Cenzúra - zakazovanie a mazanie všetkého čo je proti USA
Re: Cenzúra - zakazovanie a mazanie všetkého čo je proti USA
mozno niekto z vychodu, ked mozu na radio, mohli by aj na casak
na konspiracie tu mame temu 
vraj sa uz druhy mesiac nevyzbieralo 8tisic € na chod SV. takze to, ze je Samatanov index na nic asi pravda nebude...
-
Solo_Kamen
King
Netvrdil si predtým, že to rádio financujú ruskí agenti? A teraz máš na to zase inú konšpiračnú teóru. Super, len tak dalej 
to pisali aj tvoji spoluposluchci vcera vecer na FB Vysieraca
(a opat si sa chytil na moj post)
(a opat si sa chytil na moj post)
-
Solo_Kamen
King
Vďaka za pretlmočenie ich stanoviska, nemal som čas to nejak sledovať. Ale pochybujem o tom, že by nejaký Smatana mal také silné slovo aby to ovplyvnil 
(spýtat sa snád môžem)
(spýtat sa snád môžem)
to mozes, ved mame slobody. aj tu prejavu 
aby si mohol pokojne uzivat predlzeny vikend tak opravim svoje tvrdenie: "ruski agenti uz dva mesiace neposlali 8000 eur na chod vysielaca. moze to byt aj tym, ze ich aktivity demaskoval ucitel Smatana."
aby si mohol pokojne uzivat predlzeny vikend tak opravim svoje tvrdenie: "ruski agenti uz dva mesiace neposlali 8000 eur na chod vysielaca. moze to byt aj tym, ze ich aktivity demaskoval ucitel Smatana."
-
tehla
no už len alobal s anténou na hlavu 
dakujem, uz mam. a co by si predpisal mojim kolegov konspiratorom, ktori v dochodkovom veku prisli na to, ze lietadla vozia chemtrails, ale ze sa im da branit uterakom v octe? alebo starcekom, ktori za kazdym ochorenim vidia parazita a pudia ho z tela savom?
Jackb ty mas normalne uz paranoje a komplex z konspiratorov
... Ja nechapem, toto co stvaras ty, akurat z opacneho tabora som takto nedramatizoval ani ked som veril na chemtrails a podobne hluposti, ale ty tu stale tocis o tom istom...kebyze si dam vyhladavanie klucovych slov srbsko,hudo, rusky agent na tvoj nick, tak typujem ze by sa to nezmestilo ani do 100 stranoveho word dokumentu.
co ta primalo neverit v chemtrails?
2korag - myslim, ze jackb si uz z toho robi viacmenej srandu, ja osobne v jeho v prispevkov vidim uz len ironiu 
beardie: Tazko povedat, mozno vek, zdravy rozum a hlavne fakt, ze keby chceli tamti hore redukovat populaciu tak je na to daleko viac sposob, ktore by sa dali zakamuflovat, aby o tom nikto nevedel.
butthead: no lenze ironia je v poriadku, ked to napises raz alebo par krat, lenze unho uz vyse 4 mesiacoch vidim stale to iste a zda sa mi ze sa to unho stupnuje... to je proste pravy opak konspiracnych blaznov.
butthead: no lenze ironia je v poriadku, ked to napises raz alebo par krat, lenze unho uz vyse 4 mesiacoch vidim stale to iste a zda sa mi ze sa to unho stupnuje... to je proste pravy opak konspiracnych blaznov.
-
Solo_Kamen
King
Hlavne by do toho muselo byt zapletených ohromné množstvo ludí (konštruktéri a obsluha lietadiel, piloti)... a ludia velmi radi rozprávajú. Napríklad taký Snowden. Ale to som moc odbočil už.Korag napísal:beardie: Tazko povedat, mozno vek, zdravy rozum a hlavne fakt, ze keby chceli tamti hore redukovat populaciu tak je na to daleko viac sposob, ktore by sa dali zakamuflovat, aby o tom nikto nevedel.
veris este nejakym konspiraciam? mozeme sa na to spolu pozriet 
korag, nemas nic lepsie na praci, ked mas cas viest stastitky o tom kolko percent z mojich postov je proti komu a co sa stupnuje a co nie.
po pocuvani SV sa ale nic ine ako sranda z toho robit neda. lebo ludia, ktori to vazne myslia, si zasluzia 24/7 starostlivost.
a vratili sme sa ku obrazku, ktory tu zdielal Gothar: nazorova sloboda, ci sa to niekomu paci ci nie, plati obojstranne.
po pocuvani SV sa ale nic ine ako sranda z toho robit neda. lebo ludia, ktori to vazne myslia, si zasluzia 24/7 starostlivost.
a vratili sme sa ku obrazku, ktory tu zdielal Gothar: nazorova sloboda, ci sa to niekomu paci ci nie, plati obojstranne.
videli ste film Citizenfour ? ak nie, odporucam pozret
“Cenzúra liberálnych médií je šokujúca” – americká feministka o kauze Spoločnosti pre plánované rodičovstvo
http://www.hlavnespravy.sk/cenzura-libe ... tvo/653285
Liberalizmus je pravicove politicke spektrum. Lavica je socializmus, resp. socialne-demokraticky model. Mam taky dojem, ze autor toho clanku uplne chybne a ucelovo prebera vyroky nejakej osoby, vytrhava ich z kontextu a este to zaklincuje nadpisom "Cenzúra liberálnych médií je šokujúca" pricom vyroky danej tety prebral z interview pre "liberalny spravodajsky portal".ramaya napísal:“Cenzúra liberálnych médií je šokujúca” – americká feministka o kauze Spoločnosti pre plánované rodičovstvo
Takze liberalni novinari s nou spravia interview, zverejnia to, aby to nejaky chujko z hlavnych sprav mohol prebrat a dodat k citaciam svoje pomylene dodatky a tym ju akoze cenzuruju?
Klasika hlavne spravy...uroven Noveho casu, akurat clanocek nie je o novych kozach nejakej kvazi celebrity s kacacou tvarou, ale evidentna cielena anti-americka, anti-liberalna, anti-laviciarska pro-life pro-krestanska propaganda.
Co ma takyto bulvarny clanok vzbudit v citatelovi?
A/ Ze s Amerikou je to hodne zle, ked uz aj "zuriva" "ateisticka" "radikalna" feministka obhajuje pro-life pro-krestansku agendu. A este aj hnusna cenzura tam je.
B/ Ze feministky su muzatky, zurive, ateisticke a evidentne to nemaju vsetko v hlave v poriadku, ked verejne prezentuju nazory, ktore v podstate stoja uplne proti feminizmu ako takemu.
Co ma clanok o americkej feministke spolocne s tym, ze podla "raraska" funguje cenzura vsetkeho protiamerickeho na Slovensku?