Po dlhom čase som mal čas redesignovať a nakódovať vlastný nový osobný web.
Ak sa vám bude chcieť môžete sem hodiť konštruktívnu kritiku.
http://tomexx.net
Vopred ďakujem.
Diky. To je firefox? Vymyslim ten focus inak.hojko napísal:Mne sa to velmi paci, vytknem jedinu vec a tou je, ze ked kliknem v menu na tlacitko, tak pri kliknuti okolo ostanu tie bodky. To je vsetko, viac kritiky nemam
Hej, je to focus pseudoclass na hyperlinkoch. Len ono z hladiska accessbility by to malo byt nejak viditelne, aby si povedzme vedel ovladat stranku aj bez mysi a podobne... Moc som to este neriesil na svojej stranke a tak ti dakujem za vstup. Poriesim si to, aby to bolo aj pouzitelne, aj pekne. Diky!hojko napísal:JJ, Firefox, ale takto to po kliknuti vyzera v kazdom prehliadaci. Neviem ako sa vola ta funkcia, ale to nebude problem najst, len to doplnis do CSS a hotovo.
No vieš ja som vyškolený myslieť na accessibility v každom prípade. Ono je to fakt dobré myslieť aj na ľudí s obmedzeniami.hojko napísal:Ano, mas pravdu v tom, ze aby si vedel stranku ovladnut bez mysky. Ale povedzme si uprimne, kolko ludi ma pocitac a nema mysku??? Kolko ludi pride na tvoj web a nebude mat mysku, bude to ovladat tabulatorom na kalvesnici???
Vyskúšam možno nejak to menu ozvláštniť. Ale inak mne sa to samému páči, aj font aj ako to je celé... Môže to byť subjektívna vec... Ale skúsim sa ešte nad tým zamyslieť. Díky!brm napísal:Mne sa nepáči to horné menu, na ktoré poukazuje hojko. Možno by som tie odkazy spravil spôsobom ako si dole spravil odkaz na Facebook a spol. A ten font na mňa pôsobí trochu čudným dojom.. neviem prečo. Možno by som zvolil iné písmo, ak je to písané boldom, dal by som obyčajné písmo.. alebo by som nedal názvy veľkými písmenami, ale klasicky prvé veľké ostatné malé písmená.
Ešte live som to neopravoval, zatiaľ len lokálne spolu s ďalšími zmenami.Hensym napísal:Tlačítka si už spravil? Lebo mne to v Chrome nič také nerobí.
Web veľmi pekný, nemám čo vytknúť.
Diky!Sær napísal:http://tomexx.net/portfolio :
These are mine loved ones -> These are my loved ones OR These are the loved ones of mine
http://ell.stackexchange.com/questions/ ... possessive
To nie je narcizmus, to je o vzťahochHensym napísal:True. Inak, viem, že v portfóliách je tento jemný narcizmus trochu povinnosť, ale tieto tri riadky mi prídu asi až moc uletené.
Noo skúsil som dať na teba... Trošku som sa pohral s tym letterspacingom, aj na inych miestach. Díky.brm napísal:Už možno viem, čo mi na tom menu nesedí.. skús väčšie medzery medzi písmenami.. ako máš nižšie.
No jeden pixel je asi dosť. Ale toto sú už skôr fakt detaily, kde čo človek to názor.Hensym napísal:To menu sa mi teraz páči menej, pôsobí dosť obludne, aj napriek tomu že ide o flat dizajn.
Mal si pravdu, bol to sice marketingovy shot ale po vyprchani euforie tu uz aj mne prislo trochu cez, ked som sa nad tym zamyslel.Hensym napísal:True. Inak, viem, že v portfóliách je tento jemný narcizmus trochu povinnosť, ale tieto tri riadky mi prídu asi až moc uletené.
Ahoj. Ďakujem za názor. Ono hlavný účel tej grafiky bol naozaj ako background na prednú a zadnú stranu bookletu, kde detaily nie je vidno. Preto detaily moc vychytané asi nie sú a na monitore ich môže byť vidno. Na web som to umiestnil, kvôli fanúšikom, ktorí albumom žili a booklet sa im páčil. Každopádne určite sa mám stále v čom zlepšovať. Ďakujem.hrban napísal:stránka perfektná, k čomu mám kritiku je ten wallpaper ekcelent, buďto ranná tvorba, alebo ešte budeš musieť na PS popracovať, viditeľné ostré prechody medzi vrstvami, sem tam priesvitné panely, nereálne do očí bijúce ohne, a sem tam ti vrstvy utekajú tam kde by nemali. Ináč v konci je potom aj tak polovica obrázku prekrytá osobou, ale ten wallpaper, proste ee..