MS v hokeji 2015 CR

O športe...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v hokeji 2015 CR

Príspevok od používateľa P3Bo »

Haha žeby ste sa nepo... jeden zápas proti Nórom si oddýchne a potom pôjde do štvrtej lajny. By som sa smial v alternatívnej situácií keby sa Kopeckému nedarilo ani proti Nórom v poslednej formácií aká vlna fanúšikovskej nevôle na jeho osobu zdvihla. Stranu dozadu nebolo naňho dobrého slova.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

P3Bo, dobreho slova vzhladom na jeho poziciu centra v 1. formacii, nutno podotknut
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

gorsche napísal: tak vyzerá že si to nakoniec aj fakt dal :D Posadiť dokonalého hráča do štvrtej/tretej fromácie...Ale Bartovič ktorý bránku netrafí ani z bránkovej čiary bude hrať ďalej a Miklík ktorý to za repre vedel vždy sedí. Už proti Nórom by ho mohol dať hrať.

Nepotvrdené fámy...
Ty nepotvrdená fáma, toto je fakt, ktorý o ňom vie polovica republiky, Slovenskej a aj Českej už bohužiaľ. A okrem toho má chlapec problémy aj s míňaním výplaty na alko nápoje, nielen na automaty. Čiže faktom ostáva, že kým si to neuprace v hlave, tak nebude poriadne platným hráčom ani pre Bardejov alebo Trnavu v dlhodobom meradle.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

P3Bo napísal:Haha žeby ste sa nepo... jeden zápas proti Nórom si oddýchne a potom pôjde do štvrtej lajny. By som sa smial v alternatívnej situácií keby sa Kopeckému nedarilo ani proti Nórom v poslednej formácií aká vlna fanúšikovskej nevôle na jeho osobu zdvihla. Stranu dozadu nebolo naňho dobrého slova.
Oddychne, ale v najdôležitejšom zápase v skupine z tých ostávajúcich. Za zostavu je zodpovedný Vujtek a ako profesionál dúfam vie čo robí :?
hd_ napísal:
Ty nepotvrdená fáma, toto je fakt, ktorý o ňom vie polovica republiky, Slovenskej a aj Českej už bohužiaľ. A okrem toho má chlapec problémy aj s míňaním výplaty na alko nápoje, nielen na automaty. Čiže faktom ostáva, že kým si to neuprace v hlave, tak nebude poriadne platným hráčom ani pre Bardejov alebo Trnavu v dlhodobom meradle.
tak sezónu v Sparte mal úžasnú, až na semifinále. Bol platným hráčom v Sparte Praha a to už niečo znamená. Sledoval som jeho zápasy a nezdá sa mi žeby to flákal, holdoval gamblerstvu alebo alkoholu. Hráč ktorý sa zlepšuje od zápasu k zápasu asi sa naozaj venuje tomu hokeju naplno. Navyše sa raz vyjadril že Spartu si vybral preto aby mohol zarábať peniaze lebo za morom nedostával plat. Zarábať chcel kvôli rodičom ktorí sú na tom zle finančne. Radšej budem veriť slovám z jeho úst ako polovici republiky, že jedna babka povedala... Ja som zas počul že sa to s ním od odchodu zo Slovenska veľmi zlepšilo a poctivo trénoval keď hral za Gatineau Olympiques alebo za Spartu. Ale tak ktoré tvrdenie je pre typického Slováka zaujímavejšie však :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Dal si si vobec namahu pozriet sa par stranok dozadu v tejto teme?
gorsche
Medium Star
Medium Star

čítal som ju celú, keď mi niečo uniklo tak sa ospravedlňujem, ale odpovedať na otázku že prečo Reway nehrá, že hrá automaty mi príde skôr ako z bulváru
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak specialne pre teba

post2161588.html#p2161588

Ti co sa v jeho okoli pohybuju vedia o co ide. Ty si kludne ver tomu, ze nehra, lebo je fyzicky chory.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Dôvod aký si myslím že prečo nehrá som nenapísal a to že niekto v reštike niečo drbol kde bola Sparta ubytovaná pravdepodobne na jednu noc, to musí byť pravda. Videl Martina ako hral automaty alebo dokonca len počul a už to je relevantný dôkaz. Rovnako ako Hojko, v jednej diskusii som čítal že blízky kamarát Réwaya povedal že už party atď obmedzil na minimum. Vadiť sa na základe toho čo vieme je nezmysel keďže všetci vieme len to, čo sme niekde čítali, počuli... Navyše je mladý a to k tomu veku aj tak patrí. Pozrite na Daňa ako sa vypracoval za ten čas v AHL/NHL. Úplne iný chalan. Vyjadrenia že tým zabije svoj talent a kým sa nedá do poriadku nebude dobrý hráč sú sprosté, keďže to má zjavne pod kontrolou a každú sezónu sa mu darí čoraz viac. Od témy MS sme odbočili už dosť takže už sa k tomu vyjadrovať nebudem. Každý nech si spraví svoj názor.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Si pamätám tie reči o Daňovi, pred odchodom do zámoria - "Načo sa tam trepe, veď ten chlapec nemá ani na Slovan"....
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Reway mal sezo u dobru, ale v repre sa tento rok akosi nepresadil :D To isto nebude len prr neskory prichod alebo pre dake nachladnutie. Danovi som ani ja neveril, ale potesilo, ze sa presadil.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na to, že máme 3 utrpené víťazstvá je až nechutné ako komentátor na STV podceňuje Nórov.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Rozhodcovia pomáhajú Nórom seč to jde.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

hokej jak vino
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

sme si odfajcili zapas
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak toto si mohol odpustit, 5 minut a ked dostaneme gol, presilovka pokracuje.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Teraz sa ukáže v tej 5 minutovej presilovke Nórov, že chýba Kopeckého bojovnosť pre kazenie hry a napádanie súpera v obrannej tretine Slovenska....
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak teraz musime uznat ze pri nas rozhodcovia drzali, Nori mali hrat 5 na 3 cele 2 minuty.

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2015, 22:19)
Tak predsa to bude 5 na 3, to co nasi stvaraju, nepochopitelne!
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Jeden zapas si kuknem aj to prehraju.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

To pískanie cez Nórsku hymnu si mohli odpustiť.
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

môžem nasrac na taký hokej, ta najprv vyhrávame 2 : 0 a zrazu prehrávame 3 :2, ta to čo to je, to kde sme, že si dovolíme podceniť takú jedinečnú príležitosť, dúfam že už s tými fínmi to konečne dáme
Napísať odpoveď