracovanejsiemu telu a krasnemu a odolnemu ramceku ktory kopiruje iPhone..inak podla mna je MIUI najlepsia nadstavba na android co existujeLub0$ napísal:Bol oficialne ohlaseny mi5?
Ako vravim, mam iste poiadavky podla ktorych si zhanam telefon, a mi4 ich perfektne splna, no serie ma ze nemaju slot na memory card. Cim som nuteny kupit si 64gb verziu a ta je mimo moj rozpocet. Takze dik za radu, asi pockam na predaj mi5 a budem dufat ze mi4 bude lacnejsia, ved je naddimenzovana hardwarom, takze sa zrejme nemusim bat ze uz bude 'out of date'
-
mirak2
Hardcore addict
chcel som nexus feeling a cisty androidLukasqoO napísal:Aky bol dovod prechodu na android 5.1 aosp. Ja frcim na miui od zaciatku s tyzdnovymi verziami. Brutalne problemy sa objavuju iba zriedka, ale v nasledujucej verzii vzdy vyriesene. Popripade idem na verziu spat.
Od dnes mam Huawei Ascend G7 
-
cORP.
Addict
posledny model co mam lenovo vibe z2 pro ,uvidime co pride dalej 
-
guess.whoo
Redeemer
podobne ako Corp. 
-
Andi_Cibula
Addict
Tak po viac než 1,5 roka vymýšlania, navrhovania a práce môžem prehlásiť, že mám síce hlúpy mobil, ale postavil som si ho sám. 
Kamarát ho pomenoval Cibufón.
http://svetelektro.com/Forum/ako-som-si ... 40490.html
Kamarát ho pomenoval Cibufón.
http://svetelektro.com/Forum/ako-som-si ... 40490.html
-
guess.whoo
Redeemer
pekne pekne, je aj denne vyuzitelny? (myslim ci mas nan nejake puzdro a nosis ho so sebou)
-
Andi_Cibula
Addict
Denne využiteľný by v podstate aj bol, akurát baterku mám iba prigumičkovanú a ten firmware je katastrofa.
To chce ešte vývoj, ja neviem totiž programovať.
Chcelo by to zabudovanie do nejakej krabičky z 3D tlačiarne. Anténa tiež žiadna sláva, ale na návrh nejakej malinkej embedded nebol čas, musel som ísť na istotu.
Chcelo by to zabudovanie do nejakej krabičky z 3D tlačiarne. Anténa tiež žiadna sláva, ale na návrh nejakej malinkej embedded nebol čas, musel som ísť na istotu.
Tak, oddnes som vlastníkom Meizu MX5, 32GB Silver/Black. 
Vcera u mna nastal prechod z Nexus 4 na Galaxy S6 Edge.
Skoda ze SW je kus hovna pretoze samotny HW je nieco neskutocne.
Skoda ze SW je kus hovna pretoze samotny HW je nieco neskutocne.
Prečo si šiel do edge a nie obyčajnej s6?
od dnes iPhone 6 64gb Gold 
Cisto kvoli dizajnu.beardie napísal:Prečo si šiel do edge a nie obyčajnej s6?
Lebo medzi nimi dvomi sa rozhodujem a zatiaľ som neprišiel na žiaden benefit toho zahnuteho displeja, skôr sa bojím, že keď padne na hranu, tak to bude KO