Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
nuz ale ty mozes byt bohorovny a nutit ludi sa neockovat, zomierat v aganoii z neliecenej rakoviny, liecit si chripku ci skrabance CSD/MMS, vstepovat ludom nenavist ku vsetkemu inemu, hlavne ku USA a Zidom.
rob si co chces, len daj s svojimi nazormi zvysnim 99,5% populacie svaty pokoj.
cely ten odsek o GMO ale pojdenava len o USA. V EU su GMO zakazane. ty, Ivan a dalsich menej ako 21 tisic Slovakov neznasate USA a vsetko s nimi spojene z principu. takze nicenie americkych farmarov by malo byt vasim cielom tiez.
daj aspon dva priklady z renomovaneho zdrojov na vyskum za ucelom konspiracie. dva, lebo ked pises vedecku pracu musis mat minimalne dva rozdielne dokazy na svoje tvrdenie. (to polpercentne weby maju niekedy ziadne)
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2015, 7:01)
http://www.sme.sk/c/7807309/studenti-ma ... ml?ref=trz
aj ked nesuhlasim s tym, ze sa rozmohli. len stekaju hlasnejsie a ich cielovka tiez. za 10 rokov sa zmenilo len to, ze maju internetove radio a casopis. pocty sa nezvysili vobec.
cely ten odsek o GMO ale pojdenava len o USA. V EU su GMO zakazane. ty, Ivan a dalsich menej ako 21 tisic Slovakov neznasate USA a vsetko s nimi spojene z principu. takze nicenie americkych farmarov by malo byt vasim cielom tiez.
daj aspon dva priklady z renomovaneho zdrojov na vyskum za ucelom konspiracie. dva, lebo ked pises vedecku pracu musis mat minimalne dva rozdielne dokazy na svoje tvrdenie. (to polpercentne weby maju niekedy ziadne)
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2015, 7:01)
http://www.sme.sk/c/7807309/studenti-ma ... ml?ref=trz
aj ked nesuhlasim s tym, ze sa rozmohli. len stekaju hlasnejsie a ich cielovka tiez. za 10 rokov sa zmenilo len to, ze maju internetove radio a casopis. pocty sa nezvysili vobec.
IvanSK: mas smolu, sme v demokracii a to je diktatura vacsiny 
No konecne
diktatura vacsiny a najma neznalej, nie darmo plati to, ze ak by volby mali nieco zmenit, davno by ich zrusili
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja ani neviem co chcete. Ked mate demokraciu ste nespokojny (lebo dikratura neznalej vetciny), ked mam maju vladnut mocni (Ivanove autority, NWO, iluminati, ...), zas ste nespokojny 
Mam pocit, ze konspiracny teoretici by najradcej vladli sami.
Mam pocit, ze konspiracny teoretici by najradcej vladli sami.
harrison314 - anarchia-t46861.html 
Slobodné šírenie akýchkoľvek názorov patrí k slobode prejavu, to človek sám musí byť morálne zodpovedný za to aké názory prijíma. Štát nemôže zakazovať názory a hovoriť ľuďom čo si myslieť rovnako ako ani médiá takto to nefunguje.A neviem kde si prišiel k tomu že nenávidím židov a USA mal som tu v minulosti kopec článkov o sionizme a o tom čo robia sionisti, nejaké výhrady som mal aj k židom ale to neznamená že ich ako človek nenávidím, navyše človek sa vyvíja, tieto názory som tiež časom prehodnotil. Každý sa môže pomýliť. Spoznal som nebezpečenstvo sfanatizovania človeka aj seba samého. No jedna vec ostala nikdy by som nikomu neublížil na základe nejakých ideológií. A toto má v sebe každý zdravý človek, môžu ho sfanatizovať ale jeho povaha sa ukáže až keď má vykonať niečo v rozpore z jeho svedomím kôli ideológii a svojej iracionálnej viere v niečo. Ide o to že pokiaľ niekto chce slobodu pre svoje názory a hlása potláčanie iných rás názorov atď tak je automaticky nekonzistentný. Človek by si mal sám byť vedomý že takýmto spôsobom a podporovaním takýchto hnutí si zničí to čo sa mu páči, čo je v súlade s jeho morálkou a svedomím a za čo stojí bojovať.nuz ale ty mozes byt bohorovny a nutit ludi sa neockovat, zomierat v aganoii z neliecenej rakoviny, liecit si chripku ci skrabance CSD/MMS, vstepovat ludom nenavist ku vsetkemu inemu, hlavne ku USA a Zidom.
Príkaldom sú ale všetky či ľavicové či pravicové extrémistické ideológie a spolky, ktoré sa nsažia vnucovať iným ľuďom svoje názory a pripravť ľudí o ich slobodu. Zakázať im šíriť ich agendu je nezmysel.. Ale každý človek by mal byť dostatočne znalý na to aby vedel že vyznávať také veci je morálne neprípustné.
Staré USA sú mi vzorom slobodnej spoločnosti akú chceli vybudovať ich otcovia zakladatelia a hlboko si vážim princípy slobody na ktorých boli USA postavené, bohužiaľ dnes sú USA postavené na princípoch neoliberalizmu namiesto klasického liberalizmu, neokonzervatizmu nemisto klasického liberálneho konzervativizmu a socializmu importovaného zo ZSSR namiesto klasického kapitalizmu. Problém je že dnešné USa sa skrývajú za nálepku niekdajších slobodných spojených štátov. Rusko ktoré je už od čias Romanovcov ovládané cuzími elementami dnes vďaka týmto konfliktom môže zavádzať fašistické praktiky a obhajovať to hrozbou zo Západ ba ešte každý mu bude tlieskať. Bbohužiaľ toto zas dopadne tak ako za studenej vojny, nekritické zbošťovanie Ruska povedie k jeho zatracovaniu. Tak ako začali USa a dnes skončili ako najnenávidenejšia krajina, ktorá všade zasahuje tak časom skončí aj Rusko.
Stále ide o ten istý hegeliánsky model vybrať si z dvoch extrémov pričom ani jeden nieje zdravý a neprinesie nič dobré. Dnes je prakticky jedno či niekto drží stranu RUSKU, USA alebo Číne, všade je korporátny socializmus
/ World corporation, Gillette/ bez nádeje na lepší život pre ľudí.
A v prípade konšpirácií sa jedná o to isté. Dnes mi pripadá že niekto vytvára na každom kroku najšialenejšie konšpiračné teórie a ľudí nimi bombarduje a otravuje tak aby mali voči tomu averziu a snaží sa nás natlačiť zasa do dvoch skupín a krabičiek, na ľudí ktorí emocionálne budú brať všetky konšpiračné teórie za pravdu a na ľudí ktorí emocionálne odmietnu všteky konňšpiračné teórie aj tie ktoré sa dajú dokázať, chýba mi tu akási rovnováha a zbieranie dôkazov, faktografické provnávanie, logidká úvaha. Niektoré košpiračné teórie sa môžu ukázať ako pravdivé niektoré sú vyslovené bludy a na niektoré nevieme spoľahlivo odpovedať a to isté platí aj o mainstreamových informáciách ,treba hľadať prieniky nie sa rozdeľovať, vyhraňovať a čítať len jednu stranu.
-
harrison314
Hardcore addict
zakazuje ti niekto mat vlastny nazor? Alebo si povedat co chces?IvanSk napísal:Slobodné šírenie akýchkoľvek názorov patrí k slobode prejavu, to človek sám musí byť morálne zodpovedný za to aké názory prijíma.
Ivan, zaujimave, necakal som to.
ja nie som za zakaz konspi medii a prejavov. len nechcem, aby mi brali pravo povedat moj nazor na nich. to oni beru ako cenzuru.
bh sa vyfarbil. to je ved pre ktoru mi bol SV/ZaV nesympaticky ked sa zacali zdielat s komentarmi "ja som uz osvieteny, mam vyssiu formu vedomia, lebo pocuvam/citam. ostatni su nevzdelane ovce".
ja nie som za zakaz konspi medii a prejavov. len nechcem, aby mi brali pravo povedat moj nazor na nich. to oni beru ako cenzuru.
bh sa vyfarbil. to je ved pre ktoru mi bol SV/ZaV nesympaticky ked sa zacali zdielat s komentarmi "ja som uz osvieteny, mam vyssiu formu vedomia, lebo pocuvam/citam. ostatni su nevzdelane ovce".
jckb, chces mi povedat, ze vacsina ludi v tom ma jasno ? 
jasno v com?
tak uz mi je to jasne
vsak nevies o com a v akom kontexte tu pisem a tresknes tu taku blbost. no sorry.
no sorry, ale nie je jasne ci si este stale pri GMO, alebo pri KT ako takych, alebo v com prislusnici vacsiny jasno nemaju, no polpercentni maju.
ale nemozem ti zobrat tvoj nazor, ze s doktratom z google a profesurovou z SV/ZaV je 21k poucenych vo vsetkych smeroch.
ale nemozem ti zobrat tvoj nazor, ze s doktratom z google a profesurovou z SV/ZaV je 21k poucenych vo vsetkych smeroch.
no je to len tvoj subjektivny pohlad ako aj moj 
takze ludi treba ucit co je a co nie je konspiracia ? 
http://www.sme.sk/c/7807309/studenti-ma ... bnica.html
niektore komenty pod clankom su dobre, hlavne zdielam tento:
http://www.sme.sk/c/7807309/studenti-ma ... bnica.html
niektore komenty pod clankom su dobre, hlavne zdielam tento:
Každá konšpirácia sa dá jednoduchým spôsobom vyvrátiť.
Ak je verejnosti poskytnutý zodpovednými štátnymi inštitúciami na 100% nevyvrátiteľný fakt,
oproti pochybnostiam šírenými pochybovačmi a konšpirátormi.
Lenže na to, aby každá vláda, každého demokratického štátu, vládla transparentne
a bez utajovania svojej nekontrolovateľnej činnosti a manipulácii občanov, pre "zištné ciele vládcov",
aj v demokraciách - niet "vôle".
Príklad máme doma = "vlasizradca a protištátny živel" na čele samovlády,
tu demoluje demokratický parlamentný systém a rabuje verejné peniaze
a niet proti nemu sily, ktorá by zastavila deštrukciu demokracie a jej prínos pre občanov.
Ak niet "vlády", ktorej výsledky vládnutia sú otvorené a podmienené verejnej kontrole
a vyvodenia zodpovednosti za zneužitie moci verejnými činiteľmi,
prevažuje neinformovanosť a úmyselné zavádzanie všetkých, ktorí nedokážu rozpoznať
degradáciu demokracie volením takýchto zločineckých parazitov,
ktorí ich vedome, bezbreho a beztrestne klamú a okrádajú.
Radšej táto "kolóna nesvojprávnych" obviňuje každého,
kto sa postaví proti "organizovaným zločincom na čele štátu".
A "vláda SR"?
Rastie od radosti nad "konšpirátormi jej bačovania" a nad rastúcim počtom fanúšikov,
ktorých dokáže oklamať a okradnúť. Napríklad aj podvrhom o prieskume verejnej mienky
a zvyšovaním svojich preferencií, aj percentami jej možných spolupáchateľov.
Takže, nejaká smiešna "brožúra o boji proti konšpiráciám", sú zbytočne vyhodené peniaze
na boj proti veterným mlynom.
Bordel, ktorý tu na Slovensku vytvára samotná vládnuca klika je hoden basy a nie "brožúry do škôl.
Lenže na to "humanisti nemajú sily".
Keby študentov v školách mohli učiť seriózni učitelia len pravdivé informácie a ako príklad morálky a cti
by im uviedli domácich štátnikov, ktorí svojou prácou pre občanov a za peniaze občanov,
pozdvihli Slovensko z marazmu na vyššiu úroveň,
tak by sa tu žiadni košpirátori neuživili".
Fakty a argumenty sú povinné predkladať občanom tí, ktorí sú poverení spravovať krajinu.
Riaditeľ Inštitútu ľudských práv - Peter Weisenbacher.
nedokáže presvedčiť o "dodržiavaní ľudských a občianskych práv"
ani len jedného Oskara Dobrovodského.
Nie to ešte "zlikvidovať konšpirátorov",
ktorí sa množia práve na základe "organizovanej manipulácie vlád" a ich trolov,
aby sa im lepšie vládlo - bez kontroly a v utajovaní ich špinavých intríg voči občanom".
Je to všeobecný vzorec vládnutia - všade na svete.
Vrchol pyramídy moci nie je "charita" pre občanov.
-
harrison314
Hardcore addict
Ucebnica, ktora ma napomoct kritickemu mysleniu a zamedzit sireniu naozaj blbich konspiracii ma podla mna zmysel.

Zase ako pred rokom, sam som v januari prekonal daco podobne ako zapal stredneho ucha s bolestami na ktore volnopredajne lieky nezaberali (ibalgin som mohol jest ako cukriki a nic), naozaj ludtujem deti alter ezo bio rodicov.
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2015, 16:46)
Ten kto odporuci aby chodi clovek siel za lekarom je blazon!
Hned prvi komentjackb napísal:"Poucena menasina": https://www.facebook.com/groups/3828869 ... 240599996/
Zase ako pred rokom, sam som v januari prekonal daco podobne ako zapal stredneho ucha s bolestami na ktore volnopredajne lieky nezaberali (ibalgin som mohol jest ako cukriki a nic), naozaj ludtujem deti alter ezo bio rodicov.
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2015, 16:46)
Ten kto odporuci aby chodi clovek siel za lekarom je blazon!
nepovedal by som, ze bulvar urobit takuto investigativu: Klub červíkov Slnečnica
http://zivot.cas.sk/clanok/17572/co-rad ... usi-a-nosa
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2015, 22:04)
http://zivot.cas.sk/clanok/17572/co-rad ... usi-a-nosa
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2015, 22:04)
- Prílohy
-
- ovcie_shmu.jpg (23.71 KiB) 986 zobrazení
-
harrison314
Hardcore addict
Posledne tyzdne sa ani necudujem coho su ludia schopny.
-
Waagbistritz69
King
zaplatení židia v publiku?