Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa jackb »

gogo956 napísal:jackb

Tuğçe Albayrak bola povodom Turkyna -co si tym chcel povedat? Vrah je Srb ale s moslimskym povodom rovnako ako jeho partaci-tak uvadzaju media. /na juhu Srbska sa nachadzaju velke moslimske komunity/

Statistiky uvadzaju pocet moslimov vo Francuzsku 8-10percent z celkoveho poctu obyvatelstva.
Rioty dokazatelne vyvolavaju moslimske gangy, to je policajny fakt, to ze sa neskor k nim mozu pridavat aj nemoslimsky vytrznici je druhotna vec. Vo Francuzsku ci Svedsku uz dnes existuju pristahovalecke predmestia ktorym sa policajti ci poziarnici snazia vyhybat, lebo automaticky su napadani moslimskymi gangami.Bezne pravo tam defacto nefunguje, veci riesia kriminalnici "po svojom". Najdes desiatky videi, napr podpalia budovu a zavolaju hasicov a ked poziarnici isli pod lavkou pre pesich tak na sklo auta zhadzovali doslova skaly,napadali ich pri haseni a pod. Ich cielom je vytvorit ghetta kde do cinnosti drogovych gangov nebude nikto zasahovat, tocia s v tom velke peniaze.
ze moslimovia zabili moslimku :) a ze Srbi nie su Africania, ani obyvatelia Blízkeho vychodu. ti su europski moslimovia uz viac ako pol tisicrocia, takze nemaju nic spolocne s migrantami z Afriky a Azie.
podla kaliho teorie o europskej kulture to Srbi urobit nemohli. lebo su europania a ti a) neobtazuju dievcatka (du Truex a Fritzel su isto Africania) b) su Slovania = ako my. a my bijeme inych len ked 1) fandia inemu futbalovemu klubu 2) niekto telefonuje po madarsky 3) ideme z pokru a zrazu nam do cesty vpadne bar plny studentov

takze krestanski imigranti z Afriky nie su imigranti, alebo vsetci moslimovia napadaju poziarnikov, alebo co sa snazis napisat?
vies o tom, ze policajti, ktori zasahovali v Charlie Hebdo boli tiez moslimovia? minimalne ten, ktoreho zivot na zabere usetril utocnik, lebo strelil davku do chodnika...
stryc Google pise, ze vo Francuzsku zije 4,7M moslimov, teda 7%
niektori moslimovia su blbci a gangstri, ale to su aj krestania ci ateisti

BH, takze ked pridu Africania tak zaniknu Vysavac a Zemiak a nebude ani 0,5 percenta osvietenych? :nono:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Nie je podstatne akeho vyznania bola obet, zaujimavejsi je fakt ze vrahom bol moslimsky pristahovalec ktory naviac predtym obtazoval malolete dievcata. Vrah s pravdepodobnostou bliziacou sa istote nie je Slovan, ale ma korene v albanskej komunite /aj ta sa deli rozne, ale rozhodne nie su Slovania/. Tieto oblasti su z historickeho hladiska geneticky ovplyvneny tureckymi vpadmi a pod.

odhadovany pocet moslimov vo Fr. http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_France
"With an estimated total of 5 to 10 percent of the national population,"

Z tvojich prispevkov mam celkovo pocit ze mas trochu zvlastnu logicku myslenia, takze tu asi chyba platforma kde by sme sa stretli na rozumnu diskusiu..
jackb
Redeemer
Redeemer

tak ako su bosanski moslimovia Slovania, tak aj obyvatelia okolia Nisu a Noveho Pazaru vyznavajuci Islam su Slovania. s osmanmi to ma asi tolko, ze pod sultanom museli krestania platit vyssiu dan. preto sa nemalo obyvatelov rozhodlo konverovat. keby bol vrah Albanec, tak by zil v Kosove a preto by mohli zahranicne listy pisat, ze Kosovec.

btw, aj Albanec je Europan, preto nie je dovod ho spojit s Africanom na lodke, ktory nam ide ochytat dievcatka a potom hlusit moslimske zeny u nas haluzkou.

suhlasim, nebude rozumnej diskusie, kym protistrana bude vymyslat tvrdenia z brucha
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Jackb ty si retardovany alebo vazne nevies pochopit ze tu cely cas ide o ten rozdielny pomer v pachani kriminalnej cinnosti europan vs neeuropan?

