Makovnik napísal:Kondezatoru daj papa a ked chces blikatko, kup len voltmeter.
toto mi vysvetli pls.. lebo nechapem
Hegy napísal:Fuxxo neviem s tym zosikom ci dobre robis... zle to asi nebude ale preco nekupit rovno monoblok na SW? Preco zbytocne komplikovat 2ch. a pchat to do mostu a potom nutit hrat sub cez filtre... a este na nizsie rady GZ neboli nikdy nejake svetoborne ohlasy kazdopadne tento konkretny zosik som nepocul.
Na Ahifi maju vypredaj macaudio zosiky 350W RMS monoblok iba o malicko drahsie.
uz 4 mesiace to mam obute v aute a to male 10" cudo bez bassreflexu hra super, teda pra mna postacujuce pekne ciste a hlboke basy bez rezonovania interieru, co som bol aj prekvapeny, ako to hra
Zadok som vyriesil tak, ze som kupil zosik 4kanal
http://www.revilohifi.cz/zesilovace-do- ... 000.4.html a z neho je vystup na subwoofer, cize to bolo bez probemov... vytlmil som predne dvere, zadne dutiny a priestor pri sw matrosom STP Anticor G 2,4mm.
repro tie co som pisal... fungujem na OEM radiu Audi Symphony a clovek by neveril ake zazraky sa s tym radiom daju robit

jedina vec je to, ze zo toho zosiku GZ je vytiahnute remote control v prednom kastliku, kde si potentiometrom regulujem vykon zosika, teda aj SW.. cize rano do prace s kolegami, tak basy uberam aby to nehucalo hodinu a pol v aute a ked som v aute sam, tak si pridam...
Inak dam este k reprakom. v mojom pripade to bola seria DLS. konkretne DLS C5A - 130mm komponenty a DLS M226 - 165mm koaxialy. predajca mi ich odporucal, ze zvukovo su niekde inde ako hertz popripade focal (povodne som chcel focal).. nelutujem vobec, ze som ich kupil, prave naopak, vysky hraju neskutocne, krasne a cisto, stredobas tiez skvele, aj ked je len 130mm, spravne nastavenie (co mi trvalo asi 2 mesiace) a je to super. Skutocne DLS mozem odporucit