ty si manik

v poriadku, z mojho pohladu je to jedine, inak priznavas, ze mas problem respektovat nazor druheho ? ja som pisal o fungovani medii, nie ze ich vsetky poznam, to je imho diametralny rozdiel. ked si to myslis nadalej, dobre, tvoja vec, respektujem to. nuz nepoznas ma, netusis kto som a nemienim sa ziadnym sposobom demaskovat, aj ked mozno by som tym zvysil doveryhodnost a mozno ani nie, je to podstate jedno. tiez o tebe viem len to, ze si bol niekde v japonsku a to je mozno tak vsetko, aj preto aby si chapal, ze to je to jedine co ti zostava.
respektovat nazor neznamena automaticky suhlasit, ale aj nemusis suhlasit.
kde som tvrdil, ze je to dokaz toho ? nie, len tvrdim, ze to moze niekomu vyhovovat, ci priamo alebo nepriamo, nie darmo som tam dal otaznik... skus nad tym trosku porozmyslat v sirsom kontexte, nie chytat sa len za slovicka. viem ze nepozeras TV, myslel som to vo vseobecnosti, kedze tato problematika nie je cisto len tvoja, ani moja, ale celospolocenska a
istou mierou to ovplyvnuje nie len zivot na slovensku, ale aj za hranicami. mimo toho je tato tema zaujimava aj z marketingoveho hladiska, kedze ludia su momentalne taky aki su (ta interpretacia spominanej upratovacky).