Presnejsie cisla tu uz boli uvadzane, nieco uz gogo naznacil, hold 2600 zatknutych za necely mesiac jak ty uvadzas zo cca 4 milionov co je ako ty tvrdis 0,5%. By ma zaujimalo kolko zatknutych bolo europskych francuzov za tak kratke obdobie ci to percento nebude niekde cez 0,0001% vzhladom na vacsi pocet obyvatelov.

Tvoje osobne skusenosti v tejto diskusii nestacia to uz by si konecne mohol pochopit, navyse mna vobec nezaujimaju lebo nijak nereflektuju skutocnost, ale toto som ti uz v inej teme raz vytkol, takze ak ma byt tvojim jedinym argumentov k tym statistikam ktore som sem uviedol len akesi odporucania si vyskusat narodnostny mix len dokazuje tvoju neschopnost argumentacie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

jackb

Prva podstatna vec je ze moslimovia zijuci na Balkane /bez ohladu na ich geneticky povod/ ziju v inom kulturnom prostredi ako krestania z danej oblasti. Ine zauzivane zvyky v ramci rodiny, komunity,socialne normy atd- proste ina kultura priamo ci nepriamo vyplyvajuca z moslimskeho vyznania.

Druha vec je, ze znacna cast ak nie vecsina /toto presnejsie nebude vediet fundovane upresnit bez vedeckeho vyskumu asi nikto/ ludi sice Slovanskeho povodu zijucich na Balkane, ma v skutocnosti zmiesany geneticky povod. Suvisi to samozrejme s obdobim dlhodobej Osmanskej nadvlady, kedy znasilnovanie zien vtedy podriadenych Slovanov bola normalna sucast prejavu nadradenosti./Su o tom aj sudobe literarne pramene-vidno to aj na fyziognomii danych obyvatelov/. Netusil som ze take jasné a logicke veci bude treba do podrobna vysvetlovat.
jackb
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:jackb

Prva podstatna vec je ze moslimovia zijuci na Balkane /bez ohladu na ich geneticky povod/ ziju v inom kulturnom prostredi ako krestania z danej oblasti. Ine zauzivane zvyky v ramci rodiny, komunity,socialne normy atd- proste ina kultura priamo ci nepriamo vyplyvajuca z moslimskeho vyznania.
a ked som napisal, ze nie je nic tak europska ci slovanska kultura, bol som za magora... teraz ty sam pises ze ma moslimsky Slovan inu kulturu ako Slovan krestansky/ateisticky

to znaslinovanie je samozrejme pravda, aj na nasom uzemi sa dialo...

ked su teda europski moslimovia na urovni Africanov na lodkach, tak podme porovnat ich kriminalitu tam kde utekali pred 20 rokmi - v Slovinsku

Kali, ty si nedal ziadne statistiky. len dake video.
ale mas pravdu, je to len 0,05% z populacie Africkych imigrantov. teda francuzske rioty nedokazuju, ze by "bol kazdy Africky imigrant zlocinec"
kali520
Darca
Darca

jackb napísal:Kali, ty si nedal ziadne statistiky. len dake video.
A ty si si to video ani nepozrel a ides tu zase mudrovat.

