GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Ja by som to tiez neriesil a normalne hral.. Ak sa bojis toho, ze po odpocitani budes v minuse, tak si daj len pozor, nech ti peniaze neklesnu pod sumu, ktoru si od neho dostal. Ci kde je problem?
-
manager666
Star
Borci, co mate originalku... Kolkokrat vam hra spadla pocas single playeru? Mam nahranych 15% a uz som zazil tolko padov, ze to uz asi nevydrzim a tu hru odinstalujem.
manager666 - pada to na rovnakom mieste? V nejakej misii je tam problem, bug, inak mne to isty cas padlo viackrat, potom uz vela dni v SP vobec, tiez na zaciatku pred jednym updatom to nepadalo vobec.
-
007miroslav007
Expert
Mne zatial ani raz, mam nahrane cca 40 hodin a 34% samizda...manager666 napísal:Borci, co mate originalku... Kolkokrat vam hra spadla pocas single playeru? Mam nahranych 15% a uz som zazil tolko padov, ze to uz asi nevydrzim a tu hru odinstalujem.
pri com ti to pada? ked vytiahnes zbran v aute?manager666 napísal:Borci, co mate originalku... Kolkokrat vam hra spadla pocas single playeru? Mam nahranych 15% a uz som zazil tolko padov, ze to uz asi nevydrzim a tu hru odinstalujem.
Zbraň v aute
Mierenie (resp. cover system (Q))
Niektoré misie, ktoré zahŕňajú "zbrane", ktoré sa hádžu "sticker bomby, a podobne"
A tuším aj nejaké ďalšie veci spôsobujú pád hry (neviem ako je to s updatami, dlho som nehral)
Mierenie (resp. cover system (Q))
Niektoré misie, ktoré zahŕňajú "zbrane", ktoré sa hádžu "sticker bomby, a podobne"
A tuším aj nejaké ďalšie veci spôsobujú pád hry (neviem ako je to s updatami, dlho som nehral)
Co potrebujem na prejdenie pribehu na 100%? Nasiel som tam len kategorie, ale vsetko na mape mam prejdene, je nutne prejst napr. tenis alebo jogu na kazdej ikonke, ci staci na jednej? Pocitaju sa do 100% aj skoky autom?
-
manager666
Star
Tusim 1 alebo 2 misie mali problem so zbranou v aute. Cital som o tom na nete.Slayter napísal: pri com ti to pada? ked vytiahnes zbran v aute?
Uz sa mi raz stalo, ze aj krytie zhodilo hru (ked som zabijal motorkarov).
Avsak, casto sa mi stalo, ze hra spadla len tak sama od seba. Je mozne, ze niekolkokrat to bolo sposobene, ked som sucasne klikol lavou i pravou mysou, ale uz sa mi stalo, ze len tak bez priciny hra spadla a po restarte uz nie (napr. ked som sa dostal z marnice a chcel som nastupit do auta).
Takze iba robim prieskum, ci je to iba moj prolem, alebo sa jedna o globalny problem.
Toto musis mat enabled, mne to sposobovalo crashe s mierenim:
Escape>settings>saving and startup> landing page > enabled
Escape>settings>saving and startup> landing page > enabled
Práve v márnici mi to asi 5x padlo kvôli cover systému ale raz tuším aj v aute (doteraz neviem prečo).
DeJF - Ja viem ze su take zoznamy, ale chcel som najskor hrat sam, bez pomoci a map, az keby som nevedel najst nic dalsie, tak sa pozriem do map, preto som chcel len vediet ktore kategorie sa pocitaju.
Ciastocne si odpoviem, ako som tak hral, tak sa mi zrazu zobrazili nove misie, otazniky, pritom som hral niekolko hodin po ukonceni pribehu a nic sa neukazalo, az teraz, casto sa tiez misia zobrazi a kym tam dojdem, zmizne.
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2015, 0:56)
Slayter - ja to mam vypnute a presiel som asi 60% pribehu bez jedineho padu, no bolo to po poslednom update, predtym mi to padalo v online, bolo to tusim po prvom update ak nepocitam ten co bol hned po instalacii.
Hensym - v marnici mne nespadlo ani raz
Ciastocne si odpoviem, ako som tak hral, tak sa mi zrazu zobrazili nove misie, otazniky, pritom som hral niekolko hodin po ukonceni pribehu a nic sa neukazalo, az teraz, casto sa tiez misia zobrazi a kym tam dojdem, zmizne.
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2015, 0:56)
Slayter - ja to mam vypnute a presiel som asi 60% pribehu bez jedineho padu, no bolo to po poslednom update, predtym mi to padalo v online, bolo to tusim po prvom update ak nepocitam ten co bol hned po instalacii.
Hensym - v marnici mne nespadlo ani raz
-
ice holmvik
Amateur
Nevypinas nahodou proces "gtavlauncher.exe" po tom, ako sa ti zapne gta? To sposobovalo random crashe u vela ludiHensym napísal:Práve v márnici mi to asi 5x padlo kvôli cover systému ale raz tuším aj v aute (doteraz neviem prečo).
K 100%, pravdepodobne je nutne kupit niektore nehnutelnosti, aby sa odomkli niektore misie a potom cakat.
Dalsia otazka, ako mam kupit napr. golfovy klub za 150 milionov, len opakovat misie? Je nejaky sposob ktory prinesie vela penazi? Bez cheatov.
Dalsia otazka, ako mam kupit napr. golfovy klub za 150 milionov, len opakovat misie? Je nejaky sposob ktory prinesie vela penazi? Bez cheatov.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dá sa ľahko dostať k miliarde+ na každej postave kupovaním a predávaním akcii. Frenklin čo ma tie assassin misie od lestera tak tie si treba nechat až na koniec hry, ako hru prejdete mate viac penazi tak vtedy to treba porobiť..
http://www.ign.com/wikis/gta-5/Assassination_Investor
http://www.ign.com/wikis/gta-5/Assassination_Investor
Dik, inak prave robim misie s ponorkou a kupil som si aj helikopteru, ked sa pokusam zdvihnut nou ponorku, zrazu sa nakloni do strany a havarujem, vzdy, je to bug??
Tak dohral som hlavny pribeh, este mi ostava par bocnych misii. Celkovo to hodnotim dost lepsie ako IV. Mohlo byt viac misií mimo mesta, trochu malo vyuzite to bolo. Tak isto nejake misie s policiou atd. by sa zisli. A chybali mi tam vozidla ako kombajn a podobne.
Spoiler
Pribeh bol dobry, postavy super, aj ked zdal sa mi trochu kratsi, tych velkych heistov bolo strasne malo. na konci som vybral moznost C.
Re: GTA V Online - Heists
Tak Criminal Mastermind ($10 000 000) challenge done, diky GothaR, Aiden a Psychos 
Re: GTA V Online - Heists
Veru, dobre sa hralo, len v poslednych 3ch setupoch na mna naplno dolahol stres z toho, ze skapem
Predtym to bola relativne pohoda, ale nastastie sa podarilo a teraz musim porozmyslat ako co najlepsie rozbit tie peniaze 
Toto su priblizne casy v minutach, kolko nam zabral kazdy heist ked sme uz vedeli co a ako:
Fleeca Job 20
Prison Break 70
Humane Raid 120
Series A 90
Pacific Standard 60
Toto su priblizne casy v minutach, kolko nam zabral kazdy heist ked sme uz vedeli co a ako:
Fleeca Job 20
Prison Break 70
Humane Raid 120
Series A 90
Pacific Standard 60
dve hodinky heist ? tomu hovorím heistík