Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
no na tú "istú" osobu som sa dosť tešil, sakra! 
Myslím že tú scénu nakoniec natočili takže by mala byť v piatej sérii.
Čo sa týka 5.série tak sa dá povedať že je to "alternate universe" lebo tých vecí zmenili a zjedndušili vážne veľa...ťažko sa mi to hodnotí
K dňešnej časti:
Čo sa týka 5.série tak sa dá povedať že je to "alternate universe" lebo tých vecí zmenili a zjedndušili vážne veľa...ťažko sa mi to hodnotí
K dňešnej časti:
Spoiler
Sera Barristana je škoda , ma(l) čo ešte ponúknuť , Mormontová línia sa zase zmenila a to dosť podstatne , prevzala postavu ktorá v seríaly vôbec nie je , love story medzi GW a Missandei mi lezie na nervy presne tak ako predtým (výnimka bola keď si Missandei prala prádlo
). Neviem či mám pozerat ďalej lebo vážne si nechcem spoilovat knihy...
5. časť nebola zlá, ale nepáčil sa mi záver. Mohlo to skončiť aj napínavejšie, ako to naozaj skončilo.
Spoiler
To, že z Mormonta sa stane "stone man", mi je úplne u prdele. Nie je to až tak dôležitá postava. Ale možno sa mu tým podarí niekoho dôležitejšieho nakaziť 
Mne to prišlo maximálne zombie klišé.
To preto že scenáristi vynechali polovicu knižného deja (ktorý sa dal bez problému zvládnuť lebo to zďaleka nie sú len omáčky ) , potom to hrotia a ponáhlajú sa s dejovými linkami a nakoniec vydajú vyhlásenie že ups zachvílu seriál bude končiť (rok - dva) a začnú vymýšlať vlastné veci univerza , prequely a podobne
To že Jorah
Zatiaľ dosť sklamanie z 5.série a neviem či si chcem spoilovať niečo len kvôli tomu že to rýchlo poskladali aby to bavilo , pozabíjali postavy ktoré majú ešte čo povedať a silou mocou hnali veci do WTF momentov... Napríklad Barristan
To že Jorah
Spoiler
sa pozrel na ruku a mal tam už príznaky je úplna hlúposť a fakt je zombie cliche preto že vynechali zaujimavú dejovu linku kde tieto veci dávali ovela väčši zmysel
Spoiler
povedal Dany že jej otec bol šialenec atď , ona si povedala že taká nebude a nasledujúcej časti nechala roztrhať človeka drakom aby pohrozila ostatným 
Tak tak, Barristan sa mi nezda ze v knihe zomrel. Dokonca ma byt v 6. knihe par kapitol pisanych z jeho pohladu 
Mŕtvy rozprávač tu už bol 
Ten mŕtvy roprávač mal byť kto? Ned Stark? A hlavne v ktorej časti? 
Myslel som ako koncept v literatúre/filmovom umení všeobecne 
Jaj tak, ja som si myslel, že si to adresoval priamo na Game of Thrones 
to co bolo?!? 
Ach jo, kašľať na skvelú knižnú predlohu, my si predsa vymyslíme vlastný dej a nie je predsa možné, aby sme netromfli Martina
Veľké sklamanie táto sezóna. Postavy, na ktoré som sa fakt tešil vynechané, ale stopáž pre románik otrokyne s impotentom sa nájde.
este ze na serialovom scenari nespolupracuje aj sam martin... takze vlastne tromfol sam seba 
aky realny zmysel by malo pozerat serial, ktory je od slova do slova ako predloha ak si uz tu predlohu cital? ja som pre zmenu celkom rad, pretoze serial som sledoval len tak z povinnosti alebo aby som videl ako vyobrazia niektore veci z knihy, takto je to ovela zaujimavejsie.
aky realny zmysel by malo pozerat serial, ktory je od slova do slova ako predloha ak si uz tu predlohu cital? ja som pre zmenu celkom rad, pretoze serial som sledoval len tak z povinnosti alebo aby som videl ako vyobrazia niektore veci z knihy, takto je to ovela zaujimavejsie.
mam pocit ze od 5. serie dal martin ruky prec lebo sa chcel venovat dopisaniu knihy
pokial viem, tak iba nenapisal serial k jednemu dielu (1-4. serie bol vzdy jeden diel ku ktoremu pisal scenar), teraz to nerobi aby dopisal knihu. ale konzultantom je stale. proste vsetko co sa deje v seriali ide aj cez martina.
-
twardykamen
Medium Professional
pre mna je tato seria tiez sklamanie a to som knihy necital.skoro taka telenovela pre "geekov".
Je pravda, 5. séria je skôr kecacia, akcie je tam trochu málo...
Zatiaľ ma najviac sklamala dejová línia Arye, ktorá je dosť nudná a dokopy sa tam nestalo nič zaujímavé a to sme už v polovici série...
Zatiaľ ma najviac sklamala dejová línia Arye, ktorá je dosť nudná a dokopy sa tam nestalo nič zaujímavé a to sme už v polovici série...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
inak co sa stalo s Odorom a spol.?
myslis hodora?
branova dejova linia sa v seriali viac menej dostala tam kde skoncila v knihe, takze v celej piatej serii o nich nebude nic, aspon tak som cital.
mam pocit ze ja som jediny ktoremu akcia ani trochu nechyba, ked chcem vidiet akciu, pustim si 300 alebo podobny film, mna prave na seriali zaujima ten pribeh, intrigy a politika. pre mna su najnudnejsie tie diely kde sa len bojuje
branova dejova linia sa v seriali viac menej dostala tam kde skoncila v knihe, takze v celej piatej serii o nich nebude nic, aspon tak som cital.
mam pocit ze ja som jediny ktoremu akcia ani trochu nechyba, ked chcem vidiet akciu, pustim si 300 alebo podobny film, mna prave na seriali zaujima ten pribeh, intrigy a politika. pre mna su najnudnejsie tie diely kde sa len bojuje
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jasne Hodor
bolo este skore rano 
skoda, bolo to celkom zaujimave cakat ci sa Bran nakoniec postavi (necital som knihy) alebo naco tam vlastne siel
skoda, bolo to celkom zaujimave cakat ci sa Bran nakoniec postavi (necital som knihy) alebo naco tam vlastne siel