V obdobi od roku 2009-2010 bolo zo zlocinu v Londyne obzalovanych 18 091 muzov, z toho

54% pachatelov poulicneho zlocinu boli cierny
59% pachatelov lupezi boli cierny
67% pachatelov zlocinu so strelnou zbranov boli cierny
32% sexualnych zlocinov spachali cierny

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... -race.html
jackb napísal:ale mas pravdu, je to len 0,05% z populacie Africkych imigrantov. teda francuzske rioty nedokazuju, ze by "bol kazdy Africky imigrant zlocinec"
To tu nikto nedokazuje, ide tu o ten rozdielny pomer ktory ty ignorujes alebo z nejakeho dovodu to nechces chapat a nasledne z toho vyvodenu pravdepodobnost toho ze ktora skupina obyvatelstva bude kriminalna a v tomto pripade cisla jasne pokukazuju na neeuropanov. Chapes to uz konecne alebo budes nadalej tak zadubeny?
jackb
Redeemer
Redeemer

Just over 12 per cent of London’s 7.5 million population is black, including those of mixed black and white parentage, while 69 per cent is white, according to the Office for National Statistics.
takze 900 tisic obyvatelov Lodyna ma tmavu plet. z toho je 9000 zlocincov. takze 1%. uz zvysku je teda miera nasilnej kriminality 0,13%. preto suhlasim, ze v Londyne je populacia s tmavou farbou pleti kriminalnejsia 7,7-krat viac ako zvysok.

Slovensko ma prijat 319 utecencov. teda statisticky budu zlocinni traja.
http://www.etrend.sk/ekonomika/brusel-p ... antov.html

vlani bolo u nas spachanych 81 245 tresnych cinov (miera kriminality 1,4%, takze o 0,4% viac ako Londyncanov ciernej pleti). ak mal kazdy len jedineho pachatela je to viac ako 80 tisic zlocincov rocne. ked ku nim pribudnu traja nestane sa ziadna tragedia
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/3 ... ych-cinov/
kali520
Darca
Darca

jackb napísal: preto suhlasim, ze v Londyne je populacia s tmavou farbou pleti kriminalnejsia 7,7-krat viac ako zvysok.
To som rad o toto mi cely cas islo, tymto debata pre mna konci, takze ta tvoja nasledna snaha odputat pozornost od podstaty diskusie s tym ze tu zrazu vytiahnes Slovensko a zacnes miesat jablka s hruskami je uz velmi zufala. A ta tvoja posledna veta vypoveda snad o vsetkom.
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som zapojil do debaty o tom, ze ci bude problem doviez na Slovensko 300 Africanov. tvoj argument bol, ze jasne ze bude, lebo nastupa kriminalita.

matematicky sa ukazalo, ze aj keby boli "nasi" imigranti tak agresivni ako ti v Londyne, ziskame 3, slovom troch, pachatelov. co je pri viac 81 tisic kriminanych cinoch za rok a miere kirminality 1,4% skutocne zanedbatelny pocet.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

a co moj argument o kontraproduktivnosti takehoto riesenia? :)
kali520
Darca
Darca

jackb napísal:ja som zapojil do debaty o tom, ze ci bude problem doviez na Slovensko 300 Africanov. tvoj argument bol, ze jasne ze bude, lebo nastupa kriminalita.
A tebe uz uplne sibe? Neklam a si radsej pozri na co som povodne reagoval
jackb
Redeemer
Redeemer

este par osobnych invektiv, aby bola debata na urovni? :)

na priklade Srba, ktory je podla goga moslim a Nemecku zabil nemecku Turkynu je dokazane, ze nic ako europska kultura nie je a ze ani Slovania nie su na rovnakej kulturnej a tradicnej urovni a cela Europa uz vonkoncom nie.

beardie, uz som
jackb napísal:beardie, to bolo trochu komplikovanejsie, ale long story short: na uplatnenie sa vo svojom odbore (GIS) na Slovensku mam len polovicne vzdelanie, alebo su tie pozicie politicke (sekcie regionalneho rozvoja na VUCkach). UK mi vyslo ako miesto kde mi staci degree z geografie a GIS na pracu vo odbore (sice aj to je komplikovanejsie, ale menej ako u nas), a detto na pracu na councils napriklad na traffic planning.

