Sledovanie prenosu dat podla programov.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robinko93
Medium Star
Medium Star

Sledovanie prenosu dat podla programov.

Príspevok od používateľa robinko93 »

Ahoj, hladam nejaky program ktory by mi dokazal ukazať ktore program v mojom PC presne kolko MB preniesol za dany deň. Mam totiž obmedzeny internet a stalo sa mi dnes že mi niečo stiahlo 100 MB a netušim čo. Nestahol som osobne nič, avast mam nastavene manualne aktualizacie a advanced system care tak isto. Jedine čo mam dalej zapnute je teamviewer a prehliadač. Dakujem
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Sledovanie prenosu dat podla programov.

Príspevok od používateľa heker »

A co si myslis, ze ten prehliadac neprenasa data ked si na internete a citas stranky? Prides na stranku hojko.com a sup pol mega, prides na sme.sk a dalsie mega, pozries video na YouTube a 10 mega dole. TeamViewer mas na co zapnuty, ak nie si nikde pripojeny? Mas vypnute aj automaticke aktualizacie vo Windowse? Alebo tiez aktualizacia prehliadaca, zistovanie aktualizacii doplnkov, to vsetko robi prenos, ktory sa ti pocita.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sledovanie prenosu dat podla programov.

Príspevok od používateľa Michaelo »

Osobne som na booku pouzival Net Limiter. Celkom fajn programcek, nie len monitoruje presne podla programu, ale dokaze aj obmezit rychlosti a po preneseni urciteho poctu dat ta moze upozornit a ak prejdes svoj nastaveny maximum, dokaze kompletne odpojit pripojenie aby si nepresvihol limit.
Napísať odpoveď