15 ročná

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dunno
Star
Star

Re: 15 ročná

Príspevok od používateľa dunno »

Ja som cca v tvojom veku (kusok starsi), ale neviem si predstavit ze by som chodil co i len s 18-kou. Podla mna su po takych 19-20 rokov v dnesnej dobe vacsina nevyzrete deti, hlavne dievcata, niektore aj vo vyssom veku. Hovori sa, ze zeny dospievaju skor, ale podla mna sa to uz meni a je to skor opacne.
Ale su samozrejme vynimky. Takze chod do toho, ved nemas co stratit. Pri najhorsom sa popalis. A co ? Nezruti sa svet kvoli tomu.
Ja som mal na strednej spoluziacku, ktora uz v prvom rocniku chodila s chalanom, ktory bol v tom case uz na vyske. Takze dokopy sa dali este pred jej strednou. Odvtedy uz preslo 9 rokov a stale su spolu. Takze minimalne od tych jej 15-tich su stale spolu.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

njn, je málo pravdepodobné, žeby mu v tomto veku dala nejaké chlamýdie, mykózu, HPV a podobne.. ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

brm, ty bežne kefuješ baby, s ktorými si si práve začal, bez kondómu? :P

Či sa spoliehaš na to, že tvoj "pull out game je strong"? :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pilifo.. ja už som trochu postarší, ja sa už o svoje zdravie bojím, ale čo sledujem, mnohí takýto mladí ľudia nemajú ani šajnu, čo tie vyššie spomínané názvy znamenajú a veselo to robia bez. ;)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to by ma celkom zaujimalo, kde by sa mohla panna nakazit chrontami
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

z ihly
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo má pravdu. Napríklad keď si pichala marihuanu :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

energy00 napísal:Musis to brat do uvahy. Ci ty chodis so zenou len pre vyplnanie volneho casu ? Pisem to preto, ze tato situacia nastala s mojou byvalou. Hoci som bol dost tolerantny k jej vzdelavaniu.
tak ja to beriem tak ze do isteho veku ozaj neuvazujes o rodine, predsa nemozes ostat s prvou osobou ktoru stretnes, podla mojho nazoru ani s druhou, treba skusat aby si naozaj vedel co od partnera ocakavas.
a myslim ze 15 rokov naozaj nie je ten vek kde si hladas dozivotneho partnera.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

preco by nemohol ostat s prvym alebo druhym partnerom? to je este vacsi nezmysel ako zacinat si s 15 rocnou
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

dunno napísal:Podla mna su po takych 19-20 rokov v dnesnej dobe vacsina nevyzrete deti, hlavne dievcata, niektore aj vo vyssom veku.
Jak sa to vezme, sám som bol o tom presvedčený, že mladé sliepočky to ešte nemajú v hlave usporiadané. Na moje prekvapenie som však v poslednej dobe spoznal zopár mladších dievčat 17, 18, 19 ročných, ktoré mi tento môj názor akosi rozbili. Plus na mladších babách oceňujem ich sexuchtivosť :D. Celkovo dievčatá sú okolo 18 asi najkrajšie, sú veľmi energické a radi sa bavia, skoro žiadne problémy, život gombička, radosť byť v spoločnosti takých dievčat.
MaRtIn065 napísal:práveže sama mi hovorila že by bola radšej keby bola staršia, sama si ten rozdiel medzi nami uvedomuje
a celkovo mi pripadá dosť rozumná, pre jej rovesníkov je čudná
Môže byť, občas sa nájde baba alebo chalan, ktorý sú už trošku inde ako zvyšok kamarátov a spolužiakov. Väčšinou preto, že prežili niečo nie veľmi príjemné a tak majú na život trošku realistickejší pohľad.

Ani neviem, čo ti poradiť, neviem, ja osobne by som do toho nešiel. Mám skrátka svoju hranicu a toto by už bolo moc. Predsa len teraz uvažujem v úplne iných rovinách, než tomu bolo v 15stich rokoch. Také mladé dievča by ma možno obdivovalo, že čo všetko už dokážem no na druhej strane, aj ja by som chcel obdivovať ju. A v 15stich ešte nie je moc čo obdivovať z môjho pohľadu. Navyše kto ma bude voziť spitého z akcií? :P Seba sa spýtaj, či ti to nebude vadiť, ak nie tak nemáš čo riešiť :wink: .
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal:preco by nemohol ostat s prvym alebo druhym partnerom? to je este vacsi nezmysel ako zacinat si s 15 rocnou
to je moj nazor.

podla mna skusat treba, ako vies ze ona je zrovna ta prava s ktorou chces ostat do konca zivota? jasne ked sa do niekoho zamilujes, mas ruzove okuliare, nic ti nevadi, vsetko je super a chces aby to tak bolo navzdy. az ked to prvotne zamilovanie opadne si zacnes uvedomovat co ti vadi. casto clovek co mal jeden dva vztahy ani netusi ze mu nieco vadi, pretoze nema s cim porovnavat.

ja tvrdim ze treba mat viac vztahov, aby si vedel porovnavat, vedel co ti vyhovuje a co nie. samozrejme sa kvoli tomu nemas vykaslat na super babu len preto "lebo uz sme spolu 5 mesiacov, treba vyskusat inu", ale rovnako by si si nemal hned s prvou babou co stretnes zacat hned planovat deti. proste mas cas, nikam sa neponahlas, nic ta netlaci, uzivaj si vztah v ktorom si a nemysli na buducnost, tak prijde tak ci tak.

tiez si myslim ze toto neplati len na vztahy ale v podstate na vsetko. aj zmrzlinu musis najprv ochutnat viacere prichute aby si zistil ktora je ta tvoja oblubena.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mna by zaujimali len tie pohlady rodicov, ze ked ju budes zoznamovat s nimi a nahodou sa opytaju, ze kolko ma rokov :smt033
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

aacid - ale ked si s niekym aj ked je to prvy/druhy partner a nenapadaju ta somariny tak nevidim dovod skusat dalej. v kazdom vztahu pride kriza a potom sa ukaze ci to potiahnete dalej alebo to skonci. ak vazna kriza prehrmi a vysvetlia sa veci da sa ist dalej a nie hned sa rozchadzat lebo sa to bude opakovat stale.

nehovorim, ze kazdy musi ostat s prvym partnerom, len hovorim, ze existuje vela parov, kde jeden alebo druhy nemal predtym nikoho alebo 1-2 ludi a pohoda po dlhych rokoch.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no neviem, ja by som povedal ze vztah ktory zacne v 15 rokoch a vydrzi do konca zivota je celkom vynimocny...

ako som napisal, netvrdim ze to nie je mozne, ale rozpravame sa tu o veku 15 rokov, vtedy naozaj minimum ludi mysli na buducnost, na manzelstvo a deti a skor si uzivaju.

ale tiez by som mohol hovorit o ludoch (poznam takych minimalne 3), kde ich prvy vazny vztah trval dlhe roky (7+) a vsetci sme si uz mysleli ze prijde svadba a deti a nakoniec prisiel rozchod. potom sa ukazalo ze im to vlastne neklapalo uz dlhsie, ostavali v tom vztahu len preto lebo v nom uz boli a bali sa co bude ak by skoncil (pretoze nemali ziadnu inu skusenost)...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kazdy pozname take pripade, ale ja zo svojho okolia poznam celkom dost pripadov kde to zacalo na zaciatku strednej a vydrzalo to viac ako 10 rokov zatial a bez problemu
takze negenariluj a ani mu nehovor, ze to nevyjde
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Je to fakt dost velky vekovy rozdiel, keby ste mali obaja o 5 rokov viac, tak by to bolo urcite ine. Zenska by mala mat nieco v hlave ked si s nou chces nieco zacinat.
Ja mam 20, frajerka 21 a aj tak mi obcas pride celkom nerozumna :smt059 srandujem!;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ze generalizujes mozem napisat aj ja o tebe.

a ze mu to nevyjde urcite hovorit budem, ved sem napisal pretoze chcel vediet nazor ostatnych, tak mu hovorim svoj nazor. stale si stojim za tym ze tak ako u vsetkeho aj u vztahoch plati ze idealne je vyskusat ich viac aby si vedel lepsie posudit co ti vyhovuje.

ale uz sme dost offtopic, tak sa proste zhodnime na tom ze kazdy ma svoj nazor :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Protirečíš si. Raz napíšeš, že by si človek mal prejsť viacerými vzťahmi a druhýkrát že sa nemajú ľudia rozchádzať kvôli maličkostiam, ktoré sa dajú vyriešiť.

Ak to 2 ľuďom klape, nevidím dôvod, prečo by sa mali zrazu rozhodnúť, že už toho bolo dosť a je čas vyskúšať niekoho iného. Podobne ako guess.whoo poznám viacero párov, ktoré sú spolu od 14-16 rokov, je to ich jediný vzťah v živote a sú spolu stále, čo pri niektorých znamená viac ako polovica života so svojou druhou polovičkou! Ak by im to neklapalo, neplánovali by svadbu po 10 rokoch známosti a teraz by nemali malých prckov :wink:
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Čo môžeš stratiť? Ja by som do toho išiel aj tak.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

viete aky je idealny vek ludi v pare? zober vek starsieho, vydel 2 a prirataj 7 :D o take tri roky, to uz bude podla rovnice (takmer) v norme :D ale rovnica skor plati pre vek na zaciatku vztahu
Napísať odpoveď