preco nezamestnanych? napriklad by sa naplnili vizie isteho zupana, ktory chcel rozdat lopaty a cakany a opravit cesty svojpomocou. pri megalomanskych planoch ficokracie by sa mohlo vratit ku zakonom z 1. polovice 30. rokov, kedy sa pre potrebu zamestnat co najviac ruk obmedzilo pouzitie mechanizacie na stavbach zeleznic na minimum v prospech zivej sily.

pre mna a asi kazdeho imigranta v UK zacina by Cameronova retorika nebezpecna. ale preco nekopirovat jeho zakony, alebo tiez uz platne? obcianstvo? jasne, 5 rokov musim zit v krajine a platit dane, mat jazyk na urovni aspon B2, urobit test "Zivot v UK" a zaplatit 900 libier, a cakat 2 roky. sobas to velmi neulahci a po novom budu asi nic platny

davky? robis rok, dostanes dalsieho polroka davky. nenajdes si robotu, ides domov.

to je chyba ficokracie: boji sa otvorit tlamu pred zvyskom EU aby nam vyjednal vynimky. preto je pohlad na EU po Lisabone u nas negativny. lebo ti traja lotri to podpisali a) bez toho aby sa nas na to vobec opytali b) aby pre nas zmiernili nevyhovujuce body
300 ku viac ako pol milionu je kvapka v mori, aj keby skutocne nesli stavat dialnicu a fickov prieplav naraz :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

jackb

diskusia riesila otazku ci je spravne ze EU prijima imigrantov z Afriky a Blizkeho vychodu bez vyberu a nie to ci "300 Africanov zvysi kriminalitu Slovenska".Tym ze neexistuje v podstate ziadna selekcia prijimanych imigrantov tak okrem ineho tym vznika idealny prostredie na vstup "spiacich buniek" teroristickych skupin- co Islamsky stat aj sam potvrdil. To ze ten vrah bol Srb moslimskeho povodu tvrdia nemecke media a predpokladam ze asi to maju preverene a nevymyslel som si to ja len tak z plezíru.

Sam si musel uznat ze kriminalita imigrantov v Londyne je mnoho nasobne vyssia ako u domaceho obyvatelstva. Tiez uz dobre vies ake obrovske ludske a materialne skody napachali rioty vo Francuzsku v roku 2005. Pritom obe tieto velmi zavazne skutocnosti sa snazis ignorovat a povazujes za malo podstatne co podla mna je bud znakom velkeho cynizmu alebo hlbokeho nepochopenia stavu vecí.

Za dalsie oznacujes ludi ktori s Tebou nesuhlasia automaticky nepriamo za rasistov, bez toho ze by si sa snazil dostatocne pochopit sirsie suvislosti ich tvrdení. To ze prijimanie vsetkych utecencov z Afriky a Blizkeho vychodu bez vyberu je velmi zly napad, este neznamena ze mam nieco proti tomu aby boli prijimani imigranti ktori preukazu ze nie su nepriatelsky naladeny voci kulture statu ktori ich prijima a ze budu tvrdo pracovat na tom aby boli prinosom pre spolocnost a nie zatazou. Europa skutocne nie je odkazana na to aby davala obcianstvo kriminalnikom, vyžírkam alebo fundamentalistickym magorom-takych tu nikto nepotrebuje. Naopak,nemam problem preukazat uprimnu uctu komukolvek ak si to zasluzi, bez ohladu na farbu pleti alebo vierovyznania, za predpokladu ze je rovnako tolerantny voci svojmu okoliu a nie je pre otatnych negativnym spolocenskym javom.
jackb
Redeemer
Redeemer

gogo, ano po polhodinovom listovani si v zdrojoch na nemeckej wiki ku vrazde tej dievciny som sa dostal ku jedinemu clanku, kde sa pise, ze chalan je srbsky Bosniak

obrovske ludske straty?

za rasistu oznacujem nepriamo len toho, kto napise, ze African ma mensi mozog ako beloch a ma geneticky dane len to ze bude v Europe rezat dochodcov a palit auta.

