Game of Thrones - Seriál
-
qwerty-xyz
Re: Game of Thrones - Seriál
ja sa cudujem ze toho maleho ko*ot este nikto nejebol zeleznou tyckou po hlave ,......
myslim toho ramseyho, ci ako sa vola.
myslim toho ramseyho, ci ako sa vola.
Stále si neviem zvyknúť. Stále ho vidím ako toho "Mr. Nice Guy" z Misfits.
Ale inak, hrá to parádne.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
si zabil..presne na toto si spomeniem zakazdym ked ho vidim.
skoda, ze Misfits skoncili..malo to potencial
skoda, ze Misfits skoncili..malo to potencial
Ešte šťastie, že Misfits nepozerám. Ja si ho zase neviem predstaviť ako nice guy-a. Veď aj ten ksicht má taký, že si hneď zaslúži facku 
Je však pravda, že ten herec zvláda svoju rolu parádne...
Je však pravda, že ten herec zvláda svoju rolu parádne...
On to hrá aj ksichtom alebo čo, lebo v tom seriály je fakt ako iný človek. 
Ja som ho prestal sledovať, keď sa prestriedali skoro všetci herci. Jediný, kto ma potom bavil bol Rudy, to bol borec.
Ja som ho prestal sledovať, keď sa prestriedali skoro všetci herci. Jediný, kto ma potom bavil bol Rudy, to bol borec.
-
guess.whoo
Redeemer
bola tam vysoka miera mortality to je pravda..Rudy bol az do konca, ale Iwana nejako vysachovali bez toho aby zomrel.
Pfilito skus iba prvych 5 casti a uvidis o com hovorime
Pfilito skus iba prvych 5 casti a uvidis o com hovorime
tak odtial mi je znamy... ja som si furt podvedome myslel ze to bol nejaky hobit niekde (to kvoli tym vlasom).
misfits boli dobri, ale ozaj len prve dve serie, potom sa ma to nejak prestalo bavit... myslim ze sme to ani nedopozerali nakoniec.
misfits boli dobri, ale ozaj len prve dve serie, potom sa ma to nejak prestalo bavit... myslim ze sme to ani nedopozerali nakoniec.
Spoiler
Dúfal som že keď sa rozhodli ísť vlastnou cestou tak Theon nakonci omráči/zabije Ramsaya a utečie aj so Sansou , bol som prekvapený že to nespravili
Aj keď je to asi len otázka času a chceli aby diváci nenávideli Ramsaya ešte viac , uvidíme.
Sand snakes dosť sklamanie ,dokonca aj ten boj bol dosť chabý... Čudujem sa že Dorne sa venujú asi úplne najmenej zo všetkých príbehových liniek čo mi príde zvláštne , aj keď si myslím že spravia nejaký ten cliffhanger a v ďalšej sérii sa tomu budú venovať viac. Mimochodom , Myrcella je kus
Sand snakes dosť sklamanie ,dokonca aj ten boj bol dosť chabý... Čudujem sa že Dorne sa venujú asi úplne najmenej zo všetkých príbehových liniek čo mi príde zvláštne , aj keď si myslím že spravia nejaký ten cliffhanger a v ďalšej sérii sa tomu budú venovať viac. Mimochodom , Myrcella je kus
Spoiler
Hlavne potrebovali odpaniť Sansu. Zabiť mladého Boltona môžu aj neskôr.
-
xH4wK
Taktiez som dost sklamany z poslednych casti.. nejako mi to pride nudne, chyba tam nieco no za ziadnu cenu neviem prijst na to co 
-
guess.whoo
Redeemer
vacsia akcia..ked Stark tiahol na Lannisterov dej odsypal jedna radost
Hej, pripomína to 2. sériu Talkin...Walking Dead.
proste pozerate zly serial, co na to povedat ine...
to nie je akcny film ani serial.
to nie je akcny film ani serial.
-
guess.whoo
Redeemer
mne tam nic nechyba, iba odpovedam na XHAWKovu otazocku. mne mozno vadi prilisne skakanie medzi dejovymi liniami, hlavne ta Aryiina a nudna love story medzi vykastrovanym a tlmocnickou
Súhlas. Príčina môže byť v tom, že dejové línie sú už príliš rozvetvené a nesúvisiace. Predtým všetko so všetkým súviselo, tentokrát jednotlivé deje plynú zdanlivo samostatne.
Áno, áno...to bude to, čo je chyba v tejto sérii.
Áno, áno...to bude to, čo je chyba v tejto sérii.
tak to je ale trochu chyba aj knihy... ja som bol tiez celkom rozcarovany, ked som precital 5 diel zo 7 dielnej serie a zistil som ze pribeh sa stale iba zamotava a zamotava...
ak teda martin zase nezvysi pocet knih, tak mu ostavaju uz iba 2 knihy na rozuzlenie tak som zvedavy ako to zvladne.
no a serial cely pribeh este trochu zjednodusuje
ak teda martin zase nezvysi pocet knih, tak mu ostavaju uz iba 2 knihy na rozuzlenie tak som zvedavy ako to zvladne.
no a serial cely pribeh este trochu zjednodusuje
Ďalšia vec je že venujú čas linkám ktoré sú menej zaujimavé (Daenerys) a skracujú čas napríklad z Jonovej ktorá mala byť pôvodne zaujimavejšia.
// 1500
// 1500
v Dorne sa mi paci Tyene Sand. Aj ked Arianne Martell by mala byt (podla knih) az krajsia
-
Old Dirty Bastard
Guru