Snad vo väčšine tam pisu ľudia, ako precitli, ako zistili, že ich korporácie odrbavaju, a podobne
Je to na smiech
Skor sucastnej urovne chemie, fyziky a ekonomiky. IMHO je dolezite, ze sa nieco deje aj na tomto poli. Aj ak by to skoncilo ako slepa vyvojova vetva.Andi_Cibula napísal:Fatálne neznalosti chémie, fyziky a ekonomiky ?
Ja som to pozeral a spomina sa tam novy typ baterie vyvinuty v 96. Co mi prislo divne kedze som o nicom takom nevedel. Ale preslo 15 rokov (vyprsanie patentu) a voila - http://diit.cz/clanek/lifepo4-akumulato ... ch-baterek - ak ma niekto fundovany nazor na tento typ baterii tak si ho rad precitam.beardie napísal:lebo venovat hodinu a pol videu, ktore prekruti vydrz baterii, sa mi naozaj nechce...
Firma Apple ustupila, kedze priznala ze by sud prehrala, udialo sa mimosudne vyrovnanie, odskodnila zakaznikov a predlzila zarucnu dobu na ipody na 2 roky (staci ako dokaz? spravili by to keby boli nevinni - predsa na to mali tych najlepsich pravnikov), viac o tejto kauze aj v tomto dokumente, ktory inak povazujem za jeden z najlepsich dokumentov vobec (BTW je tam aj dokaz o tom ako si Apple a ine firmy spravili z Ghany mega-smetisko na ich odpad a ako obchadzaju zakony):A dokazali nieco taketo a udelili za to niekomu pokutu???