Google Android OS
Re: Google Android OS
bolo o tom par info, ze zacala blbnut kamera, pockaj na dalsiu aktualizaciu..
Mám Nexus 5 s 5.1 Androidom a stock foťák appka mi funguje pri nahrávaní videa bez problémov. Akurát mám niekedy ten problém, že sa mi foťák nenaštartuje - po zapnutí appky vidím len čierny screen a pomôže až reštart, vymazanie cache a vynútenie zastavenia nepomôže...
Dá sa nejak v youtube appke nastaviť aby mi video automaticky prehralo v HD?
Nie, neviem o tom. Tiez som hladal a nenasiel to.
Fakt uz by taku jednoduchu blbost mohli pridat do nastaveni.
Takisto prehravanie na pozadi,alebo aspon pri vypnutom displeji (niekedy to tak bolo)....
Takisto prehravanie na pozadi,alebo aspon pri vypnutom displeji (niekedy to tak bolo)....
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Predpokladam, ze HD video na YouTube je vypnute zamerne. A to z dovodu napriklad mobilneho internetu - pomale pripojenie, obmedzene data, pri zlom signale nemozno prehrat video vo FullHD. Taktiez by sa dost vyrazne zvysil traffic YouTube.
Hojko, podľa mňa si napísal blbosť... Ak by YT chcel šetriť dáta, tak by tam dal výnimku napr. Spúšťať v HD iba cez WiFi pripojenie... Aj ten traffic moc neobstojí lebo na PC sa da nastaviť autoplay v HD....(V nastavení užívateľa)
-
hojko
Site Admin
V com som napisal blbost??? Ked je predvolene nastavene, ze to nepusta v HD a nejde to ani nastavit, aby automaticky v mobile pustalo HD, tak to nie je setrenie dat podla teba??? Nebavime sa tu o nastaveni pocitaca, pisal som jasne k mobilom. Precitaj si este 2x co som napisal.
No v dnešnej dobe Full HD videí/displejov to takto nešťastne nastaviť, škoda....
Poznáte nejakú app-ku ktorá by mi v istých intervaloch menila fotky na pozadí?
lukas9206: Wallpaper Changer 
Diky, idem hneď vyskúšať 
Zdravím, nikdy som nemal android, preto možno toto bude blbá otázka pre Vás, priateľka má MT Sony s Androidom a niektoré aplikácie jej po otvorení vyhodia hláška "Ľutujeme, aplikácia "xxx" prestala fungovať." Táto hláška sa dá odkliknúť len s tlačítkom OK a potom sa aplikácie vypne, čím to je? Vopred ďakujem za odpovede.
-
hojko
Site Admin
jackoff8: Nejaky bordel v systeme alebo chyba v aplikacii. Obcas sa stane, ze problem moze sposobovat ina aplikacia. Treba skusit restartnut telefon. Ak problem pretrvava, tak asi len hard reset, spravit aktualizaciu a potom nanovo instalovat postupne aplikacie.
Neaktualizoval sa jej firmware náhodou? Nedavno som nieco podobne riesil kamoske na htc.. Po update na novsi fw jej zacali podobne blbnut apky.. Pomohlo ich zakazanie a nasledne odinstalovanie a opätovne nainštalovanie..
Po aktualizácii fw máš spraviť full wipe
mne toto robi uplne novy telefon (s4 mini) a robi to napriklad ked sa snazim otvorit play store. prvy krat vzdy crashne, druhy krat to uz ide...
full wipe po aktualizacii, to je jeden z najvacsich android vtipov
full wipe po aktualizacii, to je jeden z najvacsich android vtipov
-
hojko
Site Admin
To nie je vtip, ale realita, zial.
-
DeJF
Addict
Načo wipnut mobil po aktualizácii? Nikdy som to nerobil (priamo po aktualizácii) a išlo všetko krásne jak aj pred ňou
Dvojnasobne to plati,ak prechadzas zo 4.4 na 5.xx
Pri Androide tiez nie je na skodu,ho "preinstalovat" ako Windows v PC...
S Titanium Backup si pekne vsetko zalohujes...
Pri Androide tiez nie je na skodu,ho "preinstalovat" ako Windows v PC...
S Titanium Backup si pekne vsetko zalohujes...