Cenzúra - zakazovanie a mazanie všetkého čo je proti USA
Re: Cenzúra - zakazovanie a mazanie všetkého čo je proti USA
no tak si precitaj znovu ten moj prispevok -> "taktika -"
a ty si na to reagoval svojim subjektivnym pohladom a nasledne som ta nepriamo poziadal k tomu aby precital vsetky cisla.
no a nemam k tomu co viac dodat
a ty si na to reagoval svojim subjektivnym pohladom a nasledne som ta nepriamo poziadal k tomu aby precital vsetky cisla.
no a nemam k tomu co viac dodat
takze pokial je to marketingova taktika, tak mozu nalepkovat koho chcu. len to nesmie byt taktika inych. to uz je cenzura.
preco by som cital vsetky cisla? dokazem narabat s googlom natolko, ze keby som trpel potrebou zaoberat sa blizsie dovodmi preco nenavidiet inych, tak si to viem dohladat zadarmo. to iste aj o velkorustve, ranhojicoch, panbludslavizme, skupinkach vladnucich vsetkemu...
vacsia zabava nastava, ked si clovek chce tie bludy overit pri koreni. ako "kopersky odkaz", ktorym saskoval ten odbornik na hovadzinu v divadle, ci kde to mali urobene podium: "dnes sa nasiel storocny odkaz ako si niekto v slovinskom Koperi vysnival, ze o sto rokov tam vsetci budu zit v harmonii a budu sa akceptovat". nikto v Koperi o takom niecom nic nepocul. iba dva bludweby pisane v angline zdelili tuto spravu. vdaka tej zlovolnej unii, ktora mi financovala kurz slovinciny a pobyt v Koperi
je super mat za cielkovku 0,5% populacie, ktora nedokaze obsluhovat google a neovlada cudzie jazyky tak, aby videli co za lzi to kupuju.
preco by som cital vsetky cisla? dokazem narabat s googlom natolko, ze keby som trpel potrebou zaoberat sa blizsie dovodmi preco nenavidiet inych, tak si to viem dohladat zadarmo. to iste aj o velkorustve, ranhojicoch, panbludslavizme, skupinkach vladnucich vsetkemu...
vacsia zabava nastava, ked si clovek chce tie bludy overit pri koreni. ako "kopersky odkaz", ktorym saskoval ten odbornik na hovadzinu v divadle, ci kde to mali urobene podium: "dnes sa nasiel storocny odkaz ako si niekto v slovinskom Koperi vysnival, ze o sto rokov tam vsetci budu zit v harmonii a budu sa akceptovat". nikto v Koperi o takom niecom nic nepocul. iba dva bludweby pisane v angline zdelili tuto spravu. vdaka tej zlovolnej unii, ktora mi financovala kurz slovinciny a pobyt v Koperi
je super mat za cielkovku 0,5% populacie, ktora nedokaze obsluhovat google a neovlada cudzie jazyky tak, aby videli co za lzi to kupuju.
nuz, ked 99,5% populacie nema tusenia, veria v pravolavy matrix, vedia byt najprv na sovietskej strane, potom na americkej, tak necudo 
na zaver asi uz len, ze keby trojica osvietencov zo Slovenska nasla dieru v Matrixe, tak na druhy den po jej zverejneni sa s nimi porata agent Smith 
skoda len, ze tie grafy neuvadzaju obdobie. takze vobec nie je jasne, ci ma pretriasanie Smatonovho zoznamu dopad na navstevnost inych webov, alebo nie.
Alternatíva naďalej ostáva menšinovým žánrom. keby bola vacsinovym, tak by bola mejnstrím. a kazdy kto nie je ofca a pije savo, vie, ze mejnstrím je smrrrť!
Priestorom pre informačných “fajnšmekrov”, teda ľudí, ktorí si aktívne vyhľadávajú informácie z rozličných zdrojov a svoju mienku si tvoria sami. - bulzajz! lebo kazdy kto cita spinave mejnstrimy si netvori svoj nazor a nehlada ROZLICNE zdroje (teda nie ta ista sprava, s rovnakymi preklepmi na dvoch rozdielnych strankach). a tiez ziaden informacny kožmejker nema totozny nazor ako alternativa. preto si ludia vyplachuju zadky stankou, genitalie savom a decka neockuju.
Alternatíva naďalej ostáva menšinovým žánrom. keby bola vacsinovym, tak by bola mejnstrím. a kazdy kto nie je ofca a pije savo, vie, ze mejnstrím je smrrrť!
Priestorom pre informačných “fajnšmekrov”, teda ľudí, ktorí si aktívne vyhľadávajú informácie z rozličných zdrojov a svoju mienku si tvoria sami. - bulzajz! lebo kazdy kto cita spinave mejnstrimy si netvori svoj nazor a nehlada ROZLICNE zdroje (teda nie ta ista sprava, s rovnakymi preklepmi na dvoch rozdielnych strankach). a tiez ziaden informacny kožmejker nema totozny nazor ako alternativa. preto si ludia vyplachuju zadky stankou, genitalie savom a decka neockuju.
-
tehla
jackb - z teba sa stal rovnaký fanatik, ako konšpiračný magori s alobalom na gebuli ....
Štefan Skrúcaný: "Tvárime sa, že máme slobodu slova, ale v skutočnosti to je horšie ako za socializmu"
http://www.hlavnespravy.sk/tvarime-sa-z ... zmu/613234
http://www.hlavnespravy.sk/tvarime-sa-z ... zmu/613234
Tymto clankom by som sa neohanal, pretoze podla neho je porusenim slobody slova, ked sa k satire vyjadri kancelaria prezidenta. Vyjadrit sa moze aj papez, ale kym ho za to nebude stihat policia, tak sa o cenzure neda hovorit. Tak ako sa Skrucany moze satiricky vyjadrit k hocikomu, takisto sa ten hocikto moze vyjadrit k nemu.
Komunisti by ho za to poslali do basy alebo v lepsom pripade do bane na Sibiri.
Komunisti by ho za to poslali do basy alebo v lepsom pripade do bane na Sibiri.
Viz prvý komentár v ich diskusii
GothaR , beardie - ten článok je o zákaze politickej satiry v televízii. Vidíte teraz v televízii nejakú politickú satiru ?
Zase si to prekrúcate po svojom ako sa vám hodí a odvádzate pozornosť od podstaty toho článku, a to je zákaz politickej satiry v televízii.
K tomu ste sa vôbec nevyjadrili
Zase si to prekrúcate po svojom ako sa vám hodí a odvádzate pozornosť od podstaty toho článku, a to je zákaz politickej satiry v televízii.
K tomu ste sa vôbec nevyjadrili
skusim znova:
Vtedy títo pravicoví komedianti na základe svojej pracovnej náplne zosmiešňovali Mečiara, Slotu, Ľuptáka, potom neskôr Fica. Spočiatku okolo roku 2000 toto ich "umenie" bolo komerčne ziskové, ale ľuďom sa táto pokleslá zábava skoro zunovala. To je celý súčasný problém Skrúcaného. Zo strany židomédií v súčasnosti už nie je žiadny záujem o politický "humor" Skrúcaného. Normálni ľudia nikdy ani neuznávali politického lokaja Skrúcaného. Jeho "humor" bol totiž vždy príliš politicky rektoalpinistický. Aj teraz plače na úplne nesprávnom hrobe...
https://www.profesia.sk/praca/sofian/O2099048
BH, solo_kamen, ramaya: mozte sa realizovat a mat za to uz konecne aj zaplatene
Cudujem sa, ze si tam nedali rustinu 
-
Solo_Kamen
King
jackb napísal:https://www.profesia.sk/praca/sofian/O2099048
Nechal som sa tebou vyprovokovať posledný raz
ktovie, ci daju nieco nad minimalku...
beardi, "samizdat ktory si na seba ledva zarobi"? to skor novi ambiciozni presstit... teda profesionalni a nezaujati novinari budu musiet do projektu okrem svojho casu vlozit aj obsah hlinenej svinky.
-
tehla
No Penta asi neprihodí, to je pravda ...