MS v hokeji 2015 CR

O športe...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: MS v hokeji 2015 CR

Príspevok od používateľa Blastbit »

Reálne máme na to 7-8 miesto...v plnej sile na nas nemaju bielorusi,nori,francuzi,slovinci, a im dalsí podobný..mozno ani švajčiari nie..stále nemaju tak zvučné mená ako my.
A uz ma serie to večné podcenovanie sa a neustále podkopávanie sebavedomia "fanušikov" našim hokejistom.
Vám "fanušikom" velmi vadí ked takým Rusom nepride Ovečkin, ked Svedom nepride Zetterberg, to vás viac zaujma, vy " fanusikovia", ako pre nás dolezitejsie veci.
Proste slováci su "hrdý" a "patriotistický" narod, uplne mi to stací vidiet na hokeji.
A je rozdiel medzi prehrou a prehrou.
Ja stále fandím našim aj ked viem byt na nich nahnevaný za výkony, ale stále im fandím.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dreamer »

hd_ - ved ja som nenapisal ze je to nemozne, ale malo pravdepodobne ze Bielorusi prehraju s Normi, mozne to je - a naopak si myslim ze raz za turnaj mame na to porazit silneho, Finov sme kludne mohli, bol to zapas o jednom gole, mali sme sance, aj tycku tusim.

Teraz uz nie je vela spekulacii, jednina moznost ako postupit s 1 vitazstvom je aby Bielorusi prehrali oba svoje zapasy, inak musime vyhrat 2x a toto uz si myslim ze je velmi nepravdepodobne.

K olympiade, v tom sa velmi nevyznam, ak vyhra Norsko nad Bieloruskom, nam to pomoze v MS, ale moze nas to stat olympiadu ak nasledne my nevyhrame aspon 1 zapas, ci nie?
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Ešte k včerajšej nemohúcnosti reprezentantov národa slovenského a jeho českého "kapitána" Jacka Sparrowa v podobe geniálneho Láďu Vújtka.....nejakých 7 minút pred koncom za stavu pre Slovensko nepriaznivého bola presilová hrá 5 on 4. Čo ma zaskočilo, že tento generál našej striedačky neodvolal brankára a nehrali sme tých 7 minút pred koncom (v dostatočnom časovom predstihu pred koncom zápasu za v tom čase ešte "priaznivého" výsledku) presilovku 6 on 4....tu sa ukazuje stará škola, ktorú Vujtek dnes predstavuje !!!!

Stačí uviesť dva príklady, ktoré povedia všetko, čo by sa malo udiať, byť tam mladší a šikovnejší tréner, samozrejme Országha si môže zobrať, názor som nezmenil, do repre má prísť skúsený tréner a nie sopľavý chlapec, ktorý nič na striedačke nedokázal...ale späť k tým príkladom

1, Tréner COLORADA Patrick Roy mal v zámorí v tejto sezóne gule na to, a dokázal opakovane 12-13 minút pred koncom zápasu odvolať brankára pri presilovke 5:4, čím zvýšil prevahu svojho mužstva na 6 on 4 :!: Vďaka tomu, sa z Colorada stalo najlepšie mužstvo čo sa týka efektívnosti využitia početnej výhody pri odvolaní brankára !

2, Nemusíme chodiť za oceán, ale stačí zájsť do českej extraligy - 50-ročný Jiri Kalous a jeho asistent, bývalý hokejista, Václav Varaďa na striedačke Trinca dokázali v play-off to isté, ale jednalo sa o situáciu v druhej tretine, kedy prehrával trinec 1:3 a mali presilovku 5:4 a odvolaním brankára hrali v pomere 6:4, samozrejme to využili a stiahli náskok súpera na 2:3...sériu si nespomínam ale bolo to v tomto play-off....

K zbožnému prianiu Slovákov, bodovať v ostavajúcich zápasoch - je to utópia, verím, že Rusi ukážu tým kritíkom v RTVS, ktorí sa vysmievali Schipachovovi a dalším hráčom z KHL, že nevedia hrať na USA, lebo KHL je pomalá liga a nestíhajú...tak verím, že Slovákom ukážu, že pomalí sú tak oni a že je a má byť cťou reprezentovať vlasť svojim prístupom obdobne ako včera v zápase proti Bielorusku, čo bola radosť pozerať, ako sa Rusi "dobre vyspali"

Sorry, ale je to tak, nebudem sa tu hrať na laika fanúšika, že fandím za každého stavu, lebo fandím dva týždne v roku a inak do hokeja nevidím a ani o neho nezakopnem a žíjem v myšlienkach pozadu v presvedčení, že sme v hokeji dobrí, čo je blud a za druhé, pokiaľ tento slovenský hokej nedostane poriadnu facku, ako sa hovorí, od života, tak sa v ňom poriadky nneurobia...prakticky je olympiáda v péčku, liga je v zdevastovanom stave, bývalé a aj súčasne hráčske esa hovoria o blalmáži, ale v telke ide všetko pozitívne vykresľované, akoby sme liek na rakovinu objavili a nič sa nam nemohlo stať.... :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

No tie ružové okuliare z 2002 roku akoby nám nie a nie spadnúť. OH by som ešte nezatracoval ale tento "šampiňonát" už zrejme áno. Dnes sa krásne ukáže či si ten postup zaslúžime a doterajšie prehry boli len "zlá forma" alebo na to fakt nemáme a skončíme v skupine - pretože je to to, kam patríme.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak mozno si ten postup predsa zasluzime(?) Este je skoro, ale Rusi budu stale nervoznejsi a keby vysiel este nejaky nahodny gol, idealne aby sa chytil Gaborik ci Tatar, aj pre buduce zapasy, bolo by to idealne.

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2015, 20:52)
Inak prave pozeram ze Bielorusi maju zajtra Finov a uz o 17 hodin maju Norov, ktori budu mat pred zapasom 2-dnovy oddych, takze ak Bielorusov Fini dostatocne unavia, tak by mohli proti oddychnutym Norom zavahat a vtedy by nam stacilo aj jedine vitazstvo.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

katuse na nas vybehli ale hrame dobre.. zapas ma naboj
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Bude to asi hore-dole, pri troche stastia by sa to mohlo podarit. Druha tretina napovie. Hudacek paradny.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

pozerame rovnaky zapas? ved nevedia prejst do utocnej tretiny, nahrat si, spracovat puk.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano, teraz je pravda ze tazko spracuvavame puk, ale je to otvorene a stale nerozhodny stav po 2 tretinach, kto by to tipoval pred zapasom, skoda tej tutovky Gaborika pred prazdnou brankou.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

lumir, tieto zápasy proti Rusku, Kanade, Švédsku sú pre nás o tom, ako dobre dokážeme brániť, nie útočiť, bohužiaľ. Preto sa aj podľa toho odvíja konštatovanie o tom či hráme dobre alebo nie. Máme zadarmo kolotoč, bude to veľký úspech, ak by aspoň 1 bod bol, prajem im to.
Trussardi
Darca
Darca

chcelo by to este jeden prasknut so stastim
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

necakam od nich bohvieake kombinacie a utocny hokej. lenze tu zlyhavaju zakladne zrucnosti - nahravky na paty, po vzduchu, puk preskakuje cez hokejky ako faganom pred panelakom, ktori nemaju na novu-hrubsiu hokejku.
.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Niekolkokrat zla nahravka dozadu, ktora skoncila precislenim. Zle vyhodnotenie situacie pri braneni a miesto vyvezenia/vyhodenia puku, odovzdanie puku. Cudujem sa, ze je iba 1:1. Na strely 14-23

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2015, 22:07)
Tak cely tento Gaborikov gol bol asi nas najhokejovejsi moment na celom turnaji. Ak nepocitam vykony brankarov, pretoze tie su naozaj na velmi vysokej urovni. Hudacek dnes v brane tiez kuzli, ta jeho pravacka musi privadzat Rusov k sialenstvu.
Trussardi
Darca
Darca

tataris mohol rozhodnut :smt081
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Neviem co to dnes bolo. Dusime ich a oni daju gol. :-/
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak traja nasi a nechaju strelit jednemu gol? Z toho bodu nemame nic, stale musime vyhrat nad USA a este sa spoliehat ze Bielorusi neziskaju viac ako bod v dvoch zapasoch.
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

a čo, ešte ako máme vyhrať nad USA aby sme šli na to finále kto bude majstrom sveta, šak sme všetky 3 zápasy posrali zbastardili ako sa len dalo, tak čo potom ešte chceme vyhrať, keď tu už nie je žiadna nádej
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Ako som ho videl ist na Jurcinu, hned som vedel, ze je zle... Skoda toho, pekny hokej, pred zapasom by som takyto vysledok urcite netipoval.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Dnes asi vrcholom amaterizmu pozápasový príspevok komentátora, že ak Bielorusi neuhrajú viac ako 1 bod s Fínmi, tak máme všetko v rukách s USA, bez ohľadu na to, ako by dopadol zápas Bieloruska s Nórskom. Chcel by som vedieť, kde bol, keď sa bralo v škole sčítavanie. :D

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2015, 22:49)
// Povedzte mi prečo všetkým šibe, aj na SME, na Športky Topky tiež píšu, že stačí vyhrať nad USA a sme vo 1/4 finále. To ako nikto neráta zápas Bielorusov s Nórmi, všetci sú fakt dementi?
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

SME, Topky... Tam rozum nehladaj!!! Ano, su to dementi.
Napísať odpoveď