ja som ti ukazal, ze tych kriminalych Africanov je zanedbatelne minimum a maju rovnako vysoku mieru kriminality ako snehovobielucki Slovaci

a ako chces vyberat utecencov? postavis sa v slusivom mundure na zachranarsku lod a palec vlavo bude skopnutie do mora a palec vpravo zivot v Europe? ci od ludi, o ktorych niektori Slovaci tvrdia, ze nie su schopni nicoho, budes pytat pred nastupom na lodku CVcka a vyberies si pocas plavby len tych, ktorych potrebujes?

kto hovoril o udelovani obcianstva? Briti 5 rokov, my 8. je to malo?!?
Udelenie štátneho občianstva Slovenskej republiky upravuje zákon NR SR č. 40/1993 Z. z. o štátnom občianstve SR v znení zákona NR SR č. 70/1997 Z. z., zákona NR SR č. 515/2003 Z. z., zákona NR SR č. 36/2005 Z. z., zákona NR SR č. 265/2005 Z. z., zákona NR SR č. 344/2007 Z. z. a zákona NR SR č. 445/2008 Z. z.. Podľa §7 ods. 1 citovaného zákona možno udeliť štátne občianstvo Slovenskej republiky žiadateľovi, ktorý nie je štátnym občanom Slovenskej republiky a

má nepretržitý trvalý pobyt na území Slovenskej republiky aspoň osem rokov bezprostredne predchádzajúcich podaniu žiadosti o udelenie štátneho občianstva Slovenskej republiky,
je bezúhonný; za bezúhonného sa na účely tohto zákona nepovažuje ten,
kto bol právoplatne odsúdený za úmyselný trestný čin a od zahladenia odsúdenia neuplynulo päť rokov,
koho trestné stíhanie za úmyselný trestný čin bolo právoplatne podmienečne zastavené a od uplynutia skúšobnej doby neuplynulo päť rokov,
koho trestné stíhanie za úmyselný trestný čin bolo zastavené rozhodnutím súdu o schválení zmieru alebo rozhodnutím prokurátora o schválení zmieru a od právoplatnosti tohto rozhodnutia neuplynulo päť rokov,
ktorému nebol súdom uložený trest vyhostenia,
proti ktorému nie je vedené trestné stíhanie,
proti ktorému nie je vedené vydávacie konanie ani konanie o vykonaní európskeho zatýkacieho rozkazu,
proti ktorému nie je vedené konanie o administratívnom vyhostení,
proti ktorému nie je vedené konanie o odňatie azylu a
preukázal ovládanie slovenského jazyka slovom aj písmom a všeobecných znalostí o Slovenskej republike podľa §8 ods. 5 až 8; to neplatí pre žiadateľa podľa §7 ods. 2 písm. b) a i), odsekov 4 až 6 a pre žiadateľa, ktorý v čase podania žiadosti nedovŕšil 14 rokov,
plní si povinnosti vyplývajúce z ustanovení právnych predpisov upravujúcich pobyt cudzincov na území Slovenskej republiky, verejné zdravotné poistenie, sociálne poistenie, starobné dôchodkové sporenie, dane, odvody, poplatky, zamestnávanie cudzincov a ďalšie povinnosti vyplývajúce pre cudzincov z právneho poriadku Slovenskej republiky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

jackb

v clanku z ktoreho som cerpal ja bolo jasne napisane ze je moslimskeho povodu. V dalsich je uvedene ze je Bosniansky Srb - co su moslimovia. Vrah pochadzal zo Sandzaku blizsie info napr tu http://cs.wikipedia.org/wiki/Sandžak kde je vecsinove obyvatelstvo moslimskeho vierovyznania - co ale nie je az tak podstatne, pretoze ta cela oblast v podstate cisto slovanskych obyvatelov nema, vsetko je to geneticky viac ci menej zasiahnute Osmanskym vplyvom.

"ja som ti ukazal, ze tych kriminalych Africanov je zanedbatelne minimum a maju rovnako vysoku mieru kriminality ako snehovobielucki Slovaci"

-bud som zle cital alebo mi nieco uniklo

Europa sa nesmie branit vracat ludi ktorych povazuje za riziko tam odkial prisli /vecsinou vyplavuju z Lybie/. Utecenci ale vedia ze Europania su zmakcili blahobytom a nie su schopni radikalnych rieseni a preto to zneuzivaju. Za slabost sa plati preto aj vysledok bude tomu zodpovedat.
jackb
Redeemer
Redeemer

The ethnic composition of the Serbian part of Sandžak in 2011 is as follows:

142,373 Bosniaks (59.62%)
77,565 Serbs (32.48%)
12,441 Muslims by nationality (5.21%)
314 Montenegrins (0.13%)
284 Albanian (0.11%)
5,800 others, undecided, regionally declared, undeclared and unknown (2.42%)
jedna zo siekt, ktore tam ziju je radikalna ako tie na Arabskom poloostrove: zeny zaburkovane, chlapi bradati na bin Ladina v nocnych koseliach... a krvy su slovanskej... to je europska/slovanska kultura, hej... a za kopcom na juh ina postjuhoslovanska moslimska krajina kde zeny cupkaju v opatkoch ako z rozpravky: ani nahe, ani oblecene...

Africania v Londyne maju mieru kriminality 1%, na Slovensku bola v roku 1,4%. Kaliho clanok uvadza vyse 18tisic nasilnych cinov v Londyne. u nas ich bolo viac ako 81 tisic...
gogo956
Redeemer
Redeemer

"V srbské části Sandžaku žije podle sčítání lidu z roku 2011 následující obyvatelstvo:
154 814: Bosňáci (muslimové) (64,83 %)
77 565: Srbové (32,48 %)
314: Černohorci (0,13 %)
284: Albánci (0,11%)
5 800: ostatní"
"
V černohorské části Sandžaku žije podle sčítání lidu z roku 2011 následující obyvatelstvo:
54 780: Srbové (36,05 %)
58 272: Bosňáci (muslimové) (38,34 %)
28 009: Černohorci (18,43 %)
3 778: Albánci (2,48 %)
7 111: ostatní"

"Sandžak je centrem srbské, resp. černohorské muslimské komunity. Jedno ze dvou islámských společenství Srbska sídlí v Novém Pazaru, kde se nachází také i islámská univerzita."

http://cs.wikipedia.org/wiki/Sandžak

Znovu ale opakujem ze je to vlastne uplne jedno, pretoze defacto vsetica maju ciastocne krv po turkoch.
jackb
Redeemer
Redeemer

ved som citoval to iste, len po anglicky :)

aj taky Sandzak je ukazkou toho ako sa da multikulti fungovat. a to je to co som chcel dokazat.
kali520
Darca
Darca

jackb napísal:na priklade Srba, ktory je podla goga moslim a Nemecku zabil nemecku Turkynu je dokazane, ze nic ako europska kultura nie je a ze ani Slovania nie su na rovnakej kulturnej a tradicnej urovni a cela Europa uz vonkoncom nie.
Preco? Lebo ty vytiahnes nejake vinimky resp mensiny? Hovori ti nieco take ze priemer?
za rasistu oznacujem nepriamo len toho, kto napise, ze African ma mensi mozog ako beloch a ma geneticky dane len to ze bude v Europe rezat dochodcov a palit auta.
A ty sa s tym musis zmierit ze v priemere tomu tak je

Profesor Rushton o iq, telesnej stavbe a kriminalite.
ja som ti ukazal, ze tych kriminalych Africanov je zanedbatelne minimum a maju rovnako vysoku mieru kriminality ako snehovobielucki Slovaci
Nedokazal si nic, len miesas jablka s hruskami a narabs s cislami tak aby ti vyhovvovali. Alebo mam tu snad ja vytahovat kriminalitu Zimbabwe alebo inej africkej krajiny? Bavime sa snad o tom aky je rozdiel v pomere v spachani kriminalnych cinov europan a neeuropan v konkretnom multikulti geografickom celku a v nasom pripade to bol Londyn.
Napísať odpoveď