MS v hokeji 2015 CR
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji 2015 CR
Tak ze nespadne do B. kategorie
Máš C,B a najlepšiu A katégoriu.A system je ako vo futbalovych ligach,posledny zostupuju a prví z B-ecka idu do A-cka...M142 napísal:neviem ci spravna tema, ci sa tu mozu preberat len sportove vykony tohoto rocnika, ale jedna vec ma zaujima a nemozem sa nikde dohladat. ako sa vlastne krajina dostane na majstrovstva? su predtym nejake zapasy o postup do nich? alebo sa to vybera podla nejakeho ineho kluca.
Škoda toho, v prvých dvoch tretinách, kedy sme si zaslúžili dostať 3-4 góly, tak sme držali čisté konto a potom v 3. tretine, kedy to bolo ako tak vyrovnané, tak tam padol ten šťastný teč. Ale treba povedať, že Fíni išli tomu šťastiu naproti a celkom zaslúžene vyhrali. Po dnešnom zápase človek ani nemôže byť nasratý, skôr len smutný, keď vidí tú biedu a beznádej na ľade. Keďže reálne na postup potrebujeme tak 4 a viac bodov, tak po dnešku to pre nás už na 101 % hasne a to ja sa snažím byť väčšinou optimista. Škoda, lebo po tých prvých 3 zápasoch, hoci tam boli 2 stratené body, to ešte vyzeralo celkom nádejne. Ale jednoducho a stručne, nezaslúžime si to.
Nj, nevyzerá to moc dobre..., už je tu veľa teoretizovania, ale ešte maličká šanca tu je, zahrať si s Kanadou 
Ak by dnes večer vyhrali dáni nad nórmi v rhč, bielorusi by prehrali s fínmi a v poslednom dueli by nóri porazili bielorusov, tak by nám jedno víťazstvo teoreticky stačilo, keďže sme vyhrali nad bieloruskom. Len teraz neviem ako je to, keď bielorusi vyhrali nad amerikou.
Každopádne zajtra sa to rozhodne, poprípade už dnes večer, keď hrajú dáni s nórmi...
Ak by dnes večer vyhrali dáni nad nórmi v rhč, bielorusi by prehrali s fínmi a v poslednom dueli by nóri porazili bielorusov, tak by nám jedno víťazstvo teoreticky stačilo, keďže sme vyhrali nad bieloruskom. Len teraz neviem ako je to, keď bielorusi vyhrali nad amerikou.
Každopádne zajtra sa to rozhodne, poprípade už dnes večer, keď hrajú dáni s nórmi...
Myslim ze Fini ci Bielorusi ak prehraju oba dalsie zapasy (mozno este Nori aspon 1 zapas) a mozeme postupit aj s 1 vitazstvom.
-
t0m4s3
Admin
Fini nas urcite nespasia, ti uz maju o 5 bodov viac a navyse vzajomny zapas. Uprimne, do stvrtfinale nepatrime ani nahodou.
Jediná dobrá správa je, že aspoň to Lotyšsko už stratilo nádej na postup do štvrťfinále, takže nás už naisto nepredbehne v rebríčku IIHF a stále sa držíme na poslednej postupovej 8 priečke na olympiádu 2018
Predbehnúť v rebríčku nás už môže iba Bielorusko alebo Nórsko, a to je zatiaľ dosť reálne ...
Veľa bude záležať aj od toho či skončíme v skupine na 5 alebo 6 mieste a či Bielorusi neposkočia na 3 miesto v skupine
Predbehnúť v rebríčku nás už môže iba Bielorusko alebo Nórsko, a to je zatiaľ dosť reálne ...
Veľa bude záležať aj od toho či skončíme v skupine na 5 alebo 6 mieste a či Bielorusi neposkočia na 3 miesto v skupine
Praveze to je zatial dost nerealne. Tu je rebricek: http://oi61.tinypic.com/ztjdaf.jpg.Predbehnúť v rebríčku nás už môže iba Bielorusko alebo Nórsko, a to je zatiaľ dosť reálne ...
Najhorsie skoncime 12.. Cize po priratani 900 bodov mame 3100. Cize Bielorusom na dobehnutie treba 5. miesto a Norom 6.miesto (BTW Nori uz tecu s Danskom
Nóri sú už mimo hru o priamy postup na olympiádu
Styx# - ja si radšej počkám s oslavami až budú Bielorusi naozaj vyradený. Ani nám nikto neveril v roku 2012 a vyradili sme Kanadu vo štvrťfinále ... A vôbec nie je isté, že Bielorusko bude postupovať zo 4 miesta a dostane Kanadu. Kľudne môže nad Fínskom a Nórskom vyhrať a postúpiť z 3 miesta alebo z 2 miesta a dostať Švédov alebo Čechov.
Ale zatiaľ to vyzerá, nádejne aspoň čo sa týka olympiády. Múdrejší budeme v utorok a možno až vo štvrtok. Dovtedy sú to len kalkulácie
Styx# - ja si radšej počkám s oslavami až budú Bielorusi naozaj vyradený. Ani nám nikto neveril v roku 2012 a vyradili sme Kanadu vo štvrťfinále ... A vôbec nie je isté, že Bielorusko bude postupovať zo 4 miesta a dostane Kanadu. Kľudne môže nad Fínskom a Nórskom vyhrať a postúpiť z 3 miesta alebo z 2 miesta a dostať Švédov alebo Čechov.
Ale zatiaľ to vyzerá, nádejne aspoň čo sa týka olympiády. Múdrejší budeme v utorok a možno až vo štvrtok. Dovtedy sú to len kalkulácie
Ak by Bielorusi prehrali s Finmi a Normi, stacilo by nam jedno vitazstvo na postup, kedze mame s nimi k dobru vzajomny zapas, alebo sa mylim? Samozrejme je to malo pravdepodobne ze by s Normi prehrali, ale ktovie...
-
hojko
Site Admin
Tu je tabulka ohladom OH. Aj ak si myslim, ze na OH nemame...
https://dennikn.sk/126990/hrame-aj-o-ol ... e-tabulka/
https://dennikn.sk/126990/hrame-aj-o-ol ... e-tabulka/
V podstate máš pravdu. Ja by som aj videl ako potenciálne reálne, že by Nóri mohli poraziť Bielorusov, lebo na tomto šampionáte ozaj môže vyhrať hocikto nad hocikým. Akurát by som videl problém u nás, lebo my sme zatiaľ vždy len ten "hocikým".Dreamer napísal:Ak by Bielorusi prehrali s Finmi a Normi, stacilo by nam jedno vitazstvo na postup, kedze mame s nimi k dobru vzajomny zapas, alebo sa mylim? Samozrejme je to malo pravdepodobne ze by s Normi prehrali, ale ktovie...
To su take spekulacie kto nad kym vyhra. Z hladiska MS som sa s nimi uz rozlucil, v postup uz neverim. Z hladiska OH bude len dobre, ak nepostupime. Odzrkadluje to dlhodobu situaciu v nasom hokeji, ukazuje realitu a ukazuje, ze staty v ktorych sa len pred 20timi rokmi ucili viazat korcule, tak urobili velky progres ako napr. Norsko, Dansko, ale aj juzne krajiny typu Francuzsko ci dajme tomu Taliansko. Netreba zabudnut ani na Nemecko a Rakusko, staty okolo Ruska (Lotyssko, Kazachstan, Bielorusko).
/opraveny preklep - Francuzsko a Kazachstan
/opraveny preklep - Francuzsko a Kazachstan
-
mirak2
Hardcore addict
juzne krajiny typu norsko? a vies v akej kategorii hra estonsko? v 1A ked dobre pamatam
Nórsko nie je Južná krajina, za Taliansko hrajú kanaďania s talianským pasom,odkedy od Nemcov odišiel Krupp tak to s nimi ide dole vodou, v DEL hraje 70% Kanaďanov, nemajú z čoho skladať mančaft, Lotyšsko bude šťastné ked sa zachráni a Estónsko Á-čko v živote nehralo
To je síce pravda, ale trochu sa prikláňam k hekerovmu názoru a to že vzhľadom na to aké skúsenosti máme s hokejom v minulosti, stále sa tie úspechy nedostavujú tak ako by sa možno mali.
Sme majstri, máme 2x striebro a raz bronz a napriek tomu nepatríme stále pevne ani do prvej osmičky a štvrťfinále nie je tiež vždy istota.
Povedal by som že tak typické pre nás, ak aj bol úspech, nenadviazalo sa naň patrične a radšej sa na tom niekto nabalil ako by sa urobili kroky ktoré by priniesli časom nejaký progres.
Sme majstri, máme 2x striebro a raz bronz a napriek tomu nepatríme stále pevne ani do prvej osmičky a štvrťfinále nie je tiež vždy istota.
Povedal by som že tak typické pre nás, ak aj bol úspech, nenadviazalo sa naň patrične a radšej sa na tom niekto nabalil ako by sa urobili kroky ktoré by priniesli časom nejaký progres.
Juzna krajina malo byt uvedene Francuzsko, omylom som tam napisal opat Norsko. A miesto Kazachstanu som tam dal omylom Estonsko.
Ak to trochu sledujete tak Taliansko teraz trocha spadlo, lebo začali pracovať s rodenymi domácimi hráčmi.
Stotožňujem sa s Francúzskom,posledné 3 šampionáty hrali podľa mňa,fakt dobre pozerateľný útočný hokej,tohto roku,im trošku padol hrebienok...
TOP 6 je v hokeji jasná, sem tam sa podarí prekvapiť niektorým slabším krajinám (napr. Slovensko, Švajčiarsko vo finále, Nemci v semifnále pred pár rokmi). Medzi týmito krajinami je to dosť vyrovnané. Francúzi minulý rok štvrťfinále, teraz budú radi keď sa zachránia. Bielorusi pár rokov po sebe tiež nič nehrali a teraz zrejme 2 roky po sebe štvrťfinále. Niektorí si ešte stále myslia že patríme medzi TOP (ani sme tam možno nikdy nepatrili
), ale reálne máme tak na 8.-12. miesto